En isbithjerne til oppdatering..

Vet du, disse ettermiddagene vi har nå om dagen begynner så smått å bli bittelitt i meste laget for meg. Jeg er veldig, veldig glad i varme, men etter snart 3 fullgåtte hetebølge måneder tror jeg faktisk at kroppen begynner å bli litt mett?! Merker at jeg er veldig sliten på ettermiddagene, så kvikner jeg litt til igjen mot kvelden. Noen vitaminlagre renner nok helt over om dagen, mens jeg av legen har fått beskjed om å fylle på noen andre. He he. Evig karusell, men nå skjønner jeg virkelig alle sider av «Siesta» skal nok aldri lure noe mer på det heller. He he. Det er lurt. Punktum finale, hehe.

I går testet vi ut den nye isbit formen, og den kan jeg anbefale, skrev en liten koselig omtale av litt shopping her om dagen, et par sko, isbitformen og en kopp et lite pakkeshow..

Fortsatt veldig fornøyd med alt sammen, og i går testet vi som sakt isbitformen. Morsomme «brain freeze» he he. Store fine isbiter, la gå at det bare blir 4 av dem, men det holder med 1 i glasset da de er store.

Utenom vanlige isbitposer og denne formen har jeg og en pose med hjerter. Hjertene er fylt med vann, så de smelter ikke i selve glasset – men isteden for å være så genialt som beskrevet så gir de fra seg en herlig liten smak av plastikk – det gjorde ikke denne formen, så det var et stort pluss.

Jeg har også en eske full av slike isbitposer, av samme typen som en dame demonstrerte et genialt tips rundt på fjaseboka. Der lærte i alle fall jeg noe nytt, i mange år har jeg kranglet ut en og en isbit, mens jeg fra dag 1 kunne trekt ut i posens bredde og høyde for å løsne «midtdelerene» for å få alle i samme pose på en veldig enkel måte. En kan lære noe hver dag, om en følger med. He he.

Over til hjernene igjen – slik ser den ut når den kommer i glasset. He he. Morsomme isbiter sier jeg jo ikke nei til.

Nå har jeg mot normalt meg selv ramset opp en del om været og isbiter, Hehe – så nå jogger jeg videre til en oppdatering fra i går.

I går hadde jeg en veldig koselig samtale, en samtale jeg var veldig spent på – det er jo alltid litt spennende å ta det første skrittet mot noe som kan bli veldig bra. Til helgen reiser vi avgårde for å se på mange store, og en del små hunder. Vi gleder oss masse til å hilse på, og fortsette den gode samtalen vi startet i går. Blir så spennende å se hva det kan bli. Om det kan bli en ny «partner in crime» i løpet av høst mot vinter. Veldig spennende dette her.

I dag er det 3 uker siden Ludvik måtte få forlate oss, og selv om sorgen fortsatt ligger som en myk bag rundt hjertet så føles det nå veldig riktig å sette i gang prosessen mot en ny venn. Dette er faktisk de 3 første ukene jeg ikke har hatt dyr tett på meg – på mange år, uvant, snodig og et savn..

Tenker at dette blir nok veldig bra, vi gleder oss til helgen begge to – så får vi ta det derifra… Senere i dag kommer en oppdatering om en helt annen pakke, en veldig fin en – og jeg kjenner meg heldig. Hurra…

#ikkesponset #pakke #isbiter #tips #blogg

16 kommentarer om “En isbithjerne til oppdatering..

Kommentarer er stengt.