Én måned uten deg..

Så har det gått en måned, en måned siden Ludvik-en våres måtte få forlate oss.

De to første ukene gikk veldig smått og «trått» for oss, alt sammen har jeg for første gang forsøkt å skrive om på blogg. Via dette innlegget kan du lese dem alle, det er en link til litt ut i innlegget. De to neste ukene gikk hakket bedre, mye grunnet at vi har funnet på masse koselig..

«Mor» og «far» har savnet deg enormt Ludvik, det skal du jammen vite.

Nå er det veldig uvisst om en hund leser blogg – og uansett muligens ikke der du er… Men koselig å formulere seg direkte til. . .

Vi savner ennå alle rutiner som brått ble borte, vi savner lydene, turene og all kos og moro. Hjertet skriker sånn dann og vann i stillheten, vi mistet en stor personlighet i huset – men i det store og det hele så går det litt lettere – og bittelitt bedre dag for dag. Du skal og vite det kjære pelsvenn, at selv om vi har startet prosessen mot en ny «partner in crime» uttrykket mest for mor – så blir du og ditt elskverdige vesen aldri glemt hos oss.

Én bestemt ting vi setter umåtelig stor pris på, er alle samtalene vi har hatt denne måneden. Nær sakt alle naboene rundt oss har minner med og rundt deg, og savner deg på sine ulike måter. Å vite at du var veldig godt likt i nabolaget har vært og er godt for oss å høre, og at naboene savner å se deg når de reiste til og fra jobb, lek, kos og andre ting. Slikt varmer når det nå en gang måtte bli slik.

Prosessen mot en ny «baby» er som noen ganger nevnt i gang, men når det kan komme en ny viril pelsdott her i huset får vi ta som det kommer. Vi forhaster oss ikke – prosessen mot en ny valp tar sin tid det også. De skal fødes, være hos mor og far og flokken i minst 8 uker, så det kan fort ta noen måneder fra man har bestemt seg for at en valp er det riktige. Sånn er nå bare det.

Denne dagen har i grunn seilt avsted som mange andre, har ofret dagen noen vemodige tanker – men vi har målt, tegnet og spekulert inne på mitt blivende hobbyrom. Det begynner å ta form, og det er ikke lenge før «moroa» med panel kan begynne.

Godt en har noen fine ting å se frem til i alt sammen, ferien ble ikke som planlagt – men vi konkluderer med at den tross alt sammen har vært en god en.

#sorg #savn #hund #blogg

16 kommentarer om “Én måned uten deg..

  1. Skogens Sønn: Er så sant som det er sakt, men minnene og alt det der blir med oss, bare litt snodig at det allerede har gått en måned. En måned av 12 på året. Hmm. Vel vel 🙂 Håper din dag er god som gull :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.