Over stokk og stein #3

20 kommentarer om “Over stokk og stein #3”

 1. poesimylife: Der sa du jo noe, hvorfor det sto akkurat det tenkte jeg ikke på. Regner med hun var på et salg av noe slag, ikke hennes skrift i alle fall 🙂 Men det må jeg huske å spørre henne om :-))

  Liker

 2. poesimylife: Det var den ene grunnen ja :-)) Den humoristiske biten, samt at jeg har snakket litt om at jeg kunne tenkt meg å prøve å støpe potter og figurer selv, så kom hun over den esken og satte den her ettersom vi ikke var hjemme :-)) Det er mørtel i den ja, ekte eske :-))

  Liker

 3. frodith: Ble i alle fall en artig seanse ut av det i heimen :-)) Alle gode ting er nok 3, jeg har nemlig snakket med henne om at jeg kunne tenkt meg å prøve meg på å støpe potter og figurer, så det var vel ment fra henne da, men etter denne sommeren – og at noen har skrevet noe på esken, så tok vi det ikke helt med en gang :-))

  Liker

 4. Ha ha ha, så utrolig interessant du har det hver gang du lukker opp døra… så bra:)) så herlig:) så godt at du slipper å kverne til langt ut i denna uka da:))Lykke til med prosjektet, jeg gleder meg skikkelig til å se hva det blir<3 og hei som det går- du er kreativ<3 dele noen tanker en vakker dag, som blir like vakker som deg<3 snille og gode Bente<3 klem

  Liker

 5. Orkidedatter: Begynner å bli en interessant sted å bo ja, he he. Det siste året især har gitt en del humoristiske opplevelser, heldigvis var dette med mening, så jeg skal prøve å lage noe ut av esken med tiden, blir kanskje ikke sånn med det aller første, men det skjer =)) Håper du har en fin dag snille deg ❤ Håper den smiler. Klem..

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s