Transport, brann og shopping..

I skjønn forening..

Klokka ringte, kroppen våknet sakte, sakte. Hodet dinglet på toppen av en trøtt skrott som til sist famlet seg ut av senga og satte avgårde med ustø kurs mot kjøkken og kaffetrakter.

Enkelte dager spretter jeg opp som en gummiball på ville veier, andre dager – som denne går det meste litt på tomgang, kom seg greit utover i dag også…

Hver eneste dag har jeg på klokke ut i fra dagens gjøremål og i dag skulle vi en liten tur på vift, siden jeg glemte å legge igjen telefonen i gangen, og siden vi begge da klasket til vekkeklokkene på telefonene – så fikk vi bittelitt dårlig tid i henhold til avtale. Så jeg startet innlegget, men måtte fortsette her hjemme igjen, for å ikke skulle risikere eller skape hverken stress eller noe annet hysterisk morsomt. He he he. Stress gidder vi ikke bry oss noe med…

Oppdraget var både koselig og av den enkle sort, noen i familien spurte om assistanse til å kjøre noen møbler, siden begge vi her har biler til slikt så er det klart vi stiller opp. Reiste avgårde i min bil, lastet opp og kjørte fra A til B. Rein snømåking en heit dag i juli.

Når det var gjort koste vi oss med kaffe, vaffel og litt leskende drikk utenfor cafeen i sola. Etter en time eller halvannen reiste vi hvert til vårt og vi fant ut at en tur til Gran var helt innafor når vi allerede var halvveis.

Da jeg parkerte på Gran, og vi så oss tilbake mot Lunner så vi svart tjukk røyk. Det var overhodet ikke noe koselig å se, og folk inne på senteret sto å kikka ved vinduene og folk ute sto stille å så. Det ble en stillhet – der røyken kom fra ligger det en gammel skole, og det viste seg fort at det var denne som sto i lys lue. Vi leste i avisen kort tid etter at da brannvesenet kom til stedet var hele bygget samt plenen overtent og prioriteringen ble og er å hindre spredning. De anslår at slokking vil pågå langt ut i morgendagen…

Det er skumle tider nå – og i morgen er det meldt tordenvær herover, tordenvær men UTEN noe regn av betydning. Vi kunne nok tenkt oss det motsatte – en god mengde lett regn uten tordenvær. Får nok bare ta det som kommer, men vi blir hjemme i morgen. . . Vi bor nær sakt midt i skogen, så det føles veldig greit å bli hjemme, i tilfelle værmeldingen skulle få rett.

Mens vi var på Gran spiste vi en god middag, kikket oss litt rundt, handlet litt og unnet vi oss nye hodeputer med kjølende gel i tillegg til ergonomien i dem. Gemalens pute har en stund kun gått under kallenavnet «lefsa» det var på høy tid med en ny, og jeg syntes kjølende gel hørtes veldig fint ut i varmen, så jeg kan nå bytte pute for sommer og vinter. He he. Sommersalg kan jo være fint det.

«Noen ganger er det helt allright…iiiiin the eeeeevening…» Hehe. Da vi flyttet inn i vårt nye hus investerte vi i tjukke tempur madrasser og ditto puter, og det har vært en veldig veldig god investering, sammen med takvifta som kom på plass for en stund siden og at vi pakket vekk dynene og erstattet de med pledd sover vi så godt vi bare kan begge to i varmen.

Ja ja, nå nærmer det seg kvelden med skyhøye kneløft, vært godt å avlaste seg selv litt på et kjøpesenter i dag mens gradestokken ikke bare nådde de meldte 35 grader – men også krøp videre over 36. Nå står a/c doningen og blåser en litt kjøligere luft i huset vårt, den står på 22 så nå er det nesten godt inne. Resten av dagen vår foregår nok stille og rolig her i brøtte, ingen videre planer. Slappe av med boka mi tenker jeg.

Nyte nok en fredagskveld i den herligste sommer – og ikke minst, sitte ute å se på måneformørkelsen i kveld.

Liker du å se på slike fenomener også kanskje? 🙂

10 kommentarer om “Transport, brann og shopping..

  1. Orkidedatter: He he, noen dager er bare litt sånn 😉 Ikke noe koselig med alle disse brannene, og i morgen venter vi torden og veldig lite regn. Ukoselig alt sammen når det er så tørt. Huff. Vi fikk ikke sett månen, men lyset så vi. Jøje meg så flott. Kommer på blogg i morgen 😉 ha en herlig natts søvn ❤

    Liker

  2. poesimylife: Nådde en del varmere grader her også, en rekord fra mange år tilbake er slått 🙂 Deilig med godvær på ferien da, håper dere har noen super gode dager sammen ❤ Nattinatti.

    Liker

  3. Toini: Ja liker ikke dette her, leste i avisa at de frykter været som er spådd i dag. Det slokkes enda der borte – og blir det torden uten masse regn så…. Fikk nok ikke sett månen, men lyset :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.