Svar på spørsmålsrunde Juli..

Det ble noen spørsmål denne gangen også, og her kommer de og svarene =))

Q – Fint å lese om snekring av andre etasje, får jeg / vi se hvordan det blir?
A – Ja jeg gleder meg veldig til det blir helt ferdig der oppe, og naturligvis blir det noen innlegg fra andre etasjen. De første innleggene fra andre etasjen skrev jeg om på den forrige bloggen (Lykkeboet) her inne =)

Q – Jeg funderer litt på om jeg har lyst til å lese serien «Jordbærdamene» og «Årringer» har du skrevet om de seriene?! Hvis ikke kunne du tenke deg å gjøre det?
A – For et koselig spørsmål, jeg fikk for en liten stund siden forespørsel om jeg ikke kunne skrive litt om «Jordbærdamene» så det har jeg gjort, innlegget kan du lese H E R =)) «Årringer» har jeg ikke skrevet om, men jeg har den første boken, så det kan jeg gjøre kan du skjønne.

Q – Har dere planer for sommeren?
A – Vi har ikke så veldig mange planer for sommeren, forhåpentligvis komme langt på vei i andre etasjen – og bare nyte alt godt vær ❤

Q – Skal dere på tur i sommer? Isåfall.. hvor skal dere?
A – Nå kom dette spørsmålet før vi reiste, men vi har vært totalt over en uke på fjellet. Bortsett fra det har vi nok ikke hatt noen ferieplaner i år. Pusle oss ferdig oppe 🙂

Q – Hva er det beste med sommeren?
A – Når det er så fint vær som nå, kose meg med en god bok ute på terrassen morgen og kveld. Bare nyte livet.

Q – Hva er favoritten på grillen?
A – Oooj, for min del må det bli kylling, biff, mais, champignon – grønnsaker. Lista kan bli lang.

Q – Favoritt sommerdrink?
A – Som i drink ja. Hømm. Tenke, tenke. Mye som er godt, men vi drikker i grunn ikke hverken mye eller ofte lengre. Det skal være «verdt» det nå.

Q – Hvis du kunne valgt en ting du ikke kunne levd uten hva hadde det vert?
A – Hmm, fristende å svare gemalen, men det blir litt for enkelt tenker jeg, selv om jeg opplagt ville svart han selv om han ikke er en ting. Hmm, en ting?! Fristende å si mobilen, men uten lader varer den jo ikke lenge heller. Tråkker litt ut av boksen jeg, å svarer senga mi, uten den får jeg mye dårligere dager, så en god natts søvn får komme høyt på lista.

Q – Hvordan greier du deg uten hund?
A – Jeg tror vel egentlig ikke at jeg gjør det, det er alt for stille rundt meg nå, har jo vært uten hund en stund før – men det er ikke noe jeg egentlig liker og trives med. Men nå må vi nok vente, vente til vi får muligheten til å møte en ny venn.

Q – Skal dere ha igjen samme type hund?
A – Ja det skal vi, jeg er oppvokst med og rundt polarhund, og av de rasene er det denne rasen som passer meg og nå oss aller best 🙂

Det var spørsmålene og svar for denne runden, ser ut til at det blir en august runde også 😉

 

#spørsmålsrunde #svar #blogg

16 kommentarer om “Svar på spørsmålsrunde Juli..

Kommentarer er stengt.