Fronter bloggere #4

20 kommentarer om “Fronter bloggere #4”

 1. Kjempeflotte bloggere dette, og tusen takk for tips til andre bloggere å lese 🙂 Karidansen og Solliv sine blogger vet jeg er kjempefine og flinke bloggere, men de to andre har jeg ikke lest. Skal ta meg tiden til å sette meg ned for å lese 🙂
  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en kjempefin og god helg ❤ 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 2. Kjekt å få tips om andre bloggere også ja 😀 To av disse kjenner jeg jo fra før, og har møtt begge også 🙂 Veldig fint med nye vennskap 🙂
  Tusen takk for bloggtips ❤
  Og fine dagen videre til deg ❤

  Liker

 3. Eva: Koselige innlegg å lage, å fremme andre synes jeg er en fin gest ❤ For noen er det kanskje noen nye å besøke innimellom, for andre er det allerede gode «naboer» Håper du har en finfin helg så langt ❤

  Liker

 4. Næmmen så koselig da….utrolig gøy å være med i den flotte blokka. Litt trekt her i dag. Har mista wi-fi på grunn av strømtap i går. Har ikke fått det opp enda. Ingen til å hjelpe meg, så jeg er på 4G og mange takk. Du er da siveren sjøl også da.

  Liker

 5. Næmmen, i all væla, er detta for no da fruen… jeg blir da målløs og det er ikke ofte Orkidedatter blir det. Såååå koselig ord, det varmer et «nytt» blogg hjerte og jeg må si tusen tusen takk<3 Jeg føler at ord blir fattige her<3 Det er så hyggelig å bli frontet av deg, ei som jeg ser opp til, inspirerer meg og som motivator. Å bli satt pris på er ikke noe jeg tar for gitt, herlige deg<3 Mange følelser nå, gode, med ei litta tåre i øyekroken. Jeg er overveldet og takknemlig<3
  Jeg takker også for tips om andre bloggere:)) blir å besøke de nå.
  Ønsker deg en fortryllende lørdagskveld, du gjorde min<3 klem<3

  Liker

 6. solliv: Bare hyggelig snille, skulle jeg tatt alle i «blokka» samtidig så ville innlegget blitt aaaalt for langt, så deler det opp :-)) Kjedelig å ikke ha nett da, 4G er heldigvis bedre enn «Edge» eller isdn, så det er håp :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s