Der endene møtes..

14 kommentarer om “Der endene møtes..”

 1. Så koselig å lese:)) herlig vakre bilder som tok meg med inn i endenes og naturens flotte rikdom<3 det er fint å lese at dere ikke stresser og klarer å nyte av livets små og store øyeblikk eller lysglimt<3
  Håper dagen blir like god og kreativ som deg med eller uten mye å gjøre;)

  Liker

 2. Koselig å se på «endene som møtes «ja..artig tosidig ordspill..hehe.. :)) Vakre bilder med fin rolig atmosfære det her :)) Stress i trafikken er IKKE bra..men jeg koser meg ikke med bilturer..og unngår å kjøre langt(sitte på er like ille )dersom det er mulig..men litt fin musikk er absolutt et pluss :)) Kos deg med helga videre ❤

  Liker

 3. annebe: Det var noen fine dager ja, herlig utsikt og rikt dyreliv :-)) Det er en av bitene ved null stress på bilturer, vi stopper når vi må vi også 🙂 Tar det meste som en tur ❤ Håper du har en finfin dag så langt. Kose deg masse du med ❤

  Liker

 4. Ja, de har sine rutiner endene, og de er fine å se på 🙂 Og solnedgangen var vakker, veldig beroligende å se på.
  Er det trafikk, må man finne seg i å ikke ligge først i køen. Kunne ikke ønske meg det heller jeg, å ligge først i køen. Det er jo bare stress 🙂 Jeg liker selv å kjøre bil, så stresser ikke så veldig akkurat. Og snakker sjelden i telefonen uansett, så det pleier heldigvis å være rolig på den linja når jeg kjører 🙂
  Det er alltid kos å være på tur, og kos å komme hjem igjen 🙂

  Liker

 5. Eva: Enig med deg i alt sammen :-)) Men det at vi tåler å ha en bil foran oss var nesten bare et «spik» mot alle dem som bare «må» kjøre forbi alt og alle selv om farten og flyten er så grei som den får blitt. Noen tåååler jo bare ikke å ligge bakover ;-)) Nyt kvelden gode du :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s