Hele Norges Matmor..

Til lyden av sauebjeller leste jeg i avisen tidligere i dag at hele Norges Matmor – Ingrid Espelid Hovig hadde lagt ned persilledusken for godt.

Det var både vemodig og trist å lese, men på den andre siden kjente jeg og på den gode tanken om et langt, fint og innholdsrikt liv, ikke minst som vår helt egen «Matmor»

Jeg sender en lang og varm takk til Ingrid i kveld, en takk for alle kulinariske TV sendinger i barndommen – som ledet til gryende matglede, men også på vegne av alle mine fremtidige serveringer grunnet hennes engasjement med den rødrutete kokeboken som finnes i mange hjem.

Jeg har flere kokebøker, men nesten uten unntak havner jeg alltid tilbake til den røde, i den står jo alt man trenger å vite.

Hele Norges Matmor, håper du ikke behøver å «jukse» litt der du nå er, selv om du ikke fant på dette uttrykket selv så lånte du det flittig etter KLM guttene – håper også at det vokser persilledusker over alt slik at du aldri behøver å gå tom.

Sov så inderlig godt Ingrid… Du vil ikke bli glemt av oss som vokste opp «med» deg på kjøkkenet.

#matmor #tilminne #takknemlighet #blogg

18 kommentarer om “Hele Norges Matmor..

  1. poesimylife: Leste det med en gang det kom ut, og kjente på vemodet. Alt har sin ende, men det er noe vemodig ved det. Takk for at du syns det – vi er nok mange som har vokst opp med hennes matlagning og replika av matretter ❤ Enestående dame :-))

    Liker

  2. karidansen: Takk for det ❤ vi er nok veldig mange som har vokst opp med hennes kokkelering – hun satte veldig mye på matkartet for oss :-)) Jeg var heldig å få lære av henne til siste episode :-))

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s