Titten på hjørnet i fjellheimen..

18 kommentarer om “Titten på hjørnet i fjellheimen..”

 1. Det er alltid hyggelig å lese det du skriver. Nesten.
  Noen emner er jo triste uansett hvor godt de er skrevet. Som det om Ludvik. Men i det store og hele har bloggen din en positiv tone og hverdagsglimtene dine får meg ofte til å smile mens jeg leser.
  Ønsker deg en vakker dag! Klemmmmmm ❤

  Liker

 2. Så koselig du har det<3 og jeg bare elsker å lese bloggen din, den er herlig:)) og sauene er da så goe dyr<3 de er artige:)) håper kvelden og dagene blir like fine og om ikke enda bedre<3 kos og nyte seg i disse dager, det er vellfortjent for deg og gemalen<3 klem:)

  Liker

 3. Fantastiske bilder av sauene 😀 Koselig med sånne butikker man koser seg i, og finner akkurat det man vil ha. Likte siste bildet også jeg, selv om det var mobil, jeg bruker bare det …Ha en fin dag ❤

  Liker

 4. Ei_heks: Så utrolig koselig å lese ❤ Å takk det samme snille :-)) Bloggens tone skal være av humor og med litt snert, stoppe før vulgært, men noen temaer får ikke blitt sånn, så da blir det med ærlighet og verdighet isteden :-)) Håper du har en herlig dag. Klem klem ❤

  Liker

 5. Orkidedatter: Her er det så stille og godt å være, ja i dag skulle vi ha en helt rolig dag – tror du det ble det?! Ha ha. Utrolig koselig at du liker å besøke meg, å det er så gjensidig ❤ Håper din dag er herlig så langt ❤ Klem

  Liker

 6. frodith: De er noe for seg selv de sauene, morsomme og kreative sjeler. He he. En liten hemmelighet, jeg også bruker mest mobil, men til slike mørke månebilder går det ikke riktig så bra :-)) Håper du også har en herlig dag så langt ❤

  Liker

 7. Så fin bææ ❤ Sauer er fine dyr det 🙂 Koselige bilder 🙂 Er alltid like koselig å komme innom bloggen din å lese, snupp ❤ Lenge siden nå, men det har vært så fint vær at jeg har ikke orket å vært innom blogg 😦 Men nå går det mot høst, så da blir det mer aktivitet her inne 😀

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s