Siste Dans…

14 kommentarer om “Siste Dans…”

 1. Hørtes ut som en bok jeg garantert vil falle for, kjente det av bare å lese anbefalingen din. Jeg elsker ei sånn bok. Sorg og smerte, modig og skjør. Balansen av humor i det tragiske og og veien mot endestasjonen. Å få være med på ekthetens følelser av å må takle og mestre livet er ofte tøft å lese samtidig som det gir meg en del selv å filosofere over. Høres kanskje snålt ut, men sånn er det med meg.
  Jeg er imponert over hvordan du mestrer å fatte deg i korthet, og gi meg følelsen av tid, sted og Jenny<3 Håper du får flere gode lesedager fremover:)) Ønsker deg en veldig god tirsdag der du er vakre deg:))

  Liker

 2. Orkidedatter: Kjente meg igjen i alle dine ord, og da vil du nok garantert forsvinne inn i denne romanen og glemme det meste annet ❤ Tusen takk for det, veldig koselig og varmende å lese ❤ Håper du har en herlig dag snille gode :-)) Nyt dagen 🙂

  Liker

 3. Jeg har bare lest den første til Jojo Moyes..så jeg bør vel fullføre den «serien»først..men hørtes bra ut den her.. Jeg kan jo ikke lese for mye pga nakken..men av og til bare måååå jeg ha ei bok :)) Fin kveld til deg ❤

  Liker

 4. Flott omtale 🙂 Jeg leser nesten kun serieromaner og har egentlig nok med disse + at jeg også holder på med en roman.
  Jeg håper at min roman blir ferdige om noen år hehe
  Det virket som en flott bok dette, så jeg får se:)
  Ønsker deg en god natt ❤

  Liker

 5. poesimylife: Leser en del av de jeg også ;-)) Er det en ting vi leseglade er og stadig blir velsignet med – så er det gode bøker :-)) Veldig spennende og spent på din, la meg gjerne forhåndslese en dag der fremme, noter meg gjerne bak et øre i alle fall ❤ Ha en riktig god natt med fine drømmer :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s