Skjebnestier #2

For ordens skyld – ikke sponset.

I går skrev jeg omtale rundt en ny serie fra Hadeland som kommer ut nå den 20.08 – en veldig god førstebok som jeg varmt anbefaler til alle som liker serieromaner – eller for første gang har lyst til å se nærmere på det.

Gikk du glipp av omtalen så les den gjerne H E R =)) om du vil 😉

Her ringte klokka 05 denne morgenen, frua og gemalen skal ut på vift om ikke så lenge. Når jeg var på beina, hadde fått kaffe i koppen så var det jammen meg «bare» 7 pluss ute fortalte gradestokken, og jeg så at det var dugg på rutene. Nærmer høsten seg likevel eller henger akkurat disse dager sammen med månen?!

Frua pleier som tidligere nevn alltid, hver dag hele året å ta morgenkaffen ute, men med ett kom jeg på noe, gikk ut i gangen – plukket ned skjerfet og gikk ut. Skjerfet som akkurat følger med hvis du velger å tegne deg et uforpliktende abonnement på SKJEBNESTIER =) Det glemte jeg helt å fortelle deg litt om i går.

Så fort jeg visste om denne serien – og hadde lest første kapittelet i boken så tegnet jeg meg et abonnement på den. En serie fra mitt nærmiljø – Hadeland er jo ikke noe som popper opp så veldig ofte, så denne vil jeg lese. At den første boken i tillegg viste seg å være en ordentlig innertier for meg var en herlig bonus som bekreftet at valget så langt er rett.

Siden jeg tegnet abonnement så tidlig fikk jeg med litt mer i gavepakken, men skjerfet kan du også få – om du velger å abonnere nå. Les mer om det og sett deg opp som abonnent H E R, om du vil =))

Det er selvfølgelig en smakssak om man ønsker det eller ikke, har hørt om en del som liker å kjøpe bøkene sine i butikkene også – men muligheten er der, og det finnes «itte fali» forskjellen er hovedsakelig at man får boken portofritt rett i postkassen sammen med en faktura ca en uke før boken kommer ut i butikkene – og man kan uten problem avslutte abonnementet når som helst, om det skulle vise seg at serien ikke er noe for en likevel. Veldig greit å vite det også =)

Som nevnt er jeg ikke sponset til å fortelle om alt dette her, velger bare å dele noen ord for den eller de som ikke vet om muligheten(e) – men som kanskje kan like serieromaner like godt som meg selv. Gode ting må jo deles, og især om serier fra nærmiljøet ;-))

Skjerfet ligger nå rundt skuldrene mine og varmer til midt nedpå ryggen – nesten et ubegripelig kasus kontra for bare et par uker siden. Jeg er ikke klar for hverken høst eller kjøligere dager – men enda godt jeg nå har dette skjerfet å legge over skuldrene da, ryddet det ikke bort når jeg fikk det, og nå er jeg litt glad for det kjenner jeg. He he. Så lenge jeg ikke føler meg klar for å slippe taket i sommeren, så har jeg jo ikke plukket frem varmere skjerf og pledd enda heller. På sengene våre ligger fortsatt pledd. Ja ok, frua har nå 2 oppå hverandre – så det nærmer seg jo dyne igjen. Snufs. He he.

Men vit uansett at muligheten for å få bok rett i postkassen finnes, og at du også kan få et sånt herlig skjerf å tulle rundt deg, hvis ikke du heller vil ta frem høst og vinter «habitt» riktig enda.

#serieroman #serieromaner #abonnement #gave #ikkesponset #blogg             

26 kommentarer om “Skjebnestier #2

 1. Så herlig da, at du så på gradestokken å huska hva du glemte i går:) Tenker det samme som deg, ikke klar for høst og hva som følger med. Men jeg er utrolig glad i høsten også, den er vakker<3 skjerfet er kjempefint<3 Tida går alt for fort. Så må vell sjekke ved status, traktor, snømåka og ja i det hele tatt…
  Ønsker deg en kjempe fin tur ut på vift, kos deg og gled deg<3 klem

  Liker

 2. Jeg har tegnet meg opp på abonnement på denne bokserien, jeg så bildet du la ut på Instagram, og bestemte meg da 🙂
  Jeg leser to andre serier, men kjøper dem i butikken. Synes nok kanskje det er lettere å abonnere da, siden jeg ikke trenger å huske datoene, og starte jakten på boken i butikkhyllene 😉 Nå skal jeg i alle fall forsøke det 🙂
  Tusen takk for tipset ❤
  Ønsker deg en god dag ❤

  Liker

 3. Gleder meg veldig til å få boka i postkassen så jeg også får lese 😀 Føler på meg at det blir tegnet et abbonoment på den boka også 😀 ❤ Veldig fint skjerf da ❤

  Liker

 4. Skjerf er godt å ha nå ja…brrr…sitter i bobilen med varmovnen på…høstlig og kaldt ute..har sittet litt ute..men vi orker ikke…heller sitte inne og se ut på det vakre vannet……men nå skal jeg snart ut på tur igjen..og da må jeg kle på meg..tok med meg ørevarmere..men har ikke bruk for det enda……Kos deg med bøkene fremover…

  Liker

 5. Eva: Oj, så moro at du vil lese den :-)) Håper du vil synes det er enklere å abonnere. Som du sier så slipper en å tenke på datoer – og bøkene kommer tidligere enn i butikk ❤ Håper også du vil like den veldig godt, og at dagen så langt er så god som den får blitt ❤

  Liker

 6. Deilig å være ute så mye som mulig..og med en kaffe og noe å lese blir det jo ekstra trivelig :)) Er det tida for skjerf alt altså..javel da..fint var det i allefall 🙂 Klem ❤

  Liker

 7. annebe: Helt enig med deg ❤ Det er herlige øyeblikk å nyte tida utendørs. I mårres var det godt med et skjerf / sjal over ryggen, men sola kom heldigvis og tok over for gråe skyer og tåke ❤ Håper det enda er lenge til skjerf hele tiden :-)) Håper du hat hatt en finfin dag ❤ Klem

  Liker

 8. Tusen takk!
  Takk for at du valgte å abonnere på Skjebnestier. Vi håper du vil kose deg med bøkene!
  Du vil snart motta en bekreftelse til din oppgitte e-postadresse.
  NB: Dersom du bestilte abonnement fra bok 2, vil boken sendes deg i august.
  I mellomtiden kan du besøke våre nettsider for å lese mer om seriene våre. Her vil du etterhvert også kunne logge deg inn på Min side og se detaljer om ditt abonnement.
  Ha en fin dag videre!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s