Ukens #33

18 kommentarer om “Ukens #33”

 1. Fin uke<3 og mot i brøstet er konge:)) var på flere innspillinger og det var morro:))
  Den fargen du vurderer på hobbyrommet var ikke lett, men på interiørskolen lærte jeg at man skulle tenke helhet i huset… så vårt hus som vi bygde den gangen så ikke ut som helhet i huset.. måtte jo prøve det omvendte he he…eller toniton?? Det er jo en smakssak og du som skal bo der<3 men western brun står vel også i stil til frua:)) nei, detta vart vansklig;) lykke til<3
  Gleder meg til det blir ferdig:))<3 klem

  Liker

 2. Har fulgt med selv om jeg har vært litt fraværende et par dager..men alltid kjekt å oppsummere litt 🙂 Vi digga Mot i Brøstet og Karl og co..Aldri feil å le litt :)) Ønsker deg ei fin kommende uke ❤

  Liker

 3. Orkidedatter: Ja de seriene der liker jeg veldig godt, men noen innspilling var jeg dessverre ikke på =( Møtt noen av karakterene i andre settinger, men å ha sett de spille inn akkurat disse episodene må ha vært moro =)) Jeg også tenker helhet, så det jeg vingler mellom er rett og slett stilen, om det skal være grått eller brunt, he he =)) Får nok vente enda noen panellengder før jeg bestemmer meg ❤ Håper kvelden din er god som deg – gull altså. Ha ha =))

  Liker

 4. Åhhhh, du er god da- gull- ❤
  Det var kjempe gøy og hun eldste jeg er tante til var også med og Nils (Sven Nordin) ble så fortylla av henne så det var sitte på armen og greier. Hun sjarmerte jo de fleste, til og meg Jånny ( han som var vert)… jeg syns det var stas også, ellers hadde vi ikke reist flere ganger. De er jo så jordnære og flotte skuespillere<3
  Gode deg<3

  Liker

 5. Høres ut som en bra uke,jevnt liker vi:)))
  Jeg ville gått for grå altså..bryte opp litt fra resten av huset;) men,regner med du tar den beste avgjørelsen på det når tiden er inne:))) håper kommende uke også blir fin, klemmer 🙂

  Liker

 6. wenchepia: Jevnt er bra =))

  Jeg også tenker litt brytning. Stilene blir nok aldri kjedelige for meg, men litt herlig å bittelitt ulikt der oppe også, som her nede =)) Mye her går i brunt / grått og lilla, så helhet blir det om jeg så velger knall lilla, men jeg vil ha beis. He he he. Senere drar vi samme stil ned til første etasjen, men det blir noen år til enda =)) Håper du har en finfin kveld så langt, og at kommende uke blir good =) Klem

  Liker

 7. Orkidedatter: He he ❤ For en koselig og morsom historie, tenker det var utrolig moro ja. En herlig gjeng uten tvil, det begynner å skrante drastisk i den rekken av humorister. Veldig synd, for slike får vi aldri igjen ❤ Klem klem

  Liker

 8. En fin uke..og så koselig å ha noe å se frem til! Så spennende…hva er det du gleder deg til da…hmm….Jeg tenker hele tiden..valp…når du hinter innpå noe koselig som skal skje…hihih…Ha en god ny uke!

  Liker

 9. Toini: Noen gulrøtter er alltid godt å ha i vente, enten det er stort eller smått =)) Ikke umulig at du kan ha rett der altså 😉 Men hvordan det går vites ikke enda – blir koselig uansett =)) Håper din uke har startet veldig bra, inn å lese om to strakser =))

  Liker

 10. Skogens Sønn: Er så enig med deg ❤ Nå har vi snart sett de 18 første episodene, å vi har flira åå flira =)) Blir nok fler hver kveld fremover. Ordentlig herlig å se igjen fra start =)) Håper du har en veldig fin start på din uke =)

  Liker

 11. En fin uke, med andre ord 🙂
  Ja mot i brøstet måtte jeg få med meg også, men føler at jeg ikke har behov for reprise. Jeg snurrer maskin ette maskin her jeg også. Godt å få unna klesvasken, selv om den aldri blir borte hehe
  Håper at dagen deres begge har vært fin ❤

  Liker

 12. poesimylife: Jevn og fin uke, det er i grunn de beste det :-)) Jeg digger de seriene så godt at jeg veldig ofte kan se en episode eller fler ❤ Vi tar gjerne en episode til middagen for eksempel 🙂 Håper din dag har vært god så langt :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s