Hele Norges Matmor..

Til lyden av sauebjeller leste jeg i avisen tidligere i dag at hele Norges Matmor – Ingrid Espelid Hovig hadde lagt ned persilledusken for godt.

Det var både vemodig og trist å lese, men på den andre siden kjente jeg og på den gode tanken om et langt, fint og innholdsrikt liv, ikke minst som vår helt egen «Matmor»

Jeg sender en lang og varm takk til Ingrid i kveld, en takk for alle kulinariske TV sendinger i barndommen – som ledet til gryende matglede, men også på vegne av alle mine fremtidige serveringer grunnet hennes engasjement med den rødrutete kokeboken som finnes i mange hjem.

Jeg har flere kokebøker, men nesten uten unntak havner jeg alltid tilbake til den røde, i den står jo alt man trenger å vite.

Hele Norges Matmor, håper du ikke behøver å «jukse» litt der du nå er, selv om du ikke fant på dette uttrykket selv så lånte du det flittig etter KLM guttene – håper også at det vokser persilledusker over alt slik at du aldri behøver å gå tom.

Sov så inderlig godt Ingrid… Du vil ikke bli glemt av oss som vokste opp «med» deg på kjøkkenet.

#matmor #tilminne #takknemlighet #blogg

18 kommentarer om “Hele Norges Matmor..

  1. Toini: Hun fikk et langt liv, men slapp nok ikke unna sorgene i livet hun heller – et elskverdig vesen har fått fred, men glemmes ikke så lenge vi minnes :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.