Gemalens jakt #2

I forgårs braket det hele løs, i går startet jakten. Første delen kan du lese H E R, om du vil..

Jeg avsluttet kvadet i går med at vi sto på farten ut. Det ble en tur til storbyen og gemalen smilte faktisk underveis. Tror muligens det har noe med at han fant gårsdagens innlegg mens frua tok på seg «hatt og frakk» før avspark?! Det der må jeg huske å gjøre oftere altså, poste før jeg er klar til å dra så han rekker å suse rundt på diverse sosiale media å snappe opp eventuelle skjulte forventninger mens han venter på meg. Ha ha.

Bilde tatt forrige helg, men nei – det er nok ikke dyr gemalen jakter på, men klær.

Vi reiste altså til byen, og ga oss selv halvannen times parkering. Såpass måtte det være tenkte jeg, ikke gjort i en fei å finne noe han kunne like. Vel, så feil kunne sjøl jeg ta. Vi gikk inn i butikken – 2,5 minutter etterpå gikk vi ut igjen med en pose på lanken. Gemalen gikk rett på en genser han likte, han prøvde den, justerte en størrelse og tasset bort til damen bak skranken «pip, bsssst» var det eneste som hørtes fra et kassaapparat som først bærtet inn gavekortet, for så å spytte ut kvitteringen og dett var dett.

Jeg blei nesten litt paff – skulle nesten tro at han hadde vært innom nettbutikken å planlagt det han skulle ha. He he, det er jeg helt sikker på at han ikke har, men tror vi slo en rekord i går å det var jo vel å bra det, men hva skulle vi finne på resten av tida da?! Planen hans var visst én genser, og én genser blei det. Hmm…

Vi blei stående å glane utenfor butikken noen øyeblikk, av den typen som kjennes ut som en halv evighet mens det surrer som en bikube i topplokket. Vi var ferdige, hadde liksom ingen flere planer med denne «utflukten» skulle vi reise hjem igjen med en gang vi kom da?! Nei vi fikk vel rusle litt. Og med det blei det altså en sånn småromantisk rusletur ut av det, av den typen jeg hinta til i går – og som han leste om i innlegget mitt før vi dro. Ha ha. Vi kikka litt og klødde oss i knollen, i gemalens lanke raslet posen som var eneste beviset på at vi hadde noe der å gjøre. He he. Det var noe høyst uvant med dette her, å rusle rundt på et kjøpesenter er ikke helt oss – blir ikke helt oss heller selv om vi nå gjorde et veldig tappert forsøk.

Jeg så på klokka å den «hylte» lunsj mot meg, planen var å spise hjemme – men med god tid tasset vi ned i kjeller etasjen og bestilte oss en lunsj bestående av en halv nystekt baguette hver, med ost og skinke – jøje meg så god den var. Beste lunsjen vi har spist på lange tider. Plutselig hadde vi fått full valuta for turen. Yeehaw. He he.

Der nede i kjelleren brukte vi opp mesteparten av parkeringstiden vår ved å slappe helt av, kose oss med en matbit, småskravle å se på noen få mennesker som flakset rundt. Dem var det ikke mange av. Nesten litt rart en lørdag ettermiddag?!

Fikk meg til å tenke litt over netthandel vs butikker vs den dagen absolutt alt skjer på nett?! Hjelpes!

Det er jo ikke til å gjemme under et hvilket som helst møblement at netthandel har tatt litt over, frua handler også litt på nett da formen sjeldnere er enig i at å fly rundt i butikker er helt greit. Samtidig synes i alle fall jeg at det er veldig greit å kunne reise til en butikk fysisk, å se på en vare jeg er litt usikker på. At muligheten er der.

Den tida kan jo fort være forbi?! Hva når alt for mange blir som oss, at en tur ut blir sjeldnere – den dagen vi kan takke oss sjæl for at butikkene er borte. Off.. Må prøve å bruke butikkene mer, når jeg trenger noe tenkte jeg for meg sjøl der nede i kjelleren. Det der er et kasus…

Når lunsjen var i magene hadde vi enda igjen noen minutter, de brukte vi på turen opp til parkeringa. På veien kikka jeg på noen lanterner som kunne erstatta den som ligger i ørten deler i restdunken ute – men ingen ble med hjem. Det finnes én lanterne jeg «sikler» på, fått litt sansen for Halvor Bakkes lanterner, men ingen hadde den jeg har sett litt på. Like greit det egentlig. He he..

Vi forlot byen og humpet hjemover til bygda med gemalens pose raslende baki sammen med noe skramlende verktøy. Om gemalens jakt med det er over tviler frua litt på, han nevnte jo tross alt noe om ei bukse her om dagen. Hehe, men det blei da en ny genser på gemalen, ingenting på frua, han var og er vel i grunn veldig fornøyd med det 😉 hihi..

#ikkesponset #shopping #klær #mote #butikk #butikker #helg #blogg                 

16 kommentarer om “Gemalens jakt #2

  1. annebe: Fortsatt litt paff, men javisst var det koselig, fristet til gjentakelse selv om dette ikke er helt «oss» Hehe :-)) Er formen elendig så hender det jeg handler litt på nett ja, men tenker at jeg kan bli enda litt bedre på å reise ut på gode dager ❤ Håper du har hatt en herlig søndag :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.