Et hobbyrom blir til #3

– Et hobbyrom blir til – del #1..
– Et hobbyrom blir til – del #2..

– Tredje del av kvadet skjer her og nå, hehe..

Del 2 avsluttet med at gemalen satte i gang med beisinga av taket. Jeg valgte meg to strøk i taket av fargen «værbitt tre» og ett strøk av den vesentlig mørkere «kullsort» på veggene.

Brytninga blir lister og klosser som blir i den grå beisen, men ikke alle. To av listene og fire av klossene blir noe annet. Noe som vil sette et personlig preg på «hobbyhula» mi.

Det første først, sånn så det ut i taket og skråtaket /knevegg med ett vs to strøk..

Lyset var ikke helt «med» meg på torsdag da det var grått og regnvær utendørs. Arbeidslampa hjalp nok ikke til med det rette lyset – men bedre bilder kommer når enden er nær, nærmere – ferdig. He he.

Torsdag morgen kom altså strøk nummer to i tak / skråtak. Jeg er ikke helt «stabil» på alle disse betegnelsene – det er en helt ærlig sak så bær over med meg om du skjønner at det er litt feil her og der?! Uansett, torsdag kveld «kastet» gemalen seg over det ene strøket som skal på veggene og fredag morgen var alle fire vegger beiset også..

Detta tror jeg blir veldig veldig bra. Akkurat sånn jeg etter hvert så det for meg.

Med alt dette gjort så reiste vi i dag ut etter lister og alt sånt, samt en liten dunk maling. De fleste listene blir beiset etter takfargen som sakt – men som nevnt vil frua bryte litt også =)

En lyslykt fikk også bli med hjem, den får du se seinere i sitt rette «element» he he. Vel hjemme og i skrivende stund holder gemalen på med listene. Denne helgen tenkte vi jo i første omgang å reise til fjells, men når alt har gått så glatt, alle lemmer er inntakt og værmeldinga sier en hel del regn – ja så blir vi hjemme og kjører fortsettelse på rommet. Lister, gulv, utforinger på vinduene. Pirk.. Tid…

 Svenskt hus krever en myk blyant å klø seg i hodet med.
Fortsettelse følger med andre ord..

#ikkesponset #hobby #hobbyrom #snekring #oppussing #bygg #beis #interiørbeis #jotun #jotunlady #maling #blogg             

18 kommentarer om “Et hobbyrom blir til #3

  1. Mimremor: Det er tross alt det beste tenker jeg, ta dagene som de kommer – håper likevel at du har gode dager selv om høsten er på vei =) Godt med alt en ikke får gjort noe med 😉

    Liker

Kommentarer er stengt.