5 Norske Klassikere vel verdt å se..

20 kommentarer om “5 Norske Klassikere vel verdt å se..”

 1. Sjekk= sett<3 men jeg har lyst til å se de om att og om att<3 + at det er flere jeg tenker på, nevner ikke navn, for jeg tenker kanskje frua kan komme med et slikt innlegg igjen, det hadde jeg satt pris på:)) Jeg er så enig med deg å bruke humor for å få frem budskap på. Er vell sånn jeg er også<3 Kommer langt med det har jeg erfart:) Håper alt er vell og bra der borte i brøttet<3 sender over en klem<3 ha en nydelig kveld:))

  Liker

 2. Orkidedatter: Så moro å finne likesinnet innen det her også ❤ Nå ble jeg ordentlig glad :-)) Det er mange flere godbiter ja, kan fort bli noen innlegg :-)) Tar jeg ikke helt feil så tror jeg samlingen min er komplett, av alle som er utgitt. Men mange har jeg ennå «bare» som VHS. He he. Håper du har en herlig dag så langt ❤ Klem

  Liker

 3. Så morro:)) glad ja, absolutt<3 du skjønne herlige deg<3Norske klassikere maraton da en høstkveld:)) Jeg spurte ei tante av meg ikke så lenge sea, hun også har alt, det hun ikke har er ikke verdt å ha om de norske klassikerne for å si det sånn. Joda, sier hun, den filmen har jeg, og jeg ble så glad, men lang i maska da jeg fikk se at der var VHS hun kom med… det er jo lenge siden jeg hadde det i hus…. jaja.. sånn kan det gikk<3 klem

  Liker

 4. Orkidedatter: Hihi =) For mange år siden kunne en abonnere å samle på disse filmene, det gjorde jeg, kanskje hun også?! =) De jeg ikke har på plate nå skal jeg se om jeg får sendt avgårde for å få de over på plate – det går an har jeg lest =)) Klassiker maraton høres veldig veldig moro ut ❤ I´m in. He he he, om noen orker å se mer enn en sammen med meg er en annen sak, jeg kan de visst bittelitt for utenat – så jeg er nok kjedelig å se de sammen med, en negativ side med andre ord. ha ha…

  Liker

 5. Mange ganger er de gamle filmen veldig morsomme. Noen ganger utilsiktet morsomme, fordi verden har forandret seg sånn. Men f eks Støv på hjernen husker jeg nå som veldig morsom, sist jeg så den.. 🙂

  Liker

 6. Dette var gøy å lese 🙂 Flåklypa er en høyt oppe på topplista her også, men jeg ble litt skuffet over «jul i Flåklypa» .
  Jeg liker «olsenbanden», og «fjoll til fjells» er morsom.
  Tusen takk for tips da jeg ikke tror jeg har sett noen av de fire siste på lista 🙂
  Ha en fin kveld ❤

  Liker

 7. poesimylife: Så koselig å lese :-)) Jeg likte godt «Jul i Flåklypa» skal jeg si meg ørlite skuffa over noe i den gata så er det «osteløpet» men likte den også :-)) Olsenbanden er gull, Fjolls til fjells også :-)) Liknende humor i de to første av de fire siste du nevner ❤ Håper du har en fin kveld :-)) så fin som mulig :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s