Et hobbyrom blir til #4

16 kommentarer om “Et hobbyrom blir til #4”

 1. Fargen var super fin! og dette blir knall! Kjenner meg igjen i det med at kroppen angriper seg selv…ikke noe gøy og veldig vondt….men…vi kan være til nytte på andre måter…..Kos deg på middag og ha en god søndag!

  Liker

 2. Toini: Syns jeg traff godt på fargene ja, gleder meg jo som bare det til jeg kan begynne å bruke rommet =)) Trøsten er det ja, at jeg er til nytte som håndlanger og mange «småting» som letter jobben for gemalen =) Håper du har en finfin søndag så langt =)

  Liker

 3. poesimylife: Gleder meg masse nå kan du skjønne :-)) Tvinger gemalen til å pause noen ganger, mens for meg stopper det av seg selv 🙂 Håper dere har hatt en fin helg på tross av litt ekstra ❤ Klem

  Liker

 4. Så spennende:)) interessant interiør:)) helt herlig, jeg syns jeg aner at dette blir veeeeeldig bra<3 gøy å lese og gøy å følge dette, ja, ikke så gøy der med kroppen din dessverre. Sånn har jeg det også, men blir ikke tatt på alvor… meeen gemalen din er en flink kar, og bestått « klossmajor», da tenker jeg det er « heltre» han gemalen din, bedre blir det ikke. Og du, ta vare på deg selv<3 sender over en klem vakre deg<3 ønsker deg en kjempefin kveld<3

  Liker

 5. Håper det var koselig på middag borte. Ikke noe vits å presse seg til sånt, når det ikke går. Viktigere med helsa 🙂 Og man kan gjøre andre ting som Gemalen IKKE kan 🙂

  Liker

 6. Orkidedatter: Så koselig å lese det her ❤ Tror detta blir bra sjøl jeg, he he. Mindre morsomt i mårra tenker jeg, men absolutt verdt å få gulv på plass i dag :-)) Gemalen fortjener all heder å ære jeg kan gi han, den gutten gir seg aldri ❤ Tenker din er av samme «ull» Hehe. Klem klem

  Liker

 7. frodith: Det var koselig og ikke minst herlig å slippe å tenke på middagen en dag. He he. Takk for at du sier det, det er helt klart noe av det fine i heimen, at man er gode på forskjellige ting, eller evner forskjellige ting :-)) Håper du har hatt en knallgod hælj :-))

  Liker

 8. Originalt og spennende! Du og Klossmajoren» virker som et veldig godt team. Stas å få et egenkomponert hobbyrom! Når det er noe en ikke makter, må en velge andre oppgaver som skrotten takler.
  Vi vil så gjerne klare «alt» og alle vil jo gjerne ha en kropp som spiller på lag. 😊

  Liker

 9. karidansen: Helt klart enig med deg i alt sammen :-)) Det blir veldig bra alt sammen, men å si at det ikke tar på er reinspikka jug 😉 Det har tatt litt mer enn forespeila det her 🙂 snart ferdig, snart ferdig 😉

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s