Skjebnestier #4 Vinner av konkurransen..

8 kommentarer om “Skjebnestier #4 Vinner av konkurransen..”

  1. Så koselig da, gratulerer til Britt<3 selv syns jeg det var hyggelig at hun fant deg på et annet vis også:)) samtidig er jeg veldig glad for at du skriver at mange har deltatt og lest boka, det er en serie som er lysglimt og hverdagsglede for meg<3 Det er veldig kjekt å ha gemalen til en sånn konkuranseoppgave:)). Jeg følger med å blir med når det byr seg igjenn:) ha en finfin kveld:))

    Liker

  2. Orkidedatter: Så koselig 🙂 Ja det var veldig fint å lese at hun fant bloggen via annet media, og det var veldig moro at mange har lest og likt den, alle kan jo ikke like å lese alt jeg deler, men det er desto mer moro at ❤ Gemalen lusker rundt hjørnene, ikke så innblandet, men likevel med :-)) Håper din dag har vært og er finfin :-))

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s