Fronter bloggere #4

Nå er det ca et kvartal siden jeg frontet bloggere sist, så nå kjenner jeg det er på tide å hi noen litt heder å ære igjen – rett og slett fordi jeg liker bloggene, personene bak dem og at jeg setter pris på å ha de som «naboer» i blogg «blokka»

 Les gjerne innleggene med bloggere som er frontet tidligere.

Fronter bloggere #1..
Fronter bloggere #2..
Fronter bloggere #3..

Den første jeg velger å fronte i dag er Orkidedatter.. Hun skriver bloggen «Orkidedatter» og via den skriver hun godt av seg det som skjer rundt henne og hennes. Hun har flotte bilder og en herlig humor, hele essensen er en person jeg kan kjenne meg godt igjen i.

Den andre jeg velger å fortelle om er Karidansen.. Hun skriver bloggen «Karidansen» og der forteller hun både via tekst og video om ulike temaer som opptar henne, med en herlig innlevelse og en dialekt så god. En dialekt og hjemtrakter som denne frua kjenner seg godt igjen i.

Den tredje som som kommer frem i dag er Solliv.. Hun skriver bloggen «Solliv» og gjennom den forteller hun om smått og stort, samt en del om utfordringer hun gjennomlever via kategorien «Hørselsblogg» viktige temaer og fotnoter for andre å ta med seg, både likesinnede og andre som kan få forsøket av å forstå mer rundt tematikken.

Den fjerde jeg setter lyset på er Garmanorama.. Han skriver bloggen «Garmanorama» under «Garman» og skriver veldig gode innlegg om sine dager, opplevelser og ikke minst om og fra sin jobb på en oljeplattform i Nordsjøen. Deler mye nyttig og spennende av seg via bloggen sin.

Den siste men ikke sure femte plass i dag går til Skogens Sønn.. Han skriver bloggen «Skogenssoenn» og via den forteller han litt om hvordan han opplever å være et «Løvetannbarn» ærlig, rett frem om refleksjoner rundt viktige tema. I tillegg skriver han godt om og rundt hva som foregår ellers. Med disse velvalgte ord har jeg nå frontet 20 gode, av alle de mange tusen bloggene som finnes der ute, og flere kommer når det passer seg sånn =)) En dråpe i havet – men en god dråpe, for å sitere gemalen på et uttrykk han bruker ofte når det passer seg sånn «alle monner drar sa musa å pissa i havet» og det er da virkelig sannhet i de ord =))

#framsnakk #bloggere #blogger #blogg                

20 kommentarer om “Fronter bloggere #4

 1. Kjempeflotte bloggere dette, og tusen takk for tips til andre bloggere å lese 🙂 Karidansen og Solliv sine blogger vet jeg er kjempefine og flinke bloggere, men de to andre har jeg ikke lest. Skal ta meg tiden til å sette meg ned for å lese 🙂
  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en kjempefin og god helg ❤ 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 2. Kjekt å få tips om andre bloggere også ja 😀 To av disse kjenner jeg jo fra før, og har møtt begge også 🙂 Veldig fint med nye vennskap 🙂
  Tusen takk for bloggtips ❤
  Og fine dagen videre til deg ❤

  Liker

 3. Eva: Koselige innlegg å lage, å fremme andre synes jeg er en fin gest ❤ For noen er det kanskje noen nye å besøke innimellom, for andre er det allerede gode «naboer» Håper du har en finfin helg så langt ❤

  Liker

 4. Næmmen så koselig da….utrolig gøy å være med i den flotte blokka. Litt trekt her i dag. Har mista wi-fi på grunn av strømtap i går. Har ikke fått det opp enda. Ingen til å hjelpe meg, så jeg er på 4G og mange takk. Du er da siveren sjøl også da.

  Liker

 5. Næmmen, i all væla, er detta for no da fruen… jeg blir da målløs og det er ikke ofte Orkidedatter blir det. Såååå koselig ord, det varmer et «nytt» blogg hjerte og jeg må si tusen tusen takk<3 Jeg føler at ord blir fattige her<3 Det er så hyggelig å bli frontet av deg, ei som jeg ser opp til, inspirerer meg og som motivator. Å bli satt pris på er ikke noe jeg tar for gitt, herlige deg<3 Mange følelser nå, gode, med ei litta tåre i øyekroken. Jeg er overveldet og takknemlig<3
  Jeg takker også for tips om andre bloggere:)) blir å besøke de nå.
  Ønsker deg en fortryllende lørdagskveld, du gjorde min<3 klem<3

  Liker

 6. solliv: Bare hyggelig snille, skulle jeg tatt alle i «blokka» samtidig så ville innlegget blitt aaaalt for langt, så deler det opp :-)) Kjedelig å ikke ha nett da, 4G er heldigvis bedre enn «Edge» eller isdn, så det er håp :-))

  Liker

 7. Orkidédatter: Bare hyggelig gode deg ❤ Vi er nok like der også da skjønner jeg. Men å fremme andre er utrolig koselig 🙂 Klem klem 🙂 Håper du har en finfin kveld så langt ❤

  Liker

 8. Så koselig! Flott å fronte andre, og gi oss andre et lite tips om nye bloggere….takk for det…:-) Ser ut som flotte bloggere alle sammen!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s