En reise i Mummidalen #2

…….Og det er helt sant.


 I juni fikk jeg ta denne turen, og jeg har fortsatt inntrykkene såpass løst at jeg kan ta de frem å kjenne på de.

Dette innlegget er ikke sponset, men siden turen var det så føler jeg for å publisere litt rundt denne utstillingen igjen – for nå har jeg sett at den vil vare enda litt lengre – frem til 23. september, så det er ennå ikke for sent å få med seg denne herlige turen – Les gjerne omtalen min fra denne dagen «En Reise i Mummidalen»


Denne helgen, ja akkurat – denne helgen er det MUMMIBURSDAG på Hadeland Glassverk, Tove Janssons bursdag feires med brask og bram. Det hele begynte i går og varer til søndag – i tillegg foregår Randsfjordfestivalen på Jevnaker denne helgen – så det er vel verdt å ta turen =)


Les mer om Mummibursdag her =)
Les mer om Randsfjordfestivalen her =)

Vil du vite mer om utstillingen «En Reise i Mummidalen» samt samle inn litt praktisk informasjon så ta en tur inn på Hadeland – Glassverk sin side over Mummidalen.

​Jeg har bare en ting å tilføye til mitt tidligere innlegg, liker du Mummidalen – så er det vel verdt turen, du vil neppe glemme den og utstillingen med det første =) Og psss. Det er en veldig innholdsrik Mummibutikk der også 😉

14 kommentarer om “En reise i Mummidalen #2

  1. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Følg med på nettsidene deres så finner du kanskje en utstilling eller noe annet som kan friste deg å se :-)) Skjer mye fint der i løpet av et år, i tillegg til alt annet man kan se til ulike tider av året 🙂 Håper du har hatt en finfin fredag så langt – og at helgen blir god :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.