Dagen med stor D..

Søndagen i brøtte ble ikke helt som tenkt, nå hadde vi vel heller ikke tenkt så veldig over den – men vi planla hvert fall ikke det som skjedde.

Søndag morgen var mutter bittelitt uheldig – uheldig som i at hun fant det best å «kose» litt med verktøykassa da hun mistet balansen på vaskerommet. Hun tenkte vel ikke noe videre over kasus før noen timer senere hvor hun ringte meg. Kjekt som bare det spør hun om ikke jeg kunne komme opp en tur å se litt på hodet hennes?! Trodde kanskje det hadde skjedd noe der da siden en del greier hadde skiftet farge siden den «kosen» fikk med meg gemalen opp da, for hvis det var et sår av betydning eller noe sånt baki knollen så er det alltids fint å ha noen fingre til å «grafse i hårsåta» med.

Når vi fikk brettet unna en god del hår var det et rødt og hvitt glis som smilte til oss som en munn uten gebiss… «å nei sann, detta greier ikke jeg å gjøre noe med» sa jeg – tusla ut å ringte legevakten for å høre om vi kunne få komme inn. Men jeg fikk ikke lov til å putte mamma?n min inn i noen som helst bil å komme jeg – de sendte ut ambulanse. For så vidt takknemlig for det ettersom det var bakhodet det smilte fra.

Mutter inn, lappet sammen med 5 sting i løpet av grei tid, frua ble oppringt og ut for å hente.

Fikk beskjed om at hun skulle sitte der å der, men når jeg kom på sykehuset så kikket dit hvor hun skulle sitte så kjente jeg ikke igjen noe mamma. Det satt jo noen der, men tvilte på at den der var mitt opphav – så jeg svingte inn på parkeringa.

Men den personen reiste seg opp å kom da vitterligen lett joggende mot meg – å det var ca da jeg knakk. Så ufin har jeg vel aldri før vært mot egen mor, men jeg trodde nesten jeg skulle tisse på meg sånn lo jeg. De gjør en god jobb på sykehuset, det skal de jammen ha – men det eneste som manglet var i grunn at hodet var i fatle. Noe så bandasjert da gitt. Heldigvis lo hun selv også – vi har det med det.

Vel hjemme igjen skulle jeg da ordne litt mat, litt satt ut av morgentimene kanskje – for men med ett var tommeltotten min omgjort til kinakål! Eller, jeg å kniven trodde i alle fall det…..

Sånt er jo ikke vondt akkurat sånn med en gang, men hadde jeg ikke reagert når jeg gjorde så hadde jammen hele tuppen på totten gått. Å jøje meg så vondt det ble etter en stund, skar såpass at jeg kom borti fingerhjertet, å det blødde å blødde å blødde.

Mutter satt ute med hue lent oppetter vinduet, gemalen holdt på oppe med kompressor og p10 country. Frua vræla, ingen hørte, frua vræla høyere, kompressoren tok over. Sto der med totten under kaldt vann å småtrippet. Suppa til mutter var på kok, å jeg var halvannen meter unna med alt blodet mitt.

Halvannet øyeblikk med småkaotiske scenarioer senere var totten lappet sammen, og middagen servert. Det ordnet seg jo, det gjør jo alltid det. Enten går det bra – eller så går det over. He he.

Men plutselig var det synd på 2 av oss. (ok, en og en halv av oss) He he.

For sikkerhets skyld ba jeg gemalen sitte helt stille den kvelden, alle gode ting er 3 heter det jo – kunne kanskje gå motsatt også?!

Ment på spøk naturligvis, gemalen tok tross alt totten sin for halvannen uke siden, med spikerpistolen – så det var vel i grunn han som startet denne runden. Hehe.

#uhell #uheldig #ironi #blogg               

16 kommentarer om “Dagen med stor D..

 1. Oio, det var den dagen… veldig glad for at det gikk bra med mamman din<3 åsså du da:) glad det gikk bra med deg også. Off, disse ting gjør jo vondt da, men blir jo bra<3 og det toppa seg med spikerpistol, au…. men ønsker deg en god og uhell fri dag håper jeg<3 god klem

  Liker

 2. Er så glad for at det gikk bra med både moren din og deg jeg 🙂 ❤ Ikke noe gøy når det står på 😦 Ønsker deg en kjempefin dag ❤ Klem

  Liker

 3. Orkidedatter: Det var den dagen det ble ja, heldigvis gikk det så bra som det kunne ❤ Totten min var liksom bare toppen av dagen. He he he. Gemalen ga neglen på totten sin en real «kakk» noen dager førut, han skaut den heldigvis ikke – men neglen sprakk 🙂 I dag er jeg bare sliten, sliten etter gårsdagen 🙂 Håper din dag er så god som den kan i vinden ❤ Klem klem.

  Liker

 4. Monica :): Takk for det snille, gikk så bra som det kunne gå med mutter :-)) Totten min var nok mest for å understreke en uheldig dag. He he. Håper du har en finfin dag så langt ❤ Klem

  Liker

 5. Uff da 😦
  Godt at det gikk fint med dere alle tre hehe
  Det er utrolig hvor uheldige noen skal være også, og så å si til samme tid hehehe
  Håper at dagen i dag er fin og at det ikke er noe mer alvorlig som skjer hos dere ❤

  Liker

 6. poesimylife: Alle gode ting er helt sikkert 3, muligens uhell kommer på ei «fjøl» også. Heldigvis gikk det så bra som det kunne, totten min var sikkert bare for å få til en tredje hendelse 😉 Håper din dag er god så langt ❤

  Liker

 7. Var ikke måte på da…hehe..ikke moro med skadene , men når du vinkler det på denne humoristiske måten er det vel lov å trekke på smilebåndet håper jeg :)) Mye trøst i en god bandasje ja..God bedring og klem til begge di skadde ❤

  Liker

 8. Uff og uff…for en dag! En dag man gjerne skulle vært foruten..MEN godt det gikk bra med dere begge! Skikkelig bandasjer hode ja…hihih…Var vel ikke nødvendig det vel..når det var sydd?! hihih…

  Liker

 9. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Gikk heldigvis så godt som det kunne :-)) Totten min var nok mest for å få til den tredje hendelsen tror jeg, mange år siden sist jeg tok feil av mat og meg 😉 Håper du har en finfin dag så langt :-))

  Liker

 10. annebe: Det er helt lov kan du skjønne 🙂 Så lenge alt går bra må en kunne smile litt av ting ❤ Skal hilse å si det 😉 Håper du har en finfin dag i vinden så langt 🙂 Klem

  Liker

 11. Toini: Ja det kan du si :-)) Hun blødde godt, så de satte på en lapp over stingene – og for at den skulle sitte der så surra de rundt og rundt ;-)) Regner med den er borte nå 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s