Tonefall på bloggen..

Som du kanskje veit så er jeg veldig glad i bøker, leser en god del bøker igjennom året – og deler av meg med gode gode ord om mange av bøkene.

Men er det noe jeg har merket, især den siste tida så er det at er det noe jeg er minst like god til som å lese – så er det å skifte språket her inne når jeg skriver om dem. He he.

Jeg tar meg faktisk i å endre litt på mitt eget skrivefall – ja sånn kan det vel kanskje skrives når det ikke er lyder til?! Hehe. Tonefall blir liksom halvveis feil å skrive. De jo er i mitt og ditt hode når det leses..

Når jeg skrev om endringer på bloggen så er det først og fremst endringer av og med meg jeg mener. Selvfølgelig skal bøkene fortsatt få den respekt og omtale de fortjener, men jeg har blitt litt mer bevisst på at resten av bloggen ikke sakte skal få skli ned i den samme konservative toneart.

Det er ikke helt meg, det er kun en del, og den er ekte nok den altså, men det er noe med det, og de som virkelig kjenner meg, eller blir kjent med meg skal kjenne seg helt igjen i de fleste innleggene her inne – for hadde du møtt meg så kan jeg vel nesten garantere at du fort kunne tru at denne bloggen ofte skrives av en annen.

He he he. Men det er nå meg da, tar meg som sakt i det å skrive så mye penere om enkelte ting enn jeg både er som person og ikke minst snakker til daglig og drar det fort med meg videre til neste innlegg, mulig det bare er jeg som legger merke til det, men tilfelle andre også har lagt merke til det så deler jeg noen ord. He he, en lærer så lenge en skriver også, og dette skal jeg sakte men sikkert i meg selv bli mer vàr på. Det er på tide å snu litt om på flisa igjen å finne en litt bedre middelvei i helheten. Hurra..

Meg-et kommer mer til syne igjen i kveld, hvis du husker kasus skap fra i mai så kan du kanskje gjette hva som er på gang igjen i heimen?! Jess, flatpakker – i flertall denne gangen. Om ca en time står gemalen opp igjen fra nattevakt, da begynner dagens kasus, og det skal du få lese om i kveld – når både bokhyller og vi er passe «skrudd» Hehe.

#tonefall #skrivemåte #blogg                     

10 kommentarer om “Tonefall på bloggen..

 1. Det er aldri for gæli å snu på flisa:) og endre litt her og der bare du ikke forandrer deg<3 du er jo så herlig og vakker og skjønn<3 jeg gleder meg til å lese mer her inne:)) om det er bøker eller deg:) Lykke til med flatpakker:) håper dagen din er god og fin<3 klem

  Liker

 2. Jeg skjønte ikke helt, men jeg tror jeg skjønner sånn delvis. Selv er jeg trønder og da blir det jo litt penere her på bloggen. Men gjør meg ikke bedre enn det jeg er ,og jeg står for det jeg mener 🙂
  Gleder meg til å følge deg videre og særlig nå som det atter en gang er flatpakker hjemme hos dere hehehe
  Ha en fin dg ❤

  Liker

 3. poesimylife: Alt dette er jeg helt enig i og følger jo også :-)) Men om en leser en bokomtale hos meg, og så leser et morsomt hintet innlegg så er det litt av en forskjell på skrivemåten. Det jeg mener, så jeg gir meg selv en utfordring fremover ved å møte de to måtene å skrive på mer midtveis om du skjønte det bedre sånn ❤ Ja nå er det flatpakke kasus hos oss igjen, blir nok bra. Håper du har en finfin dag så langt :-))

  Liker

Kommentarer er stengt.