Skjebnestier..

23 kommentarer om “Skjebnestier..”

 1. Kjempespennende med slike serier å lese når man tar seg tid til å sette seg ned å lese. Jeg leser mest om sommeren, for da er det for varmt til å holde på med strikking. Høsten, vinteren og våren er mer håndarbeid for min del. I juleferien finner jeg frem en god bok for å lese 🙂
  Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 2. Åhhhh, dette høres ut som musikk i mine ører<3 veldig sikker på at jeg liker denne serien, passer meg… både fordi at Jevnaker er ikke så langt fra meg, men det aller beste historien, personene og at forfatteren treffer noe i meg<3. Det spørs om ikke Orkidedatter må kjøpe denna. Selvom jeg er litt friskere nå, så mestrer jeg ikke så godt å lese ennå pga øya og svimmelhet osv, men vi får se… iallefall får jeg jo den i hus<3
  Enda en bra omtale fra frua og tusen takk for det:)) ønsker deg en god natt og super onsdag<3 god klem.

  Liker

 3. Orkidedatter: Får håpe du liker den like godt som meg – jeg likte den veldig godt, å gleder meg veldig til å lese bok 2 :)) Hjelper mye å få den i hus, resten kan man ta som det kommer, håper du har hatt en finfin kveld med alt du har gjort ❤ og at natten blir god. Klem klem.

  Liker

 4. Laila MA – Rundt Ekvator: Bare hyggelig :-)) Krim leser jeg ikke så mye, liker best å høre lydbøker eller se filmatisering av krim – uvisst hvorfor, men syns det er mest kos innen den sjangeren :-))

  Liker

 5. Så flott tips..men meg og sånne lange serier går ikke..vil ha neste bok NÅ…hihihi…så spørs om jeg vil lese denne…så gøy med konkurranse…lykke til til alle som er med…

  Liker

 6. Toini: Skjønner veldig godt hva du mener med det, så jeg har et par serier jeg sparer opp litt av. Lar en 3-4 ligge en stund – så slipper jeg å vente når jeg setter meg ned med de ;-))

  Liker

 7. poesimylife: Bare hyggelig :-)) Håper den kommer til deg snart da, gode tips kan nesten aldri deles for mye 🙂 Vært på samme type tur som deg i dag, så har ligget i vater på sofaen et par timer :-)) Tar på med en koselig tur 🙂

  Liker

 8. Uff ja. Det tar helt på å være Harry, altså hehe
  Nå gleder jeg meg til boka kommer, så får vi se om omtalen stemmer. Uansett er det hver sin smak, men jeg liker serier som er far gammel tiden. Så dette har jeg troa på 🙂
  God natt når den tid kommer ❤

  Liker

 9. poesimylife: Det gjør det helt klart, men veldig koselig med en slik tur også 🙂 Gleder meg til å kanskje få høre hva du synes om den – alltid spennende å høre litt fra likesinnede serieentusiaster ❤ Håper natten blir god med fine drømmer :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s