Jeg er mest og minst fornøyd..

Når man sitter å pusler med hobbyen eller hobbyene sine så kan man lett være sin verste kritiker, jeg var i alle fall det en god stund, helt til jeg respekterte at alt ikke kommer til en i løpet av en dag, og at jeg faktisk ikke har hastverk…

Når jeg så smått begynte å pusle med hobbyene syntes jeg nesten ikke at jeg laget noe fint i det hele tatt. Men så er det det der med erfaringer da, man lærer seg teknikker, finner nye måter – og utvikler seg på en måte sammen med hobbyen sin. Med tiden har også jeg lært meg å se på det jeg lager med litt andre øyne.

Nå er jeg kritikeren som helst vil lære noe av det jeg misliker ved tingene jeg lager. Ble det for eksempel litt mye av noe, ja så får jeg prøve mindre på neste. Noterer meg det jeg misliker og lærer av meg selv. Jeg har ikke gått noe som helst kurs i noe som helst hobbyrelatert, så jeg pusler helt for meg selv med det jeg liker å holde på med.

Nå tenkte jeg å gi meg selv en liten «aha» tenkte det kunne være både moro og givende. Verdt forsøket uansett tenker jeg.

Først vil jeg vise frem litt av det jeg har laget, og da begynner jeg med å vise frem det jeg selv har blitt aller mest fornøyd med. Det er jo mye morsommere det ikke sant?! Man viser vel gjerne ikke frem det man er minst fornøyd med når noen viser oppriktig interesse for det man holder på med?! Så nå tenkte jeg altså å utfordre meg selv litt, det og er jo noe jeg potensielt kan lære av, for, det jeg likte minst – vil noen andre like best!

Tenk litt over det hvis du er litt som meg, noen vil alltid like det – uansett. Vi er jo så forskjellige, utfyller hverandre veldig fint sånn.

Så, var det noe her du likte? Ikke likte?

Fortell meg så gjerne din personlige mening. Kanskje jeg kan lære noe nytt, eller få en idémyldring til nye tanker av nettop deg. Input er så mye, og det er viktig for alle å få det.

For ordens skyld legger jeg til at jeg har tillatelse til å bruke bildene av min egen gravering av Scania logoen / griffen. Strikse regler for å benytte seg av andres merkevarer som vi vet, men frua har alt på «stell»

I neste bilde deler jeg noen bilder av flere produkter jeg har laget gjennom tiden, men i dette bildet finner du både ting jeg ble fornøyd med, men også noen jeg personlig ikke ble så fornøyd med! Bare jeg vet hvem som er hvem ;-))

Var det noe du likte bedre enn noe annet her? Hvorfor? Noe du ikke likte godt også regner jeg med? Hvem er hvem for deg og din smak?

Gi meg gjerne tilbakemeldinger som sakt, dette er bare for moro skyld – for dette kan jeg ta med meg videre, om du vil dele noen tanker om og rundt.

Mine hobbyer er for det meste å lage personlige kort, og gravering på glass etc. Begge deler har jeg holdt på med i noen år nå så langt helsa er med meg å lar meg holde på.

Jeg pusler i grunn med litt forskjellig, men det er disse to hobbyene som på en måte er de nærmeste for min del, og denne høst mot vinter får jeg for aller første gang et eget sted å holde på. Mitt eget passe store hobbyrom… Gleder meg med det naturligvis veldig mye til å få det ferdig, og fra den dagen blir det nok mye mer innen hobby for meg å dele her inne også. Skal bli godt med litt albuerom.

En hobby kan nemlig gi så mye mer enn man tenker over. Det er lystbetont, avslappende og tanker slippes løs, med det kan både det ene og det andre av grums i hverdagen finne sin løsning – mens man i utgangspunktet sitter med hode og konsentrasjonen helt andre steder. Har du ikke en hobby så anbefaler jeg å prøve seg frem å finne sin lystbetonte «greie» og sist men ikke minst, det skal være gøy

#hobby #kreativ #utfordring #kort #kortmaker #cardmaker #scrapping #gravere #glassgravering #glass #håndarbeid #blogg                

22 kommentarer om “Jeg er mest og minst fornøyd..

Kommentarer er stengt.