Det var en herlig morgen…

Jepp, det var det. Det var en sånn herlig morgen, en slik morgen hvor en kan se solstrålene gjennom glippen i gardinene på soverommet når en våkner. En sånn morgen man bare vet vil bli en fin dag når den får starte så rolig og bedagelig – helt uten stress og mas, en herlig «søndagsfølelse» på en helt vanlig tirsdag. Aaaah…

Bare for å understreke fred og ro tok jeg en ekstra «Ludvig» strekk før jeg sto opp, en som for en gangs skyld ikke endte i senestrekk før jeg klorte meg opp på to – med et smil som nesten gikk trill rundt i ansiktet mitt.

Fuglene sang, og fløy i sirkler etter rang for å spise av fuglehuset jeg fylte på i går, jeg kunne høre dem skråle mens jeg var på badet, og jeg måtte smile enda litt bredere av det kasuset jeg visste foregikk der ute. Det er ikke «bare» bare å være pippip om morgenen heller.

Jeg trakk morgenkåpen på meg og strenet rolig og bedagelig ut i stua, der kunne jeg se mer av den fine sola gjennom vinduene i spisestua vår, via samme vinduet kunne jeg se kasuset av småfugler som spiste frokost der ute, både på og rundt fuglehuset. Det så ikke ut som det var en sky på himmelen, ingen gufne skyer som skulle få ødelegge en herlig dag i august. Jeg tasset videre mot kjøkkenet……

Aaah – det var en såååå fin morgen….

Helt til jeg fant ut at det var tomt for kaffe… (iiiiiik..)

#morgenkaffe #kaffetørst #blogg               

22 kommentarer om “Det var en herlig morgen…

 1. Fin start her i dag også..godt man har noen slike dager som gir positivt påfyll :)) Nydelig og stemningsfult bilde.. Kjøpte kaffen «ute» i dag jeg da..hehe..(men har en pose liggende også ) God ønsker for resten av dagen ❤

  Liker

 2. annebe: Er så enig med deg, det er slike dager jeg liker best – men helst med full kaffedunk, så måtte ut en tur da ❤ Var nå koselig det også :-)) Håper dagen fortsetter godt for oss begge :-))

  Liker

 3. Iiiiiiik iiiiiiik og dobbelt iiiiiiik……………………………………………………. :-S Kaffe MÅ man ha i hus på morgenstundens øyeblikk
  😀
  Håper det ordnet seg med en nabo eller noe 😀
  En herlig stemningsrapport med morgenstrekk og det hele – helt til iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik!!!!
  Ønsker deg en flott tirsdag MED kaffe etter hvert!

  Liker

 4. Fy flate, altså. Det er jo helt forferdelig! Noe av det mest tragiske som kan skje ett menneske når man står opp! Ja jeg tuller ikke!
  Jeg hadde gått på veggen og fått helt sammenbrudd!
  Men en ting er verre, og det er om man IKKE har sigaretter i huset! Ja for oss som røyker altså.
  Nå handler vi både kaffe og sigaretter i Sverige. Aldri tomt for dette! Jeg har lager, for å si det mildt 🙂
  Håper du tok beina fatt og løp/ kjørte til nærmeste butikk. For dette var helt forferdelig å lese og jeg fikk vondt av deg.
  Godt at det ellers var en fin morgen :))))))

  Liker

 5. Awhhhh, så deilig og beskrivende morgen<3 alltid en fryd å lese<3 og på det flotte stemningsfulle bilde har du jo beskrevet deg selv jo, slik jeg vil<3 håper dagen blir like fin som over bare med KAFFE;) klem

  Liker

 6. MJmettejosteinsdatter: Jaaaaa, det er nesten så ille at lite annet betyr noe. En kaffekopp og en tur ut for å nyte alt sammen var det som manglet. Så i dag ble det meste av fortsettelsen noe helt annet =)) Håper du hadde en finfin start på din dag =))

  Liker

 7. poesimylife: Er veldig enig med deg der, de tingene må være på plass =) Når morgenrutinen snus på hodet så får en det travelt med å rette opp i alle fall, så nå er det kaffe her igjen =)

  Så, dere handler kaffe i Sverige også? Hvilken type går dere for der? Lurer på om det må forsøkes neste måned ;-))
  Håper du hadde en herlig morgenstund – helt i din rutine =))

  Liker

 8. frodith: Ikke sant, det er så sjelden vi glemmer å sjekke kaffebeholdningen, så de få gangene det skjer så blir morgenrutinen noe helt annet =) Kan heldigvis bare takke oss selv for den der =))

  Liker

 9. Fotokjerring: Det var et lite øyeblikk eller to i irritasjon og desperat leting etter substitutter, og det løste seg til slutt =)) Nå skal du vite det er kaffe på lager igjen, skjer nesten aldri at vi går tom for kaffe, og jeg håper det blir minst like lenge til neste gang =))

  Liker

 10. Uff…ja det er krise!!! Går ikke an å overleve en morgen..eller ihvertfall en GOD morgen uten kaffe….Håper du fant en løsning…Må alltid ha noe på lur vettu…Flott bildet!

  Liker

 11. Toini: Det ble et og et halvt lett frustrerende øyeblikk ja, ytterst sjelden det er tomt for kaffe mellom disse veggene – men en og annen gang må det vel skje, hadde ikke passet bedre en annen dag – så godt sola skinte :-)) Nå er det atter kaffe i hus :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s