Ukens #34

10 kommentarer om “Ukens #34”

 1. Så fiiin uke<3 Jeg kjenner meg veldig godt igjen med at en opptur må være verdt en nedtur eller to for min del… men ja, det er sikrere enn banken at det skjer:/
  Uansett så har jeg forelska meg i Skjebnestier, måtte nevne den i bloggen min idag<3 gleder meg såååå til neste bok<3. Håper lampa du fikk av mamman din gir deg en god følelse i høstværet enten du har lasta ved, kroppen krangler eller du rett og slett bare tenker på noe fint som gir deg en god følelse og kanskje du må smile<3 digger den ihvertall<3 Gleder meg på dine vegne at hobbyrommet trer frem<3 ønsker deg en fortryllende lesekveld uke<3 klem

  Liker

 2. Orkidedatter: Nok en jevn men veldig fin uke ❤ Ja en opptur må være verdt nedturen, for den kommer ja… Ja jeg har lest hos deg, ble helt rørt av ordene dine =)) Så herlig at du likte den første boken så godt, da er vi flere som gleder oss veldig til bok 2 ❤ Håper du har en finfin start på denne nye uken, den er blank – bare å fargelegge fine lystbetonte farger som gir indre glede. Klisje kanskje, men det funker det også ❤ Klem.

  Liker

 3. Ja her var det lett blanding, ..og fint du koser deg med «små øyeblikk» til tross for plager.. Som du sier å mangle kaffe er ikke krise..men det er ikke langt unna..hehe? Håper denne uka byr på mye fint for deg ❤

  Liker

 4. annebe: Variert og fin uke, nesten hver dag starter med kaffe, unntak likes ikke – men må vel nesten skje en og annen sjelden gang 😉 Denne uken blir nok en smule «roligere» igjen, men jeg kan like det også ❤ Håper din uke har startet godt :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s