Et hobbyrom blir til #2

12 kommentarer om “Et hobbyrom blir til #2”

 1. Du kom sent men godt vennen<3 det blir så bra, jeg sikler nesten etter å se det ferdig:)) og jeg digger stilen der oppe i stua di:) det er såååå fint<3 og eventyrlig oppussing må gjerne komme hit også, der er til å grine av hva de får til<3 ❤
  Herlig innlegg:)) og med å ha sett bilder og får lese teksten du har her- ja, så er det nesten så jeg har flytta inn hos deg og sitter i trappa å dingler med beina og skravler… med en kopp kaffe:) ❤
  Gleder meg til å følge deg vennen<3 og du, jeg har ingen venn å miste, så ikke overarbeid deg da…. hilsen ei som er så glad i deg, sender over en klem<3 og jo, han gemalen din får en klapp på skulderen, for jammen meg er han dyktig og står på for frua si ❤ herlig:))

  Liker

 2. Så flott det ser ut! og jeg er enig med deg…bedre med litt farge på et sånt rom..skal være lunt og godt…og man kan friske opp med alt annet som lys og kunst…Gleder meg til å se sluttresultatet! Flinke er dere!

  Liker

 3. Toini: Akkurat den tanken har jeg også, gjøre det koselig med lanterner og lys – samt farger i form av bilder etc, der det blir plass til det da, he he =)) Takk for det, gemalen fortjener all heder og ære fra meg i alle fall<3

  Liker

 4. Stine Tjernsli Jensen: Ja det har han, virkelig. Tror dette blir veldig tøft når det blir ferdig – etter gemalens tempo å dømme så blir det ferdig i løpet av helgen =)) Da gjenstår resten 😉 he he.

  Liker

 5. Orkidedatter: Så koselig å lese ❤ Jeg også tror at det blir veldig bra der oppe. En helhet vi kan trives i og rundt =)) Bare kom med kaffekoppen din du, en stund siden jeg gikk tom for kaffe nå 😉 he he. Det må likevel nevnes at også dette rommet skal gemalen ha all heder og ære, jeg har ikke maktet å bidra med så mye der heller, kvinner meg opp til å legge gulvet, det har jeg greid å bidra med i andre etasjen ellers – så håper jeg greier det nå også selv om hoftene krangler mye mer nå enn før. Du er herlig du som sier sånt =) Glad på deg å 😉 Kleeeeeem ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s