En annerledes suppe..

 Det er ikke lengre en hemmelighet at frua, jeg av og til kan finne på en del «snodigheter» noen ganger vrir den lille «bryteren» i topplokket seg et ekstra knepp og når jeg kommer til meg selv igjen så kan jeg ikke riktig forstå hva som var planen bak det hele.Skulle jeg fortalt om alle disse påfunn ville jeg neppe fått sove på flere dager, det holder i massevis å fortelle om noen små milde «drypp» sånn av og til, og på søndag skjedde det igjen.

Gemalen startet sistetur uken av turnusen nå på søndag, men etter å ha byttet tur både torsdag og fredag – samt fått en endring på lørdagen så var frua allerede matlei når søndagen kom. Jeg hadde planlagt suppe, en kremet blomkål og broccoli suppe for å finne på noe litt annet enn ulike variasjoner av kylling. Som sakt så gjort, hadde i det som skulle til av vann og melk og satte suppa på kok. Suppa er jo god den – veldig god, men mens den sto der å småputret så kjente jeg jo likevel på at jeg hadde lyst på litt mer, noe å bite i liksom. . .

Det var mens jeg sto med nesa i skapet under og ved siden av komfyren at bryteren i topplokket hoppet over et hakk. For plutselig hadde jeg lagt en pakke nudler oppi suppa…

Jeg kom liksom ikke helt til meg selv før det hele hadde kokt seg ferdig, lå der å gliste til meg oppi kjelen og var klar til servering.

Kjære vene, hva i alle dager tenkte jeg på når jeg la den pakken i suppa?! Skulle jeg spise den klumpen av nudler innsauset med blomkål og broccolibiter med væske rundtomkring?! I hodet mitt fløyt det like fritt av andre melkeretter med nudler og eller pasta i – og jeg kom til slutt frem til at det kunne vel ikke være så mye verre enn noe annet?! Jeg lot det stå til som det så fint heter.

Første kasus ble å få både nudler, suppe og grønnsaksbiter over i en dyp tallerken, med en øse, en spaghettisleiv og mye godvilje fikk jeg øst opp en tallerken og satte meg til bords.

Så kom den neste tanken….

Der måtte jeg ta en pause for å småflire litt av meg selv, igjen kan jeg ikke helt fatte hva jeg egentlig tenkte skulle bli så bra med dette her.

Tenkte jeg at dette var den beste dagen for å øve litt på kunsten det er, å spise suppe med gaffel??

Selv om jeg var helt alene i huset listet jeg meg småflau bort til kjøkkenskuffen og hentet meg en skje, dette her kunne bli spennende.

Smaken var det ingenting å si på.

Suppa var overraskende god den, så dette var slettes ikke det «dummeste» jeg har funnet på i min kreative «karriere» men å få det i meg, det er jeg veldig veldig glad for at ingen så….

#mat #middag #suppe #kreativ #matlei #humor #ironi #blogg               

22 kommentarer om “En annerledes suppe..

Kommentarer er stengt.