Fronter bloggere #4

Nå er det ca et kvartal siden jeg frontet bloggere sist, så nå kjenner jeg det er på tide å hi noen litt heder å ære igjen – rett og slett fordi jeg liker bloggene, personene bak dem og at jeg setter pris på å ha de som «naboer» i blogg «blokka»

 Les gjerne innleggene med bloggere som er frontet tidligere.

Fronter bloggere #1..
Fronter bloggere #2..
Fronter bloggere #3..

Den første jeg velger å fronte i dag er Orkidedatter.. Hun skriver bloggen «Orkidedatter» og via den skriver hun godt av seg det som skjer rundt henne og hennes. Hun har flotte bilder og en herlig humor, hele essensen er en person jeg kan kjenne meg godt igjen i.

Den andre jeg velger å fortelle om er Karidansen.. Hun skriver bloggen «Karidansen» og der forteller hun både via tekst og video om ulike temaer som opptar henne, med en herlig innlevelse og en dialekt så god. En dialekt og hjemtrakter som denne frua kjenner seg godt igjen i.

Den tredje som som kommer frem i dag er Solliv.. Hun skriver bloggen «Solliv» og gjennom den forteller hun om smått og stort, samt en del om utfordringer hun gjennomlever via kategorien «Hørselsblogg» viktige temaer og fotnoter for andre å ta med seg, både likesinnede og andre som kan få forsøket av å forstå mer rundt tematikken.

Den fjerde jeg setter lyset på er Garmanorama.. Han skriver bloggen «Garmanorama» under «Garman» og skriver veldig gode innlegg om sine dager, opplevelser og ikke minst om og fra sin jobb på en oljeplattform i Nordsjøen. Deler mye nyttig og spennende av seg via bloggen sin.

Den siste men ikke sure femte plass i dag går til Skogens Sønn.. Han skriver bloggen «Skogenssoenn» og via den forteller han litt om hvordan han opplever å være et «Løvetannbarn» ærlig, rett frem om refleksjoner rundt viktige tema. I tillegg skriver han godt om og rundt hva som foregår ellers. Med disse velvalgte ord har jeg nå frontet 20 gode, av alle de mange tusen bloggene som finnes der ute, og flere kommer når det passer seg sånn =)) En dråpe i havet – men en god dråpe, for å sitere gemalen på et uttrykk han bruker ofte når det passer seg sånn «alle monner drar sa musa å pissa i havet» og det er da virkelig sannhet i de ord =))

#framsnakk #bloggere #blogger #blogg                

20 kommentarer om “Fronter bloggere #4

  1. Så koselig! Flott å fronte andre, og gi oss andre et lite tips om nye bloggere….takk for det…:-) Ser ut som flotte bloggere alle sammen!

    Liker

Kommentarer er stengt.