Tonefall på bloggen..

10 kommentarer om “Tonefall på bloggen..”

 1. Det er aldri for gæli å snu på flisa:) og endre litt her og der bare du ikke forandrer deg<3 du er jo så herlig og vakker og skjønn<3 jeg gleder meg til å lese mer her inne:)) om det er bøker eller deg:) Lykke til med flatpakker:) håper dagen din er god og fin<3 klem

  Liker

 2. Jeg skjønte ikke helt, men jeg tror jeg skjønner sånn delvis. Selv er jeg trønder og da blir det jo litt penere her på bloggen. Men gjør meg ikke bedre enn det jeg er ,og jeg står for det jeg mener 🙂
  Gleder meg til å følge deg videre og særlig nå som det atter en gang er flatpakker hjemme hos dere hehehe
  Ha en fin dg ❤

  Liker

 3. poesimylife: Alt dette er jeg helt enig i og følger jo også :-)) Men om en leser en bokomtale hos meg, og så leser et morsomt hintet innlegg så er det litt av en forskjell på skrivemåten. Det jeg mener, så jeg gir meg selv en utfordring fremover ved å møte de to måtene å skrive på mer midtveis om du skjønte det bedre sånn ❤ Ja nå er det flatpakke kasus hos oss igjen, blir nok bra. Håper du har en finfin dag så langt :-))

  Liker

 4. Orkidedatter: He he, nei det er jo ikke det. Tenker det er så fint med en sammenheng 🙂 Så sklir jeg sakte utenfor egne tanker, henter meg inn igjen før jeg igjen sklir utafor. Så tanken er å bli mer bevisst på og om så det blir noe i mellom på begge deler :-)) Jeg endrer meg nok ikke, er som jeg er. He he he ❤ Håper diiin dag så langt er helt super, som du er :-)) Klem

  Liker

 5. Jeg synes du viser mange forskjellige sider her inne jeg. Og det er jo bra også, at man får se at folk er flerdimensjonale og ingen tegneseriefigur liksom 🙂 Jeg har mye moro for meg, og mye sprell og fjas. Men jeg har også filosof-siden, kåsøren og alvoret når livet herjer med meg. Synes det er greit å vise forskjellige sider, men jeg har min grense på hva jeg IKKE vil dele. Og det er viktig mener jeg 🙂 Men TONEFALLET (skjønner hva du mener) er viktig å få fram 😀

  Liker

 6. frodith: Tusen takk for at du sier akkurat det du sier :-)) Da kan jeg slå meg til ro med at det tross alt er greit 🙂 Tenkte meg jo det uansett, men så kom den djevelen på skulderen som fortalte at helheten kanskje ble litt snodig?! Men snodig er vel uansett bra. He he. Og at en ikke krysser egne grenser, det er veldig viktig som du sier :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s