Vilt rike Kinesere..

20 kommentarer om “Vilt rike Kinesere..”

  1. Den hørtes veldig trivelig og morsom ut, og drømme seg bort i litt glam er ikke vondt det heller…. et godt tips når høsten kommer luskende rundt hushjørnet her. Takk for tips:)) nyt dagen og kvelden gode deg<3

    Liker

  2. Skrev en kommentar men skjedde noe da jeg sendte den..så prøver igjen.. Litt av en tittel på boka..artig..hehe.. Slitsomt om en må konsentrere seg veldig når en leser..men fint med en latter da :)) God helg ❤

    Liker

  3. Toini: Så koselig å lese at du synes det :-)) Håper å kunne dele minst en for manges smak :-)) Bilder må med, men de kunne nok blitt penere disse – tatt en varm sommerdag – den dagen er ikke nå. He he :-))

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s