Der endene møtes..

Så er vi hjemme igjen og hverdagene vil sakte men sikkert snart slå rot igjen her i brøtte.

Vi kom hjem igjen utpå ettermiddagen i går, frua satte i gang med utpakking og klesvask etter fire herlige dager i fjellet, og resten av kvelden jogget fort avsted.

Men for å skru tiden litt tilbake. Torsdag kveld gikk vi en tur ned til sjøen, det hører med å ta en tur ned dit eller tjue, selv om vi ser den godt fra hytta også. Der var det som vanlig «slektstreff» det er akkurat der endene møttes. He he.

Det er noe godt og fredelig ved å se på endene. Rart med det men deres rolige vesen ved solnedgang smitter lett over, kan stå å kikke på dem en liten evighet.

En fisker måtte jo selvsakt labbe rundt i vannet der endene hadde gjort unna «kveldsstellet» sitt, så de basket seg unna – så var det igjen en ny runde med «nebb i fjørhaug» seanse.

Vi sto en stund til å kikket på dem i elva før vi gikk over til sjøen. Der satte vi oss ned på en krakk og fikk med oss solnedgangen, ringte opp svigermor på snap så hun også fikk sett den flotte solnedgangen.

I går reiste vi hjemover som sakt, og en hjemreise i bil er nå det det er, for oss betyr det country musikk på pop-anlegget og en trall oss i mellom. Et stopp her og der før vi rolig og bedagelig kommer oss hjem, vi stresser aldri på tur. Men jammen ser vi nok av dem som gjør det – fatter ikke at det er noe kos.

Nå høres vi kanskje ut som noen sinker som heller burde tatt trikken kanskje, det stemmer ikke heeeelt med virkeligheten, men stress gidder vi ikke, det går nå faktisk an å kjøre i grei fart uten å stresse, for å si det på en annen måte – vi er to av dem som tåler å ha en bil foran oss. Det går nemlig an det. He he he. Noe annet som også går utrolig BRA – er å kjøre UTEN å prate i telefonen eller sende Snapchat for den del. Det går så bra å kjøre bil, når man kjører bil! Noe for enkelte å legge bak ikke bare det ene øret, men begge!

Gemalen og jeg har mange timer langs veiene her i landet. Gemalen har tidligere kjørt både vogntog og buss, de senere årene med frua ved sin side, aldri stress, aldri mas – men masse kos og moro. Vi storkoser oss både langs veien og sporet. Hehe.

Uansett, er en ny dag i full gang, og vi vet hva vi har å gjøre denne dagen også.

#and #ender #fjelltur #biltur #bil #blogg

14 kommentarer om “Der endene møtes..

Kommentarer er stengt.