Jeg vil nok heller være liten..

18 kommentarer om “Jeg vil nok heller være liten..”

 1. Alt du skriver her stemmer jo, så om du skulle reklamere litt for deg selv så gjør jo ikke det noe 😀 Fint å være Micro -influencer, det stempelet fortjener du :-))

  Liker

 2. Awhhh, så glad jeg er for å lese at du aldri skal miste deg<3 du er «stor» for meg, en inspirasjon og motivator for både det ene og det andre. Jeg digger deg, og det å lese bloggen din er et glimt av hverdagsmagi uansett. Jeg setter pris på din dønn ærlighet, om ting du prøver, kløner hjemme, sorger eller glede. Du er en fryd uansett, og det er deg, bare deg og du er verdifull for meg<3 ønsker deg en super fin dag<3 klem:)

  Liker

 3. Orkidedatter: Nå ble jeg oppriktig rørt her ❤ Tusen takk for utrolig fine ord :-)) Har ikke mistet «meg» til nå, og jeg er sta nok til å holde på «meg» videre også 😉 he he. Og jeg setter stor pris på deg, din blogg og ditt – snille :-)) Er det noe blogg virkelig er, så er det mulighetene for å skape seg nye forhold man ellers muligens ikke ville fått 🙂 Stor klem ❤

  Liker

 4. Jeg liker å lese alle innleggene dine. Noen ganger ler jeg meg «skakk i hjel», samtidig kan jeg bli inspirert til å skrive. Setter pris på ærligheten i innleggene:-). Ha en fortsatt fin kveld<3

  Liker

 5. Skogens Sønn: Så koselig å lese =)) Humor er bra =D Leser nok alle dine og ser du 😉 en skausønn kan jo også skrive godt, håper både dag og kveld er god ❤ Hils deres sjarmante frue også 😉 Nå var jeg faktisk gøyal 😉 med mening =) Blir visst aldri helt ferdig heller, bra det også på en måte….

  Liker

 6. Awhhhh, det var da veldig nydelig sagt da<3 tusen takk:)) ble rørt inn til hjerterota nå jeg<3 og ja, det med nye forhold er sant, for det ville en jo ikke ellers detta borti:) god natt og drøm godt med en klem<3

  Liker

 7. Jeg synes du har en trivelig blogg. Du skriver godt og virker i tillegg som ei real og hjertevarm dame! Jeg vil heller ikke bruke bloggen som noe jeg skal tjene penger på. Det er et bevisst valg. Jeg har begynt å teste ut en del produkter med aloe vera. Jeg har nevnt det i et par innlegg, men de har ikke vært sponset på noe vis. Om jeg etter hvert begynne å selge produktene til andre, vil jeg bruke andre kanaler enn bloggen for å markedsføre dem.:)

  Liker

 8. Orkidédatter: Å lea litt i hjerterøtter er bra 😉 Det liker vi, helt ærlig og dønn herlig – ja eller motsatt :-)) Glad for alle gode fine bekjentskaper blogg gir ❤ Nattaklem.

  Liker

 9. karidansen: Takk for det, og ikke minst takk det samme ❤ Liker bloggen din og deg veldig godt, og at du talar synes jeg er så bra :-)) Je å gjør det, men har en gatemix dialekt fra gokk til sammenlikning 🙂 Aloe Vera er en herlig plante, har to av dem her hjemme – slike ting får en nesten ikke godsnakket godt nok, den planten kan brukes til utrolig mye vettugt :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s