Helgens ut på tur…

14 kommentarer om “Helgens ut på tur…”

 1. Elverum og Elgstua dette jo 🙂 Der har de gode kjøttkaker 🙂
  Jeg satt å ventet på at GPSN hadde ført deg på villspor, men jaggu så gikk den kjøreturen fint 🙂
  Var det virkelig ikke ett eneste uhell på den turen? hehe
  Håper at søndagen er fin hos dere ❤

  Liker

 2. poesimylife: Javisst er det det :-)) Mange år siden vi var der sist, så det ble en sen men god middag der i går 🙂 Jeg også trodde dette skulle bli litt av en ferd, men utrolig nok var GPS appen med på alle «noter» på nå helt ukjente veier er det ikke alltid like moro med omkjøringer og totalt endrede steder siden sist, men alt sammen gikk veldig veldig fint – og helt uten uhell og kløner, så det går visst an det også 😉 Søndagen er fin og solrik så langt ❤ Håper den er det hos deg også :-))

  Liker

 3. Kos med tog da..jeg har barndomsminner fra jeg sov hos farmor og farfar..med jernbanen ganske nær huset..husker jeg det rista i huset..sånn koselig altså ! Har GPS I bilen , men bruker den sjelden..men kjører jo stort sett i nærområdet her da :)) Koelig å finne på litt og spise en god middag..uten å lage den selv..hehe.. Havairoser er det mange år siden jeg har hatt nå..fikk jeg lys til å kjøpe igjen 🙂 Klem ❤

  Liker

 4. annebe: Tog er kos ja, ikke helt det samme for meg om ikke lyden av tog er tilstede, vibrasjonene merker vi ikke her – men husker de som du skriver :-)) Gårsdagen var veldig fin, herlig å få middagen servert en gang i mellom :-)) Hawairosen er en av mine favoritter, men huset var for tett til at de trivdes her de første årene, nå tar jeg sjansen på at det går bra igjen :-)) Håper du har en finfin søndag så langt ❤ Klem

  Liker

 5. Dette hørtes onkli koselig ut. Jeg ble jo revet med at tekst og bilde kan du skjønne, men det kan også være fordi jeg kjører ofte rundt om og tilbake igjen på Elverum… så lett å bli med deg på turen<3Det er nå hyggelig å sitte på av og til også, men det er også trivelig å sitte bak rattet og nynne til musikk eller synge av full hals som jeg gjør. Det er jo en glede for de som sitter på thjiii…
  Jeg ønsker deg en alle tiders mandag<3

  Liker

 6. Orkidedatter: Det var og er veldig koselig å farte litt ja =)) Vi gjør som deg, eller mest jeg da – synger og styrer musikken, he he – «gammel» sangfugl synger støtt som det heter 😉 Håper du har en herlig start på den nye uken ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s