En fredag i vinden..

(Ikke sponset, men inneholder linker..)

Som mange nok kjente litt på, så var det litt av et vær på fredag. Det var den dagen vi planla å reise ut en tur – ta en dag litt utenom andre dager å kose oss noen timer. Litt vær skulle da vel ikke stoppe det?!

Hjemme var det helt greit vær når vi reiste, men på tur «nedover» mot Strømmen tok det seg veldig opp. Det regnet så hardt og kraftig at det var nytteløst å høre hva menneskene på radioen sa, så den var det bare å slå av, samt å ta det veldig pent.

Når vi kom til Strømmen skjønte vi at det været som var spådd – det skjedde, utenfor klesbutikker lå stativer med klær strødd i vanndammer, et tre i alleen opp til Strømmen Kirke lå tvers over veien, verktøyet til arbeidskarene lå strødd – og selv så måtte en fokusere veldig for å kunne holde seg rett opp og ned på beina, rett å slett ganske kraftig vind.

Åsså jeg som var litt ekstra fornøyd med sveisen akkurat den dagen. He he. Sukk (…ironi)

Min plan var å besøke Bikuben Hobby og gaver.. Det er en utrolig fin butikk for enhver kortmaker og scrapper. Det finnes mange nær like fine hobbybutikker, men Bikuben er veldig stor – de har utrolig mye, så mye at en nesten er nødt til å ha en handlelapp når en går inn. Hvis jeg ikke har det så glemmer jeg alt jeg skulle ha – å reiser hjem med veldig mye annet fint. He he he.

Dette ble med meg hjemover denne gangen. Måtte klappe meg selv på skulderen når jeg var ferdig – for kun ett stempelsett til ble med, utenom det som sto på lista. «Godt jobba frue..»

Vi tar gjerne en sånn handling som en dag, en koselig tur. Av og til har gemalen ærender i sin hobbybutikk i Oslo så vi tar en heldags, uansett setter vi av noen timer for å kunne nyte middagen hos vår favorittrestaurant på Lillestrøm før vi reiser hjemover.

Liker du kinamat – bor i passe avstand og alt det der så anbefaler jeg å ta turen innom Solheimshagen Restaurant.. Det har vært mitt ultimate favorittsted helt siden det ble startet opp på 90 tallet. Den gangen var tradisjonen for meg og den tidens beste venninne å spise der hver 17 mai – før vi tuslet bort til tivoliet. Når jeg og familien flyttet fra Strømmen til Lillestrøm spiste vi der ved passe store anledninger, når jeg flyttet for meg selv tok jeg med mat derifra å hjem. Når gemalen kom inn i bildet gjorde vi det samme, enten spiste der eller tok med hjem – å sånn er det enda. Spist mye Kinamat rundtomkring gjennom årene, men ingenting slår «Hagan» vel vel, nok om det. He he.

Vel hjemme igjen «kastet» jeg meg over det jeg handlet på Bikuben, og det første kortet ble ferdig i går. Du skal nok få se det om ikke alt for lenge.

Når det er bestilte kort pleier jeg å vente med å legge ut bilder til mottaker har fått det i sine hender, veldig kjedelig å se kortet sitt på nett før en har fått det tenker jeg.

I dag ble det visst helt andre ting på tapeten plutselig, så jeg vet ikke om jeg får laget et kort til i helgen – det får bli som det blir for noen ganger må helt andre ting gå foran det meste. Sånn er det nok for de aller fleste av oss. Hehe.

#kosedag #hobby #kortlager #cardmaker #kort #scrapping #scrapper #bikuben #mat #kinamat #kinarestaurant #solheimshagenrestaurant #blogg      

22 kommentarer om “En fredag i vinden..

  1. Ha ha ha, jaja, neinei… vettu at jeg er så vimsette… jeg trodde at jeg ikke trykka på å poste første kommentar, men at jeg trykka tilbake til innlegget. Så jeg trykker jo på att igjen og skriver…. jaja, sånn kan det gå:)) men er det mulig da… og ja, søndagen er finfin<3 håper du har en koselig dag og kveld også<3 og du, den restauranten skal prøves<3 klem.

    Liker

  2. Orkidédatter: Bare koselig synes jeg da ;-)) Du vil teste den ja, håper du tar meg med i en bag eller noe sånt ❤ Får vann i munnen bare av å tenke på det jeg ;-)) Klem

    Liker

Kommentarer er stengt.