En koselig lampe..

For ordens skyld, ikke sponset – men en veldig snasen todelt gave fra min mutter.

I forgårs kom mutter på besøk med en veldig fin lyspære, ja du leste riktig. En pære, formet som en stjerne… Om det var fordi hun kanskje lurte på om lyset hadde «gått» hos dattera etter den suppeseansen på søndag (les mer….) eller om hun så sjarmen i den har jeg ennå ikke hørt noe om – men hun kom med en lyspære i en nesten like morsom pappeske, en gave til mitt kommende hobbyrom.

Jeg lyste opp, den minnet meg både om både jul og sene vinterkvelder – jeg syns den var fin, helt ulik noen annen lyspære i dette hus, tror ikke jeg har sett en slik før heller når jeg tenker meg om, og det kan jeg like veldig godt. Jeg er ofte litt sånn at jeg liker saker og ting som ikke alle andre har.

Jeg tok en kjapp titt i bunnen på lyspæra og skjønte fort at her manglet det noe som er veldig kjekt å ha til denne pæra – en lampe med sokkel som passer. Det hadde ikke vi.

Gemalen dobbeltsjekket for sikkerhets skyld når han kom hjem, siden jeg ikke har tatt noe kurs som heter opplæring i lyspærer for viderekomne – men han sa det samme som meg, her mangler lampe.

Så esken med lyspæra ble lagt litt til til side, i påvente av at jeg skulle få kjøpt meg en passende lampe med sokkel til pæra – men jeg behøvde ikke vente så lenge. Jeg har nemlig en av verdens snilleste mammaer, så i går når hun hadde vært ute på en runde av ærender kom hun innom med en lampe til lyspæra, og for en lampe. Jeg er overhodet ikke vanskelig å glede, det er så lite som skal til – og jeg «bobler» av glede over at akkurat hun tenkte på at både lyspæra og lampen var noe jeg kunne sette pris på – og det gjør jeg.

Jeg pakket ut lampen, en grå firkantet sement kloss med stor og fin plass til lyspæra. Jeg fikk omsider pæra ut fra esken også, selv om jeg et øyeblikk lurte på om den «satt inne» for noe spesielt, om den var blitt noe høy i «watt»en en gang før den kom hit. Den var pakket godt inn med andre ord, veldig godt!

Men jeg fikk da min premie for tålmodigheten til slutt..

Passet på å få tatt alle bilder i den dunkle belysning for å understreke litt julestemning – i august… Tiden går jo så fort. He he he….

Denne likte jeg veldig godt, og som sakt – noe sånt har jeg aldri hatt tidligere, men den gir virkelig fra seg en stemning. En stemning jeg tror blir veldig fin å ha rundt meg på hobbyrommet, for kos en guffen vinterdag eller flere.

Og kanskje, kanskje den også kan bidra til at det «går opp et lys» for frua en og annen gang også?!

Er ikke fritt for at jeg av og til kan stå fast litt når jeg holder på med hobbyene, og med det kunne trenge litt akutt inspirasjon. He he.

Har du en slik spesiell lyspære, eller lampe?

#lampe #sement #concrete #lyspære #julefølelse #interiør #lys #hobbyrom #ikkesponset #blogg              

18 kommentarer om “En koselig lampe..

  1. Toini: Speiell på en måte :-)) Har to salt lamper som også er unike, men de har «normal» pære. Så dette var noe annet, koselig – skal se den vil inspirere til vinterkort :-))

    Liker

  2. solliv: Takk for det :-)) Det skal jeg nok få til, spørs om det blir en liknende lampe til nede, var så koselig med lampe der jeg satte den på vent :-)) Nyt dagen din og helgen :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.