Et hobbyrom blir til #4

Har du gått glipp av de første delene av byggingen av «hobbyhula» mi så får du linkene her ツ

Del #1..
Del #2..
Del #3..
Del #4 foregår nå, kasus «klossmajor» Hehe.


Del #3 avsluttet med at vi reiste ut etter lister og maling til 4 av klossene og 2 av listene. Jeg ville bryte bittelitt på det mørke og grå med litt lilla. Bildet av fargen jeg la ut i den tredje delen var ikke helt troverdig – blir alltid noe annet når det kommer på. Det får du se lenger ned her.

Først måtte klossene lages.

Hjørneklosser og den typen pynt koster noen kroner. Tar jeg ikke helt feil så ligger det på rundt hundrelappen for en kloss – og i «hobbyhula» mi blir det 8. Gemalen hadde uansett planer om å lage de selv, for igjen liker jeg detaljer som ikke «alle» andre har, samt at «vi» rett å slett liker å lage det meste av det vi trenger selv.

Jeg synes klossene ble fine jeg ツ Neste steg var å male de i den lilla fargen jeg valgte sammen med den snille mannen i butikken. Han skjønte akkurat hvor jeg «ville» hen i fargekartet, naturligvis en mellomting av noen nyanser. He he, fargen jeg ville ha var ikke stilt ut så han måtte lete litt. Den som leter pleier å finne, så valget ble tatt og første strøk kom på. Weee… Hehe.

Frua ble veldig veldig fornøyd etter første strøket, og hvert fall etter det andre strøket. En akkurat passe brytning. Ikke for «skrikende» ikke for «tamt»

Når jeg sa 4 klosser og 2 lister så er det for å bryte på begge sider av rommet fra vegg til skråtak. Resten av listene skal jo enten i tak eller på gulvet så jeg syns det holdt med disse to for en pen brytning.

Alle klossene kom på plass, og jeg tror dette blir veldig veldig bra. Hurra.

Gemalen har bestått utfordring «klossmajor» også. He he. Det er jo ingen hemmelighet at det er han som har gjort det aller aller meste i hele andre etasjen, og som skal ha all mulig slags ære av alt sammen. Jeg vil så inderlig gjerne, vi er et godt team når vi jobber sammen, og det er fryktelig moro å være med. De første årene her gjorde vi nesten alt sammen, første sommeren her sto han å kappet, mens jeg la terrassen. Veldig moro med ting en gjør selv – men helsa mi har med tida ikke blitt til noen hjelp der oppe. Jeg har slått i noen panel i skråtaket på gjesterommet og hjulpet til med å legge gulvene. Ikke mye å skryte av det syns jeg, nesten ikke nevneverdig i helheten.

Jeg kan ikke presse meg mer, det er det dumme i alt sammen. Før pusha jeg meg til ytterpunktene når noe skulle gjøres, sto på til jeg så «rosa teddybjørner» Når jeg nå sier kan ikke så mener jeg kan ikke. Mine muskel og senefester stivner helt når de brukes. Etter noen minutter når kroppen / musklene begynner å bli varme så stivner de som sveisa stålbjelker. Umulig å rikke – og har jeg kjørt på å kommet dithen så har jeg det sånn og med ditto smerter minst ei uke, for sånt blir det betennelser av. Moro med en kropp som angriper seg selv….

Så min misjon i alt detta har vært å holde førsteetasjen rein, traktet kaffe, laget mat og vært håndlanger der jeg har kunnet. Heldigvis er det også ting som må gjøres så jeg kan føle meg til nytte.

Ville bare nevne litt, og litt om hvorfor…. Uuuansett, i dag kommer listene i tak og vegger på plass, vi skal bort på middag – men vi planlegger å begynne med gulvet i ettermiddag eller i kveldinga.

Skal se det er et rom i løpet av morgendagen. Jeg tenker at det kommer enda flere innlegg fra «hobbyhula a-å» Håper du liker det, å at du kanskje til og med blir inspirert og kreativ til sinns. He he. Neste innlegg kommer når det er et ferdig rom ツ

#ikkesponset #diy #hobbyrom #snekre #bygge #interiørbeis #interiørmaling #jotunlady #oppussing #kreativ #craftroom #blogg              

16 kommentarer om “Et hobbyrom blir til #4

 1. Fargen var super fin! og dette blir knall! Kjenner meg igjen i det med at kroppen angriper seg selv…ikke noe gøy og veldig vondt….men…vi kan være til nytte på andre måter…..Kos deg på middag og ha en god søndag!

  Liker

 2. Toini: Syns jeg traff godt på fargene ja, gleder meg jo som bare det til jeg kan begynne å bruke rommet =)) Trøsten er det ja, at jeg er til nytte som håndlanger og mange «småting» som letter jobben for gemalen =) Håper du har en finfin søndag så langt =)

  Liker

 3. poesimylife: Gleder meg masse nå kan du skjønne :-)) Tvinger gemalen til å pause noen ganger, mens for meg stopper det av seg selv 🙂 Håper dere har hatt en fin helg på tross av litt ekstra ❤ Klem

  Liker

 4. Så spennende:)) interessant interiør:)) helt herlig, jeg syns jeg aner at dette blir veeeeeldig bra<3 gøy å lese og gøy å følge dette, ja, ikke så gøy der med kroppen din dessverre. Sånn har jeg det også, men blir ikke tatt på alvor… meeen gemalen din er en flink kar, og bestått « klossmajor», da tenker jeg det er « heltre» han gemalen din, bedre blir det ikke. Og du, ta vare på deg selv<3 sender over en klem vakre deg<3 ønsker deg en kjempefin kveld<3

  Liker

 5. Håper det var koselig på middag borte. Ikke noe vits å presse seg til sånt, når det ikke går. Viktigere med helsa 🙂 Og man kan gjøre andre ting som Gemalen IKKE kan 🙂

  Liker

 6. Orkidedatter: Så koselig å lese det her ❤ Tror detta blir bra sjøl jeg, he he. Mindre morsomt i mårra tenker jeg, men absolutt verdt å få gulv på plass i dag :-)) Gemalen fortjener all heder å ære jeg kan gi han, den gutten gir seg aldri ❤ Tenker din er av samme «ull» Hehe. Klem klem

  Liker

 7. frodith: Det var koselig og ikke minst herlig å slippe å tenke på middagen en dag. He he. Takk for at du sier det, det er helt klart noe av det fine i heimen, at man er gode på forskjellige ting, eller evner forskjellige ting :-)) Håper du har hatt en knallgod hælj :-))

  Liker

 8. Originalt og spennende! Du og Klossmajoren» virker som et veldig godt team. Stas å få et egenkomponert hobbyrom! Når det er noe en ikke makter, må en velge andre oppgaver som skrotten takler.
  Vi vil så gjerne klare «alt» og alle vil jo gjerne ha en kropp som spiller på lag. 😊

  Liker

 9. karidansen: Helt klart enig med deg i alt sammen :-)) Det blir veldig bra alt sammen, men å si at det ikke tar på er reinspikka jug 😉 Det har tatt litt mer enn forespeila det her 🙂 snart ferdig, snart ferdig 😉

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s