Ukens #34

Nok en uke har rast avsted, og denne uken har vært innholdsrik for oss i brøtte ツ

Det er igjen tid for å se seg litt tilbake, summere ukens ditt og datt.

Ukens opp: Denne uken har det vært en del opp. Denne uken kom veden for vinteren den var god å få lagt opp i en fei. Denne uken fikk jeg også en veldig koselig gave av min snille gode mamma. Først en lyspære, så resten av det som ble en veldig fin og koselig lampe..

En annen opp var delingen av litt hobbyrelatert. Det var koselige tilbakemeldinger å få – og hvis du klikker deg inn på Jernbanefrua – Facebook siden til bloggen så ligger det en meningsmåling der en liten stund til. Håper du vil ta deg noen sekunder å klikke på den, en liten pekepinn.

Ukens ned: Det har skjedd en del fint og bra denne uken, og en ned for meg som kroniker er at kroppen ikke er enig i deler av det. Den er ikke enig i å legge opp ved, den er ikke enig i lange dager på farten, så en ned er helt klart nedturene etter oppturer. For meg på en opptur være verdt en nedtur, for de kommer enten jeg vil eller ikke. Selv om jeg nå har naturen etter uken så var alt sammen verdt det.

Ukens bok: Forrige mandag kom den første boken i den nye serien «Skjebnestier» ut. En veldig god førstebok i en serie med handling fra Hadeland som jo er nærmiljøet mitt. At den var så god, og at handlingen foregår like i nærheten gjorde at jeg syntes den fortjente litt ekstra oppmerksomhet. Anbefales for alle som liker serieromaner.

Ukens kløne: Selv om suppa var veldig god på smak, så var nok dette et lite gjennomtenkt kasus. Frua tenkte ikke så veldig praktisk, og med det så ble middagen som den ble, noe du kan lese mer om H E R =)

Ukens tanke: Er det noe frua liker litt dårligere enn noe annet, så er det de ytterst få gangene huset «går tom» for kaffe. Det er jo ingen krise, men endringer i koselige rutiner lager nå litt ball, som du kan lese mer om H E R =)

Ukens helg: Lørdagen var vi ute fra morgen til kveld. Det var en veldig fin dag ute på tur. Når vi kom hjem hadde mutter gitt meg en eske mørtel for kreativ utfoldelse, men vi «tok ikke» budskapet med det første siden vi jo har mottatt et par feilleveranser tidligere i år. Les mer om alt sammen H E R om du vil. Vår søndag gikk roligere for seg, gemalen isolerte og snekret videre på mitt kommende hobbyrom, mens jeg leste nok en god bok. Den kommer jeg tilbake til.

Helt «plutselig» er en ny uke i gang. Hos oss har vi kommet til nattuken på gemalens turnus – som betyr at han jobber netter fra i kveld og frem til lørdags morgen. Ligger an til fine lesekvelder for frua…

#oppsummering #ukens #blogg                     

10 kommentarer om “Ukens #34

 1. Så fiiin uke<3 Jeg kjenner meg veldig godt igjen med at en opptur må være verdt en nedtur eller to for min del… men ja, det er sikrere enn banken at det skjer:/
  Uansett så har jeg forelska meg i Skjebnestier, måtte nevne den i bloggen min idag<3 gleder meg såååå til neste bok<3. Håper lampa du fikk av mamman din gir deg en god følelse i høstværet enten du har lasta ved, kroppen krangler eller du rett og slett bare tenker på noe fint som gir deg en god følelse og kanskje du må smile<3 digger den ihvertall<3 Gleder meg på dine vegne at hobbyrommet trer frem<3 ønsker deg en fortryllende lesekveld uke<3 klem

  Liker

 2. Orkidedatter: Nok en jevn men veldig fin uke ❤ Ja en opptur må være verdt nedturen, for den kommer ja… Ja jeg har lest hos deg, ble helt rørt av ordene dine =)) Så herlig at du likte den første boken så godt, da er vi flere som gleder oss veldig til bok 2 ❤ Håper du har en finfin start på denne nye uken, den er blank – bare å fargelegge fine lystbetonte farger som gir indre glede. Klisje kanskje, men det funker det også ❤ Klem.

  Liker

 3. Ja her var det lett blanding, ..og fint du koser deg med «små øyeblikk» til tross for plager.. Som du sier å mangle kaffe er ikke krise..men det er ikke langt unna..hehe? Håper denne uka byr på mye fint for deg ❤

  Liker

 4. annebe: Variert og fin uke, nesten hver dag starter med kaffe, unntak likes ikke – men må vel nesten skje en og annen sjelden gang 😉 Denne uken blir nok en smule «roligere» igjen, men jeg kan like det også ❤ Håper din uke har startet godt :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s