En fredag i vinden..

(Ikke sponset, men inneholder linker..)

Som mange nok kjente litt på, så var det litt av et vær på fredag. Det var den dagen vi planla å reise ut en tur – ta en dag litt utenom andre dager å kose oss noen timer. Litt vær skulle da vel ikke stoppe det?!

Hjemme var det helt greit vær når vi reiste, men på tur «nedover» mot Strømmen tok det seg veldig opp. Det regnet så hardt og kraftig at det var nytteløst å høre hva menneskene på radioen sa, så den var det bare å slå av, samt å ta det veldig pent.

Når vi kom til Strømmen skjønte vi at det været som var spådd – det skjedde, utenfor klesbutikker lå stativer med klær strødd i vanndammer, et tre i alleen opp til Strømmen Kirke lå tvers over veien, verktøyet til arbeidskarene lå strødd – og selv så måtte en fokusere veldig for å kunne holde seg rett opp og ned på beina, rett å slett ganske kraftig vind.

Åsså jeg som var litt ekstra fornøyd med sveisen akkurat den dagen. He he. Sukk (…ironi)

Min plan var å besøke Bikuben Hobby og gaver.. Det er en utrolig fin butikk for enhver kortmaker og scrapper. Det finnes mange nær like fine hobbybutikker, men Bikuben er veldig stor – de har utrolig mye, så mye at en nesten er nødt til å ha en handlelapp når en går inn. Hvis jeg ikke har det så glemmer jeg alt jeg skulle ha – å reiser hjem med veldig mye annet fint. He he he.

Dette ble med meg hjemover denne gangen. Måtte klappe meg selv på skulderen når jeg var ferdig – for kun ett stempelsett til ble med, utenom det som sto på lista. «Godt jobba frue..»

Vi tar gjerne en sånn handling som en dag, en koselig tur. Av og til har gemalen ærender i sin hobbybutikk i Oslo så vi tar en heldags, uansett setter vi av noen timer for å kunne nyte middagen hos vår favorittrestaurant på Lillestrøm før vi reiser hjemover.

Liker du kinamat – bor i passe avstand og alt det der så anbefaler jeg å ta turen innom Solheimshagen Restaurant.. Det har vært mitt ultimate favorittsted helt siden det ble startet opp på 90 tallet. Den gangen var tradisjonen for meg og den tidens beste venninne å spise der hver 17 mai – før vi tuslet bort til tivoliet. Når jeg og familien flyttet fra Strømmen til Lillestrøm spiste vi der ved passe store anledninger, når jeg flyttet for meg selv tok jeg med mat derifra å hjem. Når gemalen kom inn i bildet gjorde vi det samme, enten spiste der eller tok med hjem – å sånn er det enda. Spist mye Kinamat rundtomkring gjennom årene, men ingenting slår «Hagan» vel vel, nok om det. He he.

Vel hjemme igjen «kastet» jeg meg over det jeg handlet på Bikuben, og det første kortet ble ferdig i går. Du skal nok få se det om ikke alt for lenge.

Når det er bestilte kort pleier jeg å vente med å legge ut bilder til mottaker har fått det i sine hender, veldig kjedelig å se kortet sitt på nett før en har fått det tenker jeg.

I dag ble det visst helt andre ting på tapeten plutselig, så jeg vet ikke om jeg får laget et kort til i helgen – det får bli som det blir for noen ganger må helt andre ting gå foran det meste. Sånn er det nok for de aller fleste av oss. Hehe.

#kosedag #hobby #kortlager #cardmaker #kort #scrapping #scrapper #bikuben #mat #kinamat #kinarestaurant #solheimshagenrestaurant #blogg      

22 kommentarer om “En fredag i vinden..

 1. WOW ! Blåste godt der ja..hadde vært artig med et bilde av sveisen din også..hehe.. :)) Fint å gjøre litt utenom det en pleier ja.. Veldig glad i kinamat jeg også..ser fristende ut det dere spiste :)) Klem ❤

  Liker

 2. Kos deg på hobbyrommet. ❤ 😀 Her må det noe drastisk til før scrappesakene igjen havner på hobbyrommet. Men jeg kjenner faktisk, for første gang på ett år, at det så smått begynner å boble i kreativitetsgryta. Så vi får se. 😉 Gleder meg til å se noen av resultatene dine. 😀
  PS. Bikuben er farlig!! 😛

  Liker

 3. Ja det ble et skummelt vær på fredag…farlig å ferdes ute…Men bra det gikk bra med dere….Må være som å gå i en godtebutikk det der…for deg…Morsomme ting du kan skape nye ting med…herlig..Vi hadde jo også en sånn handle dag på fredag…og spiste ute…deilig det, og slippe å lage noe..

  Liker

 4. Ja, sånn er det nok for de aller fleste, det har du rett i på slutten der. Men så mye lekkert av ting og tang du har fått med deg hjemmat da:)) Her var det mange godsaker, og her blir det mye vakkert å skue med mitt øye tenker jeg om frua deler av seg etter mottaker har fått det i henda så klart:)) veldig glad for at du kom deg hjem like hel… det var jo både trær og trampoliner i høyt i været bortover her…
  ønsker deg en koselig søndag<3 klem<3

  Liker

 5. Kristins hverdagsblogg: Når det blir ferdig skal jeg nok kose meg max der inne :-)) Må vel snart sette i gang med julekort så smått. Tiden jogger avsted, en bunke julekort er jo ikke laget på en time ;-)) Bikuben er en herlig butikk :-)) men ja, litt skummel. He he he.

  Liker

 6. Her var det mye ting og tang som du fikk med deg hjem i et slikt vær. Jeg er veldig glad for at du kom deg hjem like hel trygt og godt<3 Jeg gleder meg til å se disse godsakene putta ferdig til et produkt og som mitt øye kan skue bare frua deler av seg når kortet er kommet hjem i riktige hender:)) ønsker deg en trivelig kveld<3 klem.

  Liker

 7. Toini: En smule mye vær, men det var nå en koselig tur likevel =) Det er virkelig en godtebutikk for en kreativ sjel =) Finnes en del slike butikker, men halve kosen er å kunne reise dit, kikke å tenke =)) Så koselig at dere hadde en slik fredag også, herlig å slippe å kokkelere en gang i mellom =))

  Liker

 8. Orkidédatter: For den med de rette interesser så kan en gå «amok» der inne, billigst å la være 😉 he he. Ikke rukket å dele alt for mye av hobbyer her inne, kommer nok mer – masse mer når rommet mitt er ferdig ❤ Håper din dag har vært så fin som den kan bli ❤ Klem.

  Liker

 9. Orkidédatter: ❤ Klem klem. Kommenterte den første og jeg =)) Blåste no veldig på fredag ja, vi slapp heldigvis unna med å sanke sammen møbler når vi kom hjem, for andre gikk det nok mye verre. Sånt er kjedelig, selv om været på sin måte er magisk =))

  Liker

 10. solliv: Det er utrolig godt, vi velger nok både våre favorittsteder og fra menyen =)) Godt du ble glad av det, jeg har allerede hatt veldig mye moro med tingene som ble med hjem. Ligger an til fiffige kort fremover ❤

  Liker

 11. Ha ha ha, jaja, neinei… vettu at jeg er så vimsette… jeg trodde at jeg ikke trykka på å poste første kommentar, men at jeg trykka tilbake til innlegget. Så jeg trykker jo på att igjen og skriver…. jaja, sånn kan det gå:)) men er det mulig da… og ja, søndagen er finfin<3 håper du har en koselig dag og kveld også<3 og du, den restauranten skal prøves<3 klem.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s