Over stokk og stein #3

Nå trodde jeg vi «var i gang» igjen her altså. Virkelig. Husker du del 1 og del 2 av «kasus»?

Feilleveranser kan jo være moro det, det har vi erfart denne sommeren – men vi hadde ikke bestilt noe som helst noen av de to gangene tidligere – å det hadde vi ikke nå heller. Så når vi kom hjem i kveld kunne vi bare se på hverandre, kikke bittelitt oppgitt ned på leveransen – for så å se på spørrende på hverandre… igjen?!

Midt foran inngangsdøra sto en 5 kilos eske med mørtel, og den lille esken med den snodige teksten på satte virkelig i gang topplokket hos oss begge to.

Dette synet møtte oss på trappa i kveld…

Det første jeg tenkte på var ferier i sydenland. Jeg vet ikke om de gjør det fremdeles enkelte steder, men før hendte det tidt og ofte på kveldene, når vi var ute å spiste at det kom noen å la fra seg en rose ved bordene. Man kunne da velge å betale for den når vedkommende kom tilbake, eller la den ligge urørt til den samme kom tilbake å plukket den opp. Akkurat den følelsen kom som klasket på meg, da jeg så den esken.

«Ikke åpnet, 25,-kr»

Hva i alle dager var dette her?! Var det naboen som nettop har lagt den steinen, den vi fikk levert på gårdsplassen som skulle hatt denne esken?! Var det en annen nabo som hadde et prosjekt på gang som skulle hatt den? Hva i alle dager var meningen med dette her?!

Med ett kom jeg på hvem som har ledd like godt av begge feilleveringer som oss, den som kan finne på nesten like mange sprell som undertegnede. Mutter! Mutter har nok sett sitt lille snitt til å ha det litt moro med oss mens vi var borte i hele dag.

Heldigvis fikk jeg bekreftet det denne gangen, det var mutter, heldigvis – for hvis det ikke hadde vært hun som hadde funnet på dette her, en lørdag i august – nei da hadde kverna mi surret rundt en god stund, minst til langt ut i neste uke. He he.

Og det var en mening med dette her. For en stund siden fortalte jeg at jeg kunne tenkt meg å støpe potter eller figurer, i alle fall gjøre et forsøk, så det var tanken bak det hele – at jeg skulle få noe å forsøke med :-))

Nå må jeg bare huske å spørre henne om teksten på esken, hvorfor det står som det gjør – hennes skrift er det ikke. Spørs om ikke hun har vært ute på noe, brukthandel, loppis eller noe sånt?! Får nok vite det litt senere :-))

#moro #humor #glede #blogg            

20 kommentarer om “Over stokk og stein #3

 1. poesimylife: Der sa du jo noe, hvorfor det sto akkurat det tenkte jeg ikke på. Regner med hun var på et salg av noe slag, ikke hennes skrift i alle fall 🙂 Men det må jeg huske å spørre henne om :-))

  Liker

 2. poesimylife: Det var den ene grunnen ja :-)) Den humoristiske biten, samt at jeg har snakket litt om at jeg kunne tenkt meg å prøve å støpe potter og figurer selv, så kom hun over den esken og satte den her ettersom vi ikke var hjemme :-)) Det er mørtel i den ja, ekte eske :-))

  Liker

 3. frodith: Ble i alle fall en artig seanse ut av det i heimen :-)) Alle gode ting er nok 3, jeg har nemlig snakket med henne om at jeg kunne tenkt meg å prøve meg på å støpe potter og figurer, så det var vel ment fra henne da, men etter denne sommeren – og at noen har skrevet noe på esken, så tok vi det ikke helt med en gang :-))

  Liker

 4. Ha ha ha, så utrolig interessant du har det hver gang du lukker opp døra… så bra:)) så herlig:) så godt at du slipper å kverne til langt ut i denna uka da:))Lykke til med prosjektet, jeg gleder meg skikkelig til å se hva det blir<3 og hei som det går- du er kreativ<3 dele noen tanker en vakker dag, som blir like vakker som deg<3 snille og gode Bente<3 klem

  Liker

 5. Orkidedatter: Begynner å bli en interessant sted å bo ja, he he. Det siste året især har gitt en del humoristiske opplevelser, heldigvis var dette med mening, så jeg skal prøve å lage noe ut av esken med tiden, blir kanskje ikke sånn med det aller første, men det skjer =)) Håper du har en fin dag snille deg ❤ Håper den smiler. Klem..

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s