Et hobbyrom blir til #4

Har du gått glipp av de første delene av byggingen av «hobbyhula» mi så får du linkene her ツ

Del #1..
Del #2..
Del #3..
Del #4 foregår nå, kasus «klossmajor» Hehe.


Del #3 avsluttet med at vi reiste ut etter lister og maling til 4 av klossene og 2 av listene. Jeg ville bryte bittelitt på det mørke og grå med litt lilla. Bildet av fargen jeg la ut i den tredje delen var ikke helt troverdig – blir alltid noe annet når det kommer på. Det får du se lenger ned her.

Først måtte klossene lages.

Hjørneklosser og den typen pynt koster noen kroner. Tar jeg ikke helt feil så ligger det på rundt hundrelappen for en kloss – og i «hobbyhula» mi blir det 8. Gemalen hadde uansett planer om å lage de selv, for igjen liker jeg detaljer som ikke «alle» andre har, samt at «vi» rett å slett liker å lage det meste av det vi trenger selv.

Jeg synes klossene ble fine jeg ツ Neste steg var å male de i den lilla fargen jeg valgte sammen med den snille mannen i butikken. Han skjønte akkurat hvor jeg «ville» hen i fargekartet, naturligvis en mellomting av noen nyanser. He he, fargen jeg ville ha var ikke stilt ut så han måtte lete litt. Den som leter pleier å finne, så valget ble tatt og første strøk kom på. Weee… Hehe.

Frua ble veldig veldig fornøyd etter første strøket, og hvert fall etter det andre strøket. En akkurat passe brytning. Ikke for «skrikende» ikke for «tamt»

Når jeg sa 4 klosser og 2 lister så er det for å bryte på begge sider av rommet fra vegg til skråtak. Resten av listene skal jo enten i tak eller på gulvet så jeg syns det holdt med disse to for en pen brytning.

Alle klossene kom på plass, og jeg tror dette blir veldig veldig bra. Hurra.

Gemalen har bestått utfordring «klossmajor» også. He he. Det er jo ingen hemmelighet at det er han som har gjort det aller aller meste i hele andre etasjen, og som skal ha all mulig slags ære av alt sammen. Jeg vil så inderlig gjerne, vi er et godt team når vi jobber sammen, og det er fryktelig moro å være med. De første årene her gjorde vi nesten alt sammen, første sommeren her sto han å kappet, mens jeg la terrassen. Veldig moro med ting en gjør selv – men helsa mi har med tida ikke blitt til noen hjelp der oppe. Jeg har slått i noen panel i skråtaket på gjesterommet og hjulpet til med å legge gulvene. Ikke mye å skryte av det syns jeg, nesten ikke nevneverdig i helheten.

Jeg kan ikke presse meg mer, det er det dumme i alt sammen. Før pusha jeