Ukens #3

Etter noen ukers pause med «ukens» setter jeg den opp på agendaen igjen.
Det er jo ingen hemmelighet at de siste ukene har vært preget av lite futt i savnet av mutt. Men opp og frem er det man må, og noe positivt finnes det jo alltid – om man evner å se det.

Ukens nr #3 blir da fra 29.07 – 05.08.18.

Ukens opp: Helt klart de fire dagene vi tok på fjellet. Totalt har vi brukt over en uke av gemalens ferie i hans familiehytte, en plass vi stortrives begge to. Skal nevnes at min morsside har hytte bare noen meter unna i luftlinje, så jeg trasket nok oppi der før gemalen og jeg slo våre kaffekopper sammen også. Hehe.

Ukens ned: Foruten noen såre og vemodige tanker nå og da så kan jeg i grunn ikke finne noe annet enn «flisespikkeri» å sette på «ned» fronten. Det ene er at gemalens sommerferie også denne runden gikk alt for fort, og det andre må være at den har vært så innholdsrik og fin at jeg ikke har fått lest halvparten så mye som jeg både trodde og tenkte på forhånd. Hehe. Luksusproblem med andre ord.

Ukens bok: Er på plass igjen etter ferie i morgen – ferie grunnet det overnevnte. He he, denne siste uka har jeg fått lest litt, og leser gjør jeg i dag også – så håper å komme i rute med meg selv om ikke alt for lenge. Godt å ha litt å ta av også.

Ukens tanke fra leveren: Misforstå meg så rett som det bare går an, overhodet ikke negativt ment ovenfor dem som søkte og eller søker om å få bli med i det nye partnerprogrammet her på blogg, ei heller bunner det i sjalusi – men etter at blogg la om sin praksis for betalte bloggere til å nå kunne gjelde veldig mange, så kjenner jeg på en liten syrlig bismak av opplegget. Er jeg alene om det?! (…neppe)

Jeg har naturligvis ingen verdens ting med det, og mener det ikke vondt heller – men jeg håper dere som valgte, og velger å være med ikke bare så mulighetene for noen kroner, men tok en liten breafing over bloggen sin også – og holder et øye med skatten på sikt, bokstavelig talt! For det andre håper jeg at alle disse bloggene vil fortsette å være «seg selv» også etter at det andre fakturagrunnlaget pr år er mottatt. Det er nå fortsatt sånn da, at ytterst få kan leve av blogging – for de aller fleste som ønsker det er dette fortsatt kun en drøm. Håper bare ikke at dette vil kunne skape ukoselig syre hos en del nærmere roten enn toppen på blogg treet, for dette med skatt og liknende må hver og en holde rede på helt selv. Vel menende ord alt sammen. Kan forøvrig uten hemmeligheter legge til at jeg foreløpig holder meg unna dette programmet. Helt enkelt fordi jeg gjorde det såpass bra på regnskapseksamen i sin tid, så jeg søker ikke per nå i alle fall. Selv om det utad høres fint ut. He he.

Ukens kløne: Passer å fortsette med en kløne, gjør seg gjerne det etter en bitteliten dråpe tankevirksomhet. He he. I går kom frua på et tips, jeg hadde lest at bakepulver skulle være kongen over alle rengjøringstips av komfyr. Ha ha, ja jeg ler.

Tipset var å regelrett pælme en boks bakepulver rundt omkring inne i ovnen, helle på litt vann å la hele herligheten kose seg på 50 grader en halvannen times tid. . . . . . For ei smørje, mildt sakt tok det en stund å få ovnen ren fra…..bakepulver kasuset som hadde druknet komfyren vår. Om det virket?! JA! Det gjorde det, etter å ha først sittet på en stol en halvtime med bøtte og klut, så vasket over ovnen en tur til med mild skurekrem i knestående for å få ut vaskepulveret. Så få gemalen til å vaske skuffen under og alle stekepannen frua ikke tenkte på å ta ut, mens jeg febrilsk forsøkte å komme meg opp. En del rant jo ned i den skuffen da, og for en kroniker med utfordringer her og der, ikke prøv dette. . . .hjemme.

