Et hobbyrom blir til #3

18 kommentarer om “Et hobbyrom blir til #3”

 1. Moro med et personlig og inspirerende hobbyrom da 🙂 Lurt å jobbe mer på rommet…og så ta en tur på fjellet når været er bedre 🙂 God helg og» jobba på».. :))

  Liker

 2. annebe: Helt klart, en lun hobbyhule med både western og chabby stil. Helt meg egentlig :-)) Spådd så mye regn at vi så ikke poenget med å reise oppover for å tvinne tommeltotter, eller gemalen slite ut tommeltottene ;-)) Ser enden på 6 års drøm om ferdig andre etasje, så klart valget var lett når værmeldinga ga grønt lys. He he ❤

  Liker

 3. wow! det ser så flott ut! Gleder meg til å se..og hørtes veldig flott og kreativt ut med litt brekk av lilla! Tommel opp! Ja greit å få det ferdig nå..så det ikke stopper opp….så stå på! Ha en god kveld og helg!

  Liker

 4. Mimremor: Her står han på fra morgen til kveld. Den gubben den gubben :-)) Han får nok god mat 😉 Håper uværet ikke slår alt for hardt til for oss, så vi alle får en riktig god helg. Håper din har startet godt 🙂

  Liker

 5. Så greit å bli hjemme å fortsette på hobbyrommet når en er så godt i gang også:)) gleder meg til å se både lykter og deg i ditt rette element<3 god smak du<3 og gemalen briljerer med godt håndtverk:)) ønsker deg en så koselig lørdag bare du kan skape der i brøttet<3 klem

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s