Blackstone – Affæren..

«Liker du sexy helter og heftige kjærlighetshistorier, vil du elske Blackstone – affæren»

Så står det på baksiden av den første boken i denne serien. Det er tirsdag igjen og tirsdag er jo bokdag ツ Denne gangen velger jeg å dele noen ord rundt en serie jeg ikke har lest, enda! Normalt deler jeg jo ord om bøker jeg har lest, men nå er jeg midt i en annen god bok som jeg veldig snart skal dele noen ord om – så denne serien får altså ligge litt på vent hos meg før jeg åpner første perm inn til denne historien.

Så nå tenkte jeg rett å slett, at jeg skulle høre med deg om du allerede har lest denne serien? Den ble nemlig utgitt for noen år tilbake, men ser nå ut til å stige igjen på listen over populære innenfor denne sjangeren. Ikke så rart, kanskje?!

Det er jo en stadig økende interesse for denne sjangeren, erotisk skjønnlitteratur skrider opp og frem på markedet, den ene gode boken og eller serien etter den andre kommer ut fra forfatterenes kreative hode og hender, og faller trygt ned i våre som leser.

Noen i samme sjanger har jeg lest tidligere, men ikke skrevet om da jeg leste de før bøker dukket opp på min blogg.

«Fifty Shades of Grey» har vel de fleste hørt litt eller mye om, «Crossfire serien» som er like god «Calendar Girl» som jeg personlig synes er enda bedre enn de to overnevnte, men veldig gode bøker alle sammen med både intriger, masse spenning og hete scener.

Noe sier meg at denne heller ikke vil svikte oss som liker å lese varierte kjærlighetshistorier med litt ekstra krydder i flere retninger.

Virker som denne også har nok av både spenning og damp. Det er jo slettes ikke bare de hete delene som trekker lesere, det er ofte en god del spenning flettet inn i denne sjangeren hvor helheten nok blir det beste krydderet i tilværelsen. Hehe.

De to første bøkene er relativt tynne, den første avslutter siste setning på side 170. Den andre på side 266, den tredje på side 413 og den fjerde og siste boken avslutter med ord på side 359. Alle fire bøkene har jeg i «lette» pocket format.

Jeg kommer ikke til å skrive omfattende omtaler innen denne sjangeren her inne, likevel ønsker jeg jo at det skal kunne være rom for litt av alt innen bokverdenen. Fortell meg gjerne om du allerede har lest denne serien, eller kunne tenke deg det – kanskje vi kan blogges litt om den senere i høst?

#blackstoneaffæren #rainemiller #gursliberg #forlag #bok #bokserie #lese #ikksesponset #blogg               

Kategorier:

12 kommentarer

 1. Åh herlighet, ja, eller nei, jeg mener jeg har ikke lest dem, men det må jeg jo få til, det passer meg midt i blinken akkurat nå, uten jeg kan si mer om det. Men inspirasjon…:))Men vet du hva, fruen, jeg kommer til å bli fryktelig opptatt med å lese da:)) altså det gjør ikke noe fordi jeg elsker å lese og nå klarer jeg å holde ut ei stønn. Men du verden hvor inspirert jeg blir av deg<3 Jeg syns det er så fantastisk at du deler med deg av ulike sjangre i skjønnlitteraturen vår, det er mye godsaker for mange og en hver. Hurra for spekteret ditt<3 Håper du har en god og vakker dag:))klem<3

  Liker

 2. Orkidedatter: He he, så koselig at du synes det og at du vil lese. Gleder meg å lese at andre får lyst til å lese. Det er utrolig mange spennende stykker der ute, det er noe for alle om en snuser litt ❤ Utrolig fint å høre at jeg inspirerer og engasjerer – kanskje vi kan blogges om denne når vi har lest den? Håper du har en finfin dag så langt ❤ Klem.

  Liker

 3. Det kan vi, det vil jeg gjerne<3 Jeg må gå til innkjøp av disse fortest mulig<3 Det er så godt å kjenne i kroppen at jeg har lyst til å lese igjen:)) tusen takk for at du er du<3

  Liker

 4. Orkidedatter: Så herlig å lese at du vil lese ❤ Sånt blir jeg glad av. Bøkene finner du kanskje lettest på nettet?! Så at de ble utgitt i pocket tilbake i 2014 så vil du ha alle samtidig som meg så søk de opp ❤ Håper vi vil like dem, og takk for at du er du også 🙂 Klem

  Liker

 5. Toini: Krim og vold liker ikke jeg å lese heller. Liker godt å se på krim, især Agata Christie, men thrillere, krim med masse ukoselige innfallsvinkler er ikke noe jeg trives med å lese :-)) Fikk med meg tidligere at du som jeg liker denne sjangeren – si gjerne fra om du likte serien – om du velger å lese den 🙂 Jeg skal lese den om noen uker tenker jeg :-))

  Liker

 6. Jeg er jo som du vet en lesehest når det kommer til disse serieromanene. Jeg er nok litt sånn fra det når det er kjærlighetsbøker og kliss. Da jeg var tenåring så gikk det på bladet «romantikk». Jeg bare måtte ha de bladene, og slukte dem 🙂 Tror jeg leste meg lei på kjærligheten da jeg hehehe
  Uansett fint at du har omtale om forskjellige sjangere 🙂

  Liker

 7. poesimylife: Ja det vet jeg, og vi er nok like der :-)) «romantikk» var jo et så «søtt» blad, hmm. Hvorfor stoppet det da tru?! Husker jeg leste «Starlet» også, så ble det borte. Jeg liker i grunn å lese variert, drama og kliss ettersom. Alt til sin tid på en måte :-)) Koselig å slappe av med en bok som ender godt, men livet er jo ikke sånn. Det får jeg igjen erfare i boken jeg leser nå om dagen :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s