Et hobbyrom blir til #2

Les del 1# HER om du vil..

Det begynner nå virkelig å likne et rom dette her. Jeg er en av mange som har slitt med å kunne bruke plattformen her siden i går kveld, det datt helt ut – så med det kommer dagens også litt seint ut, men men. Lite å gjøre når teknikken ikke vil «leke» med en =)

Jeg har jo naturligvis stikki nesa innom rommet både tidt og ofte, har jo vært veldig spent på hvordan det blir, og nå begynner det virkelig å bli et rom dette her. Hurra.

På mandag (03.09.18) jogga jeg opp for å ta noen bilder, å da så det sånn ut der oppe.

Det går unna når gemalen har tid, og armslag rundt seg til å utfolde seg med diverse verktøy serru, så nå i dag den 05.09.18 ser det sånn ut i «hobbyhula» mi.

Har du frua på Snapchat så kan du også se noen videosnutter av hele rommet i dag. Snap-en har «ligget litt i brakk» den siste tida, grunnet helt andre gjøremål og for lita tid til «tull og fjas» mye mer kommer ut der fremover altså.

F e r d i g med panel..

All panel var i mårres klasket på vegger og tak. Da vi bygde de foregående rommene i andre etasjen så fikk vi råd om å vente noen måneder med beisen, gode råd er jo gull, så vi venta den anbefalte tida, og det blei så bra! Nå fikk vi fra samme sted grønt lys til å kunne beise med en gang, og da er ikke frua sein med å snurre seg rundt. Så med trygg forvissing om at det skal gå bra så reiste vi tidligere i dag ut på jakt igjen. Jakten på de gode fargene i beis.

Andre etasjen er ikke malt, den er og blir beiset. Utrolig fin måte å utnytte panelet på – samt at jeg sikkert ikke er aleine om å ha trehvit bittelitt oppi halsen, det er noe med det en er oppvokst med altså. He he. Vi liker western / hyttestilen, så hele andre etasjen er og blir vår egen variant av de stilene. Gjesterommet er beiset til en «shabby» western stil, stua oppe er mer «saloon» stil, og mitt hobbyrom blir til med inspirasjon etter TV serien «Eventyrlig oppussing» et av i grunn ganske få program som jeg liker å se på, og som snart er klar for en ny sesong.

De gutta der kan når som helst få «leke» seg på hytta mi altså, den er «dessverre» et av de neste prosjektene som må tas her fra brøtte. (Ulp) aldri moro når noe MÅ tas, og det hele er en «sår tå» men men, nok om det akkurat nå.

I knollen hadde jeg en viss formening om hva slags farge jeg ville ha på vegger og tak på hobbyrommet, men det er jo alltid noe helt annet å se fargen på en plankebit i en butikk enn å se det i rommet hjemme. I tillegg er fargen jeg har sett på et bilde tatt av utvendig panel, så her måtte ting sjekkes nøyere – resultatet ble som «vanlig» noe annet. Hehe.

(Gratisreklame er innafor, men beis ikke er gratis)

Det er ikke så lett å se etter beis på nettet, for meg synes det i alle fall litt som en jungel å se hva som er interiør og hva som er eksteriørbeis ut i fra ulike fargekart. Men når jeg kom i butikken, ja da var det lagt frem på en enklere og bedre måte, å da så jeg jo også at alle fargene jeg hadde sett meg ut var til utvendig panel. Med det måtte hele knollen snus på hodet og nye farger settes sammen, i en liten fei..

Jeg landet ganske fort på to andre, to nyanser grått og nesten svart En lun og koselog «hobbyhule» skal det bli – se bare her…

To strøk av denne i tak og på noen lister tror vi blir bra altså, nesten, jeg sier nesten sånn som jeg hadde sett meg ut at det skulle bli. Ikke helt, men tøffere. He he.

Del 3 kommer så fort beisen er på

#ikkesponset #hobby #snekring #beis #interiørbeis #jotun #hobbyrom #kreativitet #kreativ #blogg           

12 kommentarer om “Et hobbyrom blir til #2

Kommentarer er stengt.