En premiepakke i posten..

For en liten stund siden deltok jeg i en konkurranse hos Kaffeslabb =)) en heldig vinner skulle få motta en stor Beauty boks, og jeg var så heldig å vinne førstepremien 🙂 Hurra.

Denne nyheten fikk jeg mens jeg var på fjellet, jeg hadde i alt kaos av pakking og alt annet som har skjedd i det siste glemt å sjekke mailen til frua, der lå nyheten – og jeg ble så glad. Lite som skal til hos meg ser du, små gleder varmer mest

I dag kom postdamen med den, og for en søt boks det var. Hele lokket var fylt med nusselige tekster, men innsiden av lokket var jo så koselig at jeg måtte frem med apparaturen og knipse det.

 

Var ikke det en eske å bli glad av?! Det er så lite som skal til for å glede en annen, og Kaffeslabb er en av de som «ser» de små tingene som meg selv. . .

Her kommer innholdet i esken, og jeg ble ikke mindre glad av alt jeg fant pent nedpakket i den søte esken (…kommer ikke utenom den jeg altså..)

Så mye fint og kjekt.
Sminke, primer, ansiktsmaske,
smykker, pynt og «nips»
en utrolig fin premie – rett å slett.

Disse tingene må jo naturligvis testes, så kanskje det kommer et innlegg senere over noen av produktene. Disse merkene har jeg ingen kjennskap til fra før, så det skal jo bli litt artig også dette her.

Du som har frua på snap har allerede hatt muligheten til å se to ting i «aksjon» men det første som er tatt i bruk på ordentlig er nøkkelringen…

Den var veldig koselig, alt jeg hadde på på ringen til bilnøklene er flyttet over til denne nye. Som du ser støtter frua kreftsaken, og litt annet «nips» er også med. Jeg er vel neppe alene om å ha litt ekstra på knippet. He he.

Det var dagens pakke. Tusen tusen takk for den utrolig flotte premien, den vil absolutt komme til nytte 🙂 Nå kjenner jeg ikke til at det skal komme noe mer i kassa her med det første.

Det neste jeg venter nå er en ny bok. En ny førstebok som jeg gleder meg til å lese – men den behøver ikke ta slutt riktig enda den jeg holder på med om dagen heller. Så fort den er lest ut så skal du få lese om hvilken. Den er knall…

Det har gått litt tråere med lesing i den siste heite tida.
Nyter varmen til jeg ligger rett ut, eller var det motsatt
😉

#konkurranse #premie #skjønnhet #velvære #blogg

18 kommentarer om “En premiepakke i posten..

Kommentarer er stengt.