Ukens #4

14 kommentarer om “Ukens #4”

 1. Awh, det er virkelig stort når du evner å se det lille koselige også<3 jeg øver på dette hver dag i denne utfordrende tiden… ser jo ut som uka di har vært veldig fin da:) og dette er jo et blogg tips for min egen del også, men litt senere kanskje, fordi det er tretoppa som får veldig mye oppmerksomhet ennå:(… veldig bra skrevet<3 du er helt rå:)) håper dagen er fin og god for deg<3 klem.

  Liker

 2. Orkidédatter: (nesten) aldri så galt at det ikke er godt for noe ❤ Vært et stykke «ned i kjelleren» noen runder, så «småting» forblir små ❤ Håper du har funnet gode minner i minneboken din snille ❤ Klem klem.

  Liker

 3. Toini: En jevn og grei uke var det, det er i grunn det beste det =) Var ikke i noen av de begravelsene, men så de via tv og brett – følte liksom for å ta en titt – se at mange satte pris på de menneskene for det de var =) Håper du har en fin dag hittil =))

  Liker

 4. frodith: Finnes alltids noen opp-s i løpet av en uke 😉 Det var helt klart en opp det også, men satte det som en tanke siden det satte i gang «kverna» å sette det på opp også tenkte jeg ville bli å gjenta meg selv =)) Helt klart at den er en opp også =) Eller, en «Ole Brum – ja takk begge deler» hihi

  Liker

 5. Dette var et godt innlegg. Du har hatt en fin uke 🙂 Har delvis tenkt litt selv på å starte igjen med «uken som gikk». Men det har bare blitt med tanken 🙂
  Har en del ne prosjekt på gang, men jeg må først bli ferdig med feriebloggen hehe
  Det var fint å se så mye oppturer og anbefalinger 🙂
  Håper dagen deres blir fin ❤

  Liker

 6. poesimylife: En jevnt over fin og grei uke =)) Koselig å ha prosjekter, enten de er her eller der – nå har jeg hatt en del selv så jeg har masse god blogg lesning å lese meg opp på ❤ Håper du har en finfin dag så langt =)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s