Da er det nok hakket bedre å sette i gang hos en venn eller nabo hvor man faktisk kan ta en titt på klokka å si «au da, nå må jeg løpe, for en reprise av den aller første episoden av Hotel Cæsar går snart…haaare» og håpe at den bekjente overhodet ikke husker – at en aldri har sett en eneste en episode av det der. He he he. Hørt låta til Rune Rudberg da, oppsummerer greit den tror jeg. Hihi. Ironi så det holder.

Ukens shopping: Jeg varierer nok disse ukens innleggene etter hva som faktisk har skjedd, og på onsdagen kjøpte jeg meg en nusselig liten kjele i steintøy. Jeg har veldig lenge savnet en bitteliten kjele til diverse når gemalen jobber sisteturer, når jeg ønsker meg litt champignon til middagen min eller noe sånt – men har latt det være fordi alle kjelene er så store for formålet. Nå har jeg en søt en som rommer 3dl, skulle holde det tenker jeg.

Ikke sponset den der da altså, gleder meg til å bruke den om et par uker, skal tåle hele kinderegget. Komfyr, microbølgeovn OG oppvaskmaskin. Vinn vinn. Hehe.

Det var vel i grunn den siste uken godt oppsummert. Så er det bare å håpe at denne uka blir minst like god, for både deg og meg. Mye av det kan vi begge gjøre selv =)

#oppsummering #ukens #shopping #blogg                

16 kommentarer om “Ukens #3

 1. Ser ut som at du har hatt en fin uke ❤ Det er bra 😀 Hehe, jeg søkte meg inn i det partnerprogrammet av ren nysgjerrighet jeg 😛 Jeg skal selvfølgelig være meg selv, bloggen skal være sånn som den alltid har vært, og mest sansynlig kommer jeg nok til å melde meg ut av det der programmet etter en mnd eller noe hvis jeg kjenner meg selv rett 😛 Hehe.. Håper du får en fantastisk fin dag videre ❤ Klem

  Liker

 2. Monica :): Hatt en veldig grei uke ❤ Håper du har det også 😉 Regner ikke med annet enn at du forblir deg selv, melde deg ut igjen må du jo heller ikke, håper bare alle som har meldt seg inn tenker over beløpsgrensen før skatt slik at de ikke får noen ukoselige opplevelser med programmet. Den og de godt under tretoppen på blogg når nok kanskje ikke grensen i år, men viktig å reflektere over for neste år. Hvert fall ha tenkt en tanke eller to ❤ Så det var generelt jeg mente gode deg :-)) Håper dagen er herlig så langt ❤ Klem klem 🙂

  Liker

 3. Ja, helt enig med deg 🙂 Håper de har tenkt over det, for det har i alle fall jeg gjort 🙂 Ikke bar 1 gang, men flere 😀 Vet om 1 blogger som har meldt seg inn i dette programmet… hun har i alle fall ikke tenkt over det, og jeg vet godt hvem hun er.. 😦 Men dessverre så er det ikke noe hjelp i å fortelle henne det heller, for ja… jeg tør ikke å skrive noe mer enn det om henne her, men håper i alle fall at hun får litt hjelp med dette her av foreldrene sine..

  Liker

 4. Monica :): =)) Sett en god del som har søkt seg inn denne uka, og jeg mener og håper bare at de alle sammen er godt nok klar over at det kan finnes en syrlig side ved det også 🙂 Ikke bare rosene, mener i alle fall ikke å skremme noen – opplyse er det eneste man kan, resten må den enkelte stå for selv :-))

  Liker

 5. Synes du er snill og god jeg ❤ Bra å opplyse om det, for blogg.no legger seg ikke bort i dette med skatt :/ Også er det ikke alle som tenker noe over dette med skatt heller, noe som er SVÆRT skummelt 😦

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s