Ukens #4

Tid for en liten summasummarum over uken igjen. Denne uken har ikke inneholdt de største begivenhetene, gemalen er ferdig med ferien så hverdagene er tilbake i brøtte. Men en del koselig er det jo alltids, om en evner å se det =)

Ukens #4 innlegg. Fra 06.08 – 12.08.18.

Ukens opp: Den foregikk vel allerede på mandagen da mutter tok oss med på Peppes i Hønefoss for en knallgod pizza. Vi spiser ytterst sjelden pizza, det skjer ca hvert jubelår, men når vi først får lyst på det så reiser vi heller ut enn å slenge en frossen i ovnen. Muligens spist oss lei på det meste gjennom årene før. Hehe. Gikk en del pizza her også for en 10 års tid tilbake. Les mer om det H E R, hvis jeg kan friste 😉

Utover i uka var en annen opp – Landskytterstevnet, det er noe frua liker å få med seg, især «Texas» det er artig å se på, men en ned ved det for min del som har fulgt med fra ca alder smokk, er at hele stevnet ble snudd for mye på, når KK Rike gikk bort. Mye av sjarmen forsvant med han, og samtidig i TV sendingene.

Ukens ned: Ikke en personlig ned muligens, men leit å lese om Vibeke Skofteruds begravelse og se den via TV. Sånt gjør litt inntrykk på denne frua. En annen storhet som ble bisatt samme dag var Hans Kristian Amundsen. Gjør litt ekstra inntrykk når noen går bort så alt for tidlig – og at den har gjort en forskjell i samfunnet.

Ukens bok: Denne uken ble det 2 bøker. Den første var «Siste Dans..» av Tracy Bloom, og den andre var «Vilt Rike Kinesere» av Kevin Kwan. To veldig ulike men gode bøker hver for seg =))

Ukens kløne: Nå kløner jeg som kjent litt ubevisst hver dag, en en kløne en del av dere så på snap denne tirsdagen var når frua stolt som bare ei høne kan være la ut snap om at dagens middag sto å koste seg i ovnen, mens frua glemte vekk tilbehøret i snapping og surr – og ja, fikk dårlig tid til å få begge deler ferdig samtidig. Hehe. Det endte godt da.

Ukens tips: Fikk jeg av en annen blogger, Nina Cecilie (livetmitt93) skrev her om dagen om en banan millshake som hørtes veldig veldig god ut, den skal vi jammen prøve. Takk for tipset snille.

Ukens tanke: Noen sa til meg her om dagen at jeg «virkelig er en micro influencer» etter å ha latt det utsagnet vokse litt på meg så liker jeg det. Liker tanken på å kunne bidra med noe for andre. Nå vet jeg som nevnt ikke om det er en betalt «tittel» eller ikke, eller om man kan være det litt i det små også. At noen ser på meg som det varmet likevel hjerterota. Takk for det. Noen ord ble det om det, og de kan du lese H E R =)) om fu vil..

Ukens helg: Foregikk noenlunde stille og rolig her i brøtte. Gemalen hadde såpass flaks at etter fire arbeidsdager så gikk han på langfri fra torsdag, så han har fortsatt snekringen av hobbyrommet mitt, med unntak av fredagen som du kan lese mer om her, og søndagen – gårsdagen ble visst et eget kapittel som jeg skal komme tilbake til =)

Vipps så er en ny uke i gang =)

#oppsummering #ukens #blogg           

14 kommentarer om “Ukens #4

 1. frodith: Finnes alltids noen opp-s i løpet av en uke 😉 Det var helt klart en opp det også, men satte det som en tanke siden det satte i gang «kverna» å sette det på opp også tenkte jeg ville bli å gjenta meg selv =)) Helt klart at den er en opp også =) Eller, en «Ole Brum – ja takk begge deler» hihi

  Liker

 2. Dette var et godt innlegg. Du har hatt en fin uke 🙂 Har delvis tenkt litt selv på å starte igjen med «uken som gikk». Men det har bare blitt med tanken 🙂
  Har en del ne prosjekt på gang, men jeg må først bli ferdig med feriebloggen hehe
  Det var fint å se så mye oppturer og anbefalinger 🙂
  Håper dagen deres blir fin ❤

  Liker

 3. poesimylife: En jevnt over fin og grei uke =)) Koselig å ha prosjekter, enten de er her eller der – nå har jeg hatt en del selv så jeg har masse god blogg lesning å lese meg opp på ❤ Håper du har en finfin dag så langt =)

  Liker

Kommentarer er stengt.