En blogg i endring…

18 kommentarer om “En blogg i endring…”

 1. Inspirerte meg<3 ja, det gjorde du, men jeg må lære. Og det med å organisere å flytte hit og dit hadde vært veldig bra. Jeg er jo kaos akkurat nå, og det speiler også bloggen min. Men jeg skjønner jo hvem som blir min lærermester her;))<3 Dette kommer til å bli helt rått, du kommer til å gjøre det bra. Jeg tror ikke noe skal stoppe deg i høst, jeg erklærer meg herved som «å sveive inn igjen, frua» om det sku stoppe opp. Jeg heier på deg<3 Jeg gleder meg skikkelig til resultatet<3håper du får en magisk kveld<3 ;))klem

  Liker

 2. Hehe, ikke god på dette jeg, hehe…..så vidt jeg får lagt til noen bilder…skjønner at du vil endre og ordne. Lenge på blogg du helt klart….flinka 🙂

  Liker

 3. Min blogg er GANSKE som jeg vil ha den. Bortsett fra det med kategoriene. Jeg blogget i 3 år minst før jeg skjønte jeg kunne lage kategorier, så da har jeg ikke ORKET å putte det gamle tingene i kategorier. Så det blir det bare masse rot da.. Men ellers er jeg fornøyd 😀

  Liker

 4. Alt til meg ligge på «personlig». For det er jo det bloggen min er 🙂
  Jeg forstår dette med kategorier, men litt verre med hastgard ( ja om jeg skreiv det riktig).
  Jo det er kanskje mulig å rydde.
  Du har en fin blogg 🙂
  Klem ❤

  Liker

 5. poesimylife: Hørtes veldig smart ut :-)) Nå har jeg fått unna mesteparten av sorteringen, så fra nå av har vel jeg litt mer «system» også :-)) Vi har fine blogger, fine og «romslige» plass til det meste ❤ Klem

  Liker

 6. Hei!
  Jeg prøvde endre navnet på bloggen etter 1 års tid, da jeg så at jeg kom til å blogge om alt mellom himmel og jord og ikke bare mine dikt……… men det gjekk ikke, for da måtte jeg lage NY blogg og det orker jeg ikke tenke på. Jeg er egentlig fornøyd slik det er 🙂

  Liker

 7. MJmettejosteinsdatter: Navnet ja, den ser jeg 🙂 Men det skjønner nok vi som leser, at det er mer enn et dikt om dagen ❤ Jeg var litt ivrig så det ble alt for mange kategorier og null oversikt for meg selv en gang, så nå er ryddingen godt i gang. Noen få gjør det i alle fall enklere for meg selv :-))

  Liker

 8. Dette med å kunne flytte flere innlegg i kategori har eg også savna. Hva om vi er flere som sender Mail inn og etterlyser det?
  Ellers kan eg anbefale bloggbedre.no, hun har hjulpet meg litt 😉 er flere gratiskurs der også 😉

  Liker

 9. Doc&Dask: Hadde vært fint om en slik funksjon kom ja :-)) Så en kunne huke av flere å flytte uten å måtte kikke innom hvert eneste innlegg å lagre på nytt 🙂 Den bloggen leser jeg 😉 Men takk for tips, en veldig fin blogg med mange fine tips :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s