En fredag i vinden..

22 kommentarer om “En fredag i vinden..”

 1. WOW ! Blåste godt der ja..hadde vært artig med et bilde av sveisen din også..hehe.. :)) Fint å gjøre litt utenom det en pleier ja.. Veldig glad i kinamat jeg også..ser fristende ut det dere spiste :)) Klem ❤

  Liker

 2. Kos deg på hobbyrommet. ❤ 😀 Her må det noe drastisk til før scrappesakene igjen havner på hobbyrommet. Men jeg kjenner faktisk, for første gang på ett år, at det så smått begynner å boble i kreativitetsgryta. Så vi får se. 😉 Gleder meg til å se noen av resultatene dine. 😀
  PS. Bikuben er farlig!! 😛

  Liker

 3. Ja det ble et skummelt vær på fredag…farlig å ferdes ute…Men bra det gikk bra med dere….Må være som å gå i en godtebutikk det der…for deg…Morsomme ting du kan skape nye ting med…herlig..Vi hadde jo også en sånn handle dag på fredag…og spiste ute…deilig det, og slippe å lage noe..

  Liker

 4. Ja, sånn er det nok for de aller fleste, det har du rett i på slutten der. Men så mye lekkert av ting og tang du har fått med deg hjemmat da:)) Her var det mange godsaker, og her blir det mye vakkert å skue med mitt øye tenker jeg om frua deler av seg etter mottaker har fått det i henda så klart:)) veldig glad for at du kom deg hjem like hel… det var jo både trær og trampoliner i høyt i været bortover her…
  ønsker deg en koselig søndag<3 klem<3

  Liker

 5. Kristins hverdagsblogg: Når det blir ferdig skal jeg nok kose meg max der inne :-)) Må vel snart sette i gang med julekort så smått. Tiden jogger avsted, en bunke julekort er jo ikke laget på en time ;-)) Bikuben er en herlig butikk :-)) men ja, litt skummel. He he he.

  Liker

 6. Her var det mye ting og tang som du fikk med deg hjem i et slikt vær. Jeg er veldig glad for at du kom deg hjem like hel trygt og godt<3 Jeg gleder meg til å se disse godsakene putta ferdig til et produkt og som mitt øye kan skue bare frua deler av seg når kortet er kommet hjem i riktige hender:)) ønsker deg en trivelig kveld<3 klem.

  Liker

 7. Toini: En smule mye vær, men det var nå en koselig tur likevel =) Det er virkelig en godtebutikk for en kreativ sjel =) Finnes en del slike butikker, men halve kosen er å kunne reise dit, kikke å tenke =)) Så koselig at dere hadde en slik fredag også, herlig å slippe å kokkelere en gang i mellom =))

  Liker

 8. Orkidédatter: For den med de rette interesser så kan en gå «amok» der inne, billigst å la være 😉 he he. Ikke rukket å dele alt for mye av hobbyer her inne, kommer nok mer – masse mer når rommet mitt er ferdig ❤ Håper din dag har vært så fin som den kan bli ❤ Klem.

  Liker

 9. Orkidédatter: ❤ Klem klem. Kommenterte den første og jeg =)) Blåste no veldig på fredag ja, vi slapp heldigvis unna med å sanke sammen møbler når vi kom hjem, for andre gikk det nok mye verre. Sånt er kjedelig, selv om været på sin måte er magisk =))

  Liker

 10. Skogens Sønn: Du har det du ja, akkurat – blei en del kvist da skjønner jeg. Håper ikke det ble mer enn det 😉 Kjedelig når ting går i stykker. Håper søndagen din har vært god ❤

  Liker

 11. solliv: Det er utrolig godt, vi velger nok både våre favorittsteder og fra menyen =)) Godt du ble glad av det, jeg har allerede hatt veldig mye moro med tingene som ble med hjem. Ligger an til fiffige kort fremover ❤

  Liker

 12. Ha ha ha, jaja, neinei… vettu at jeg er så vimsette… jeg trodde at jeg ikke trykka på å poste første kommentar, men at jeg trykka tilbake til innlegget. Så jeg trykker jo på att igjen og skriver…. jaja, sånn kan det gå:)) men er det mulig da… og ja, søndagen er finfin<3 håper du har en koselig dag og kveld også<3 og du, den restauranten skal prøves<3 klem.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s