Ukens #33

 Kjente nå at det var på tide å endre overskriften til det den burde være, ukenummeret på uken som skal summeres.

Enda en uke har rast avsted, og det er på tide med en liten titt tilbake, og en kort oppsummering av uken i brøtte med linker.

Ukens opp: All fremgang på hobbyrommet.. Hurra for alt som har skjedd der inne, og ikke minst all «moroa» som gjenstår. He he.

Ukens ned: Utvilsomt alt dette vedrørende spill engasjementet hos enkelte, og som jeg har skrevet om nå i helgen. Les mer om det HER og HER.. Om det frister å lese om.

Ukens bok: Kommer ut i butikk i morgen. Les mer om «Skjebnestier» HER og HER.. Er du like glad i romanserier som jeg er så anbefaler jeg deg å lese denne. En innertier av en førstebok, rett å slett. Og psst, glem ikke konkurransen som pågår. Den går helt til fredag.

Ukens kløne: På onsdag tok vi oss en tur til Sverige, og mens gemalen pantet flasker skulle jeg bare rusle litt nedover den ene «handlegaten» så han kunne ta meg igjen når han var ferdig – for å slippe å subbe etter meg.. Men for en gangs skyld var frua rask, så jeg sto å ventet like ved der vi pleier å spise lunsj, med ett så frua ryggen til gemalen laaaangt opp i «gaten» på vei vekk. Luringen hadde gått rundt, og jeg hadde stått der som «det skjeve tårnet i Pisa» uten å se eller få med meg noe som helst.

Ukens tanke: Dem er det mange av, ca hver dag. Hehe, men jeg har bedt meg selv om å trekke frem en tanke så da må det bli beisfargene på hobbyrommet, jeg blir ikke helt enig med meg selv om tak og vegger altså. Skal jeg lande på western brun som andre etasjen ellers, eller chabby grå?! Kom gjerne med dine tanker. Inspirasjon høres veldig fint ut, panelet skal beises, såpass vet jeg..

Ukens helg: Denne helgen har gemalen arbeidshelg, så mens han var på jobb – jobbet frua i hjemmet. Klesvask og husvask. Når han kom hjem fra jobb i går kveld ble det middag sammen med starten på «Mot i Brøstet» boksen som kom i posten her om dagen, vi slo av etter de 9 første episodene så det var den kvelden. He he. Vi er ihuga «Mot i Brøstet» fans, satt klistra til TV skjermene på hver vår kant da de første gang gikk på TV. Har sett noen runder med repriser gjennom årene og altså, og likesinnede serier. I dag har jeg fortsatt å snurre klesvask, og i kveld blir det nok en episode eller to til når han kommer hjem?!

Det er så herlig å le så da gjør jeg det så ofte jeg kan.

Konklusjonen av uken er nok en gang jevnt fin, slik vi helst liker det – stabilt bra uten de store bølgeskvulp.

Med det så er en ny uke hvert øyeblikk i gang. Kommende uke avslutter litt spennende igjen for oss her, vi gleder oss veldig til neste helg for å si det sånn. . . Håper du også har noe å glede deg til i uken som kommer.

#oppsummering #ukens #blogg                   

18 kommentarer om “Ukens #33

 1. Fin uke<3 og mot i brøstet er konge:)) var på flere innspillinger og det var morro:))
  Den fargen du vurderer på hobbyrommet var ikke lett, men på interiørskolen lærte jeg at man skulle tenke helhet i huset… så vårt hus som vi bygde den gangen så ikke ut som helhet i huset.. måtte jo prøve det omvendte he he…eller toniton?? Det er jo en smakssak og du som skal bo der<3 men western brun står vel også i stil til frua:)) nei, detta vart vansklig;) lykke til<3
  Gleder meg til det blir ferdig:))<3 klem

  Liker

 2. Har fulgt med selv om jeg har vært litt fraværende et par dager..men alltid kjekt å oppsummere litt 🙂 Vi digga Mot i Brøstet og Karl og co..Aldri feil å le litt :)) Ønsker deg ei fin kommende uke ❤

  Liker

 3. Orkidedatter: Ja de seriene der liker jeg veldig godt, men noen innspilling var jeg dessverre ikke på =( Møtt noen av karakterene i andre settinger, men å ha sett de spille inn akkurat disse episodene må ha vært moro =)) Jeg også tenker helhet, så det jeg vingler mellom er rett og slett stilen, om det skal være grått eller brunt, he he =)) Får nok vente enda noen panellengder før jeg bestemmer meg ❤ Håper kvelden din er god som deg – gull altså. Ha ha =))

  Liker

 4. Åhhhh, du er god da- gull- ❤
  Det var kjempe gøy og hun eldste jeg er tante til var også med og Nils (Sven Nordin) ble så fortylla av henne så det var sitte på armen og greier. Hun sjarmerte jo de fleste, til og meg Jånny ( han som var vert)… jeg syns det var stas også, ellers hadde vi ikke reist flere ganger. De er jo så jordnære og flotte skuespillere<3
  Gode deg<3

  Liker

 5. Høres ut som en bra uke,jevnt liker vi:)))
  Jeg ville gått for grå altså..bryte opp litt fra resten av huset;) men,regner med du tar den beste avgjørelsen på det når tiden er inne:))) håper kommende uke også blir fin, klemmer 🙂

  Liker

 6. wenchepia: Jevnt er bra =))

  Jeg også tenker litt brytning. Stilene blir nok aldri kjedelige for meg, men litt herlig å bittelitt ulikt der oppe også, som her nede =)) Mye her går i brunt / grått og lilla, så helhet blir det om jeg så velger knall lilla, men jeg vil ha beis. He he he. Senere drar vi samme stil ned til første etasjen, men det blir noen år til enda =)) Håper du har en finfin kveld så langt, og at kommende uke blir good =) Klem

  Liker

 7. Orkidedatter: He he ❤ For en koselig og morsom historie, tenker det var utrolig moro ja. En herlig gjeng uten tvil, det begynner å skrante drastisk i den rekken av humorister. Veldig synd, for slike får vi aldri igjen ❤ Klem klem

  Liker

 8. En fin uke..og så koselig å ha noe å se frem til! Så spennende…hva er det du gleder deg til da…hmm….Jeg tenker hele tiden..valp…når du hinter innpå noe koselig som skal skje…hihih…Ha en god ny uke!

  Liker

 9. Toini: Noen gulrøtter er alltid godt å ha i vente, enten det er stort eller smått =)) Ikke umulig at du kan ha rett der altså 😉 Men hvordan det går vites ikke enda – blir koselig uansett =)) Håper din uke har startet veldig bra, inn å lese om to strakser =))

  Liker

 10. Skogens Sønn: Er så enig med deg ❤ Nå har vi snart sett de 18 første episodene, å vi har flira åå flira =)) Blir nok fler hver kveld fremover. Ordentlig herlig å se igjen fra start =)) Håper du har en veldig fin start på din uke =)

  Liker

 11. En fin uke, med andre ord 🙂
  Ja mot i brøstet måtte jeg få med meg også, men føler at jeg ikke har behov for reprise. Jeg snurrer maskin ette maskin her jeg også. Godt å få unna klesvasken, selv om den aldri blir borte hehe
  Håper at dagen deres begge har vært fin ❤

  Liker

 12. poesimylife: Jevn og fin uke, det er i grunn de beste det :-)) Jeg digger de seriene så godt at jeg veldig ofte kan se en episode eller fler ❤ Vi tar gjerne en episode til middagen for eksempel 🙂 Håper din dag har vært god så langt :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s