En premiepakke i posten..

18 kommentarer om “En premiepakke i posten..”

 1. Herlig, gratulerer:)) og det gleder meg å lese at du er lett å glede, så herlig. Nå gleder jeg meg til å følge videre her, kanskje jeg lærer noe nytt eller om nye merker:)) alltid interessant<3 kos deg med premien og ellers i kveld også, nyt den når det blir kjøligere<3 klem<3

  Liker

 2. Orkidédatter: Takk takk =)) Jeg er veldig lett å glede, finner gleder i de «små» nære ting. Produktene i premien skal testes / brukes ja – blir nok moro det ❤ Håper du har hatt en finfin dags ferd mot natt ❤ Klem

  Liker

 3. Gratulerer så mye 🙂 Kjekt å vinne en så flott premie med kvinne-skatter ❤
  Nøkkelring ja, jeg er der at jeg ønsker ting skal ta minst mulig plass, derfor har jeg heller forskjellige nøkkelknipper, istedet for å ha alt på ett 😉 Men din så jo rett og slett elegant ut uten å være overlesset ❤

  Liker

 4. Eva: Takk for det, en utrolig koselig premie som kommer til nytte 🙂 Jeg har to knipper med en ok mengde på 😉 et med husnøkler osv, og ett til bilnøkkel etc ❤ Veldig greit å ha to synes jeg, så slipper en å ha med seg alt om en skal gå en tur, eller ikke ha bilen da ❤ Håper du har en finfin dag så langt :-))

  Liker

 5. poesimylife: Enig med du, veldig fin ❤ Tenker vel at alle som deltok nok fortjente den like mye, men koselig å føle seg litt ekstra heldig innimellom ❤ Håper dere har en finfin dag. Sender deg en ekstra klem akkurat i dag ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s