Anna Tann..

10 kommentarer om “Anna Tann..”

 1. frodith: Takk for det =)) Koselig å lese 😀 Har ingen avtale, hadde ikke vært meg i mot – men har ikke det 🙂 En koselig bok som jeg nok tror mange voksne kunne kost seg med å lese for eller med sine :-))

  Liker

 2. Dette var et godt tips<3 er helt sikker på at mange vil falle for denne, ser jo både innbydende ut i bilder og handling. Her kan man jo lese for sitt barn og reflektere rundt om kring i bilder og språk. Å det er da så koselig å lese for barnet sitt<3 Ellers har barna lært seg å lese og leselysten er nok på topp i denne alderen, så det er jo en bok som ikke legger lokk på motivasjonen for å øke leselysten heller:)) Veldig bra, herlig<3 mmmmm, kanskje skrive barnebok???

  Liker

 3. Selv er jeg ikke så glad i vannpyrer og slikt. Men de fenger barna!
  Dette blir nok ikke noe jeg kommer til å lese på sengekanten til mine barn.
  Nå for tiden leser vi Knutsen og Ludvigsen hehe
  Du er flink med slike bokanmeldelser. Skulle nesten tro at du var sponset hehe
  Klem ❤

  Liker

 4. poesimylife: Åååh, Knutsen og Ludviksen er herlige =) Sett filmen noen ganger, veldig morsom =)) Det hender, men da står det i innleggene, om ikke øverst så nederst ettersom hva slags type det er. Forskjell på det også =))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s