Skjebnestier #3..

For ordens skyld, ikke sponset!

Mandagen er for lengst forbi, 20 august er passert – men den første boken står nå i butikkhyllene og venter på at noen ønsker å lese dem.. 

 Lanseringsdagen for den nye serien SKJEBNESTIER!

Dette syns jeg var og er en herlig start på en serie som jeg tror kommer til å bli veldig god. En serie som vil gi mange timers leseglede for den leseglade serie entusiast fremover.

Jeg sier ikke dette her bare fordi handlingen foregår i fruas eget nærmiljø altså, nei det er bare en herlig bonus å kunne framsnakke en serie fra Hadeland. Jeg sier det fordi jeg synes den er veldig godt skrevet, jeg «ble med» fra første side, og når jeg liker noe så godt så «bobler» jeg fort litt over, og det pleier å merkes hehe. Nå vet jeg også at bok 2 garantert vil følge opp – fordi forsiden av bok nr 3 virker ufattelig spennende. Får nesten ikke fremmet den nok, men om du kan si deg enig i mine ord må du eventuelt lese selv for å finne ut, men jeg, jeg kan nesten ikke vente med å lese fortsettelsen.

Når det er sånn fatt, da må den jo jammen være god – ikke sant?!
Med det håper jeg at den kan være noe for deg også.

Jeg har delt noen ord om den, en omtale, anmeldelse eller hva mine skriv kan falle innunder – samt en konkurranse som pågår frem til fredag i innlegget SKJEBNESTIER..

Jeg har delt enda flere ord om den jeg, samt litt mer informasjon om serien, abonnement og muligheten for velkomstgave i innlegget SKJEBNESTIER #2..

I dag er altså dagen her, så for deg som er like glad i serieromaner som meg, kunne tenkt deg å lese den etter omtalen forrige tirsdag – men har glemt at dagen i dag er dagen – er den første boken ute i butikkene.

Så, har du lyst til å lese den så «jogg» deg en tur ut, eller venter du kanskje spent på om postbudet har den med en av de første dagene?

Og kan du like en god romanserie fra Hadeland, så kan jeg også røpe som en fotnote her at serien «Barn under månen» som ble utgitt for en del år siden blir lansert på nytt for nye lesere fra midten av oktober. Den ble skrevet av Jane Mysen, ble på 15 bøker med handling fra Hadeland. Denne skal jeg komme tilbake til altså, når det begynner å nærme seg.

Ha en god leseuke du leseglade uansett hva du leser!

#serieroman #serieromaner #romanserier #skjebnestier #piapedersen #norskeserier #cappelendamm #ikkesponset #blogg                     

12 kommentarer om “Skjebnestier #3..

  1. poesimylife: Takk for det :-)) Ikke kommet enda?! Det var vel snodig?! Da håper jeg den er rett rundt svingen, håper du vil like den første minst like godt som jeg ❤ Klem

    Liker

Kommentarer er stengt.