Jeg vil nok heller være liten..

Her om dagen var det noen som sa til meg følgende «du er virkelig en micro influencer du, det du sier gir en ærlig og god mening, og du skriver ikke om hva som helst…» Jeg ble noe blyg av det jeg ble servert, ikke sett på meg og bloggen min på den måten før – så det var noe jeg måtte tygge litt på.

Nå har det gått noen dager og jeg har latt det vokse litt på meg, og jo mer jeg har tenkt over det – jo mer har jeg i grunn likt det. At noen mener det betyr jo at jeg gjør en forskjell, for noen. Å det er en tanke frua liker godt.

Jeg måtte naturligvis, som den nysgjerrige jeg er Google dette her litt, for ja, helt ærlig så har jeg ikke satt meg inn i så mye av dette – men det jeg fant var jo litt oppløftende / koselig for min del.

Jeg leste blant annet at bedrifter (etc..) så smått har begynt å kikke nedover, altså ikke nedover for seg selv, men nedover på blogg listene. Blogging er i stadig endring som alt annet, og det er visst flere som har begynt å få øynene opp for bloggere litt lengre ned på listene, noe som også kommer til syne her på blogg også med det nye programmet man kan søke seg til. De store bloggerne har over noen år nå angivelig tjent store penger på å markedsføre det ene og det andre, og vært en smule alene om det, men er det bestandig ærlige meninger som kommer frem, eller er det utelukkende for å bidra til økt omsetning for både seg selv og produktene?! Det er nok noe vi stadig må lure på, jeg er nok en av dem som hopper glatt over å lese innlegg som starter med annonselenker eller har de helt i starten av sine innlegg. Helt ærlig, jeg er ikke fan av reklame, som i innlegg skrevet nærmest kun for å reklamere, og jeg aner jo ikke om den bak virkelig mener det, eller lar fingrene danse over tastaturet mest for egen vinning. Noen vil jeg jo tro oppriktig mener ordene sine, mens andre gjør det nok ikke – men hvem er egentlig hvem, og er den tro mot sitt konsept hele veien?!

 Jeg vil ikke spekulere, jeg vil helst vite – en ærlig mening hele veien..

Med det kjente jeg meg jo brått igjen i ordene jeg fikk servert, jeg skriver ikke om hva som helst, og det jeg skriver om er jeg dønn ærlig på. For eksempel: Av den haugen med «leppegreier» som gemalen humoristisk lurte på om jeg har en fetisj for så har jeg ikke skrevet et ord om noen av dem, jeg valgte heller å skrive noen ord om en balm som gjør noe for leppene mellom alle lag med farge i løpet av uken. Les mer om det H E R =) om du vil.

 Jeg er ikke sponset, men uansett om jeg hadde vært det så er mine meninger mine, og ærlige ut i fra min smak!

Jeg har da også skrevet om noen favorittmerker her inne. Jeg har blant annet skrevet om én bodylotion i det store havet av lotions der ute, den kan du lese mer om H E R =) om du vil vite hvilken.

Av alle ansiktsmasker og serumer der ute har jeg også valgt å skrive om én av hver, som du kan lese mer om H E R =) om du leter etter dette om dagen.

Av alle håndkremer har jeg også kun skrevet om 3, først et innlegg om to forskjellige i «kampen» mot vintertørre hender, som du kan lese om H E R =) om du vil kikke litt utover høsten for å prøve å finne din favoritt. Senere skrev jeg om en krem for resten av året av samme merke som den store tuben.

Kort oppsummert, jeg har skrevet om produkter jeg har testet privat, og som jeg liker. Alle de jeg ikke har likt har jeg ikke skrevet noe om, ikke enda i alle fall – fordi jeg vil gi gode tips til en likesinnet når jeg først gjør det. Linkene jeg har delt her er til egne innlegg, og de inneholder ikke linker til hvor de kan kjøpes. Det er det 2 liknende grunner til, den første er jo nettop fordi jeg ikke er sponset – slik at jeg føler det for meg da ville blitt feil å fremme en butikk over en annen som kan være like god. Og den andre grunnen er nettop av av den første grunn – fordi det finnes så mange gode butikker der ute med ulike tilbud, og at jeg ikke er betalt for å fremme noen av dem. Ingen nevnt – ingen glemt..

Muligens noe skjulte budskap – men ganske bevisste fra min side 

Så, vil denne «oppvåkning» gjøre en forskjell for fremtiden?! Neppe, jeg tror nok ikke det. Jeg ble veldig glad når jeg konkluderte med at det var et utsagn jeg kunne kjenne meg igjen i – og ikke minst varmen over at vedkommende hadde sett og bitt seg merke i det før meg selv.

Når alt kommer til alt kjennes det helt greit ut å være «liten» her inne. Især når jeg da kanskje kan gjøre noe for andre, om det er å tipse om et produkt jeg liker, en knallgod bok for den leseglade, en duft for de med lik smak som meg selv – eller en hobby noen kan tenke seg å kikke nærmere på. Alt i alt, kan jeg gjøre en forskjell for noen – så liker jeg tanken på og rundt omkring det. Nå vet jeg ikke om «tittelen» micro influencer er en betalt betegnelse eller ikke, men det er uansett en tittel jeg kan like å ha, så lenge det kan gi noe for andre.

 Hømm, brått føltes dette innlegget delvis som en reklameplakat for meg selv, det var ikke meningen – men jeg mener det som står her. Om det gir mening? He he.

Uansett om noen en dag i fremtiden skulle kunne tenke seg å «huke» meg inn til et lite samarbeid eller ikke, så er jeg alltid meg, og meg-et har jeg aldri tenkt til å miste…

​Kanskje er du en micro influenser i hjertet også? Vet i alle fall om flere som fortjener betegnelsen 😉

#microinfluencer #influence #skjønnhet #velvære #ærlighet #produkt #ikkesponset #tips #link #jernbanefrua #blogg #bedrift #forlag         

18 kommentarer om “Jeg vil nok heller være liten..

  1. Orkidédatter: Å lea litt i hjerterøtter er bra 😉 Det liker vi, helt ærlig og dønn herlig – ja eller motsatt :-)) Glad for alle gode fine bekjentskaper blogg gir ❤ Nattaklem.

    Liker

  2. karidansen: Takk for det, og ikke minst takk det samme ❤ Liker bloggen din og deg veldig godt, og at du talar synes jeg er så bra :-)) Je å gjør det, men har en gatemix dialekt fra gokk til sammenlikning 🙂 Aloe Vera er en herlig plante, har to av dem her hjemme – slike ting får en nesten ikke godsnakket godt nok, den planten kan brukes til utrolig mye vettugt :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.