Ukens #3

16 kommentarer om “Ukens #3”

 1. Ser ut som at du har hatt en fin uke ❤ Det er bra 😀 Hehe, jeg søkte meg inn i det partnerprogrammet av ren nysgjerrighet jeg 😛 Jeg skal selvfølgelig være meg selv, bloggen skal være sånn som den alltid har vært, og mest sansynlig kommer jeg nok til å melde meg ut av det der programmet etter en mnd eller noe hvis jeg kjenner meg selv rett 😛 Hehe.. Håper du får en fantastisk fin dag videre ❤ Klem

  Liker

 2. Monica :): Hatt en veldig grei uke ❤ Håper du har det også 😉 Regner ikke med annet enn at du forblir deg selv, melde deg ut igjen må du jo heller ikke, håper bare alle som har meldt seg inn tenker over beløpsgrensen før skatt slik at de ikke får noen ukoselige opplevelser med programmet. Den og de godt under tretoppen på blogg når nok kanskje ikke grensen i år, men viktig å reflektere over for neste år. Hvert fall ha tenkt en tanke eller to ❤ Så det var generelt jeg mente gode deg :-)) Håper dagen er herlig så langt ❤ Klem klem 🙂

  Liker

 3. Ja, helt enig med deg 🙂 Håper de har tenkt over det, for det har i alle fall jeg gjort 🙂 Ikke bar 1 gang, men flere 😀 Vet om 1 blogger som har meldt seg inn i dette programmet… hun har i alle fall ikke tenkt over det, og jeg vet godt hvem hun er.. 😦 Men dessverre så er det ikke noe hjelp i å fortelle henne det heller, for ja… jeg tør ikke å skrive noe mer enn det om henne her, men håper i alle fall at hun får litt hjelp med dette her av foreldrene sine..

  Liker

 4. Monica :): =)) Sett en god del som har søkt seg inn denne uka, og jeg mener og håper bare at de alle sammen er godt nok klar over at det kan finnes en syrlig side ved det også 🙂 Ikke bare rosene, mener i alle fall ikke å skremme noen – opplyse er det eneste man kan, resten må den enkelte stå for selv :-))

  Liker

 5. Synes du er snill og god jeg ❤ Bra å opplyse om det, for blogg.no legger seg ikke bort i dette med skatt :/ Også er det ikke alle som tenker noe over dette med skatt heller, noe som er SVÆRT skummelt 😦

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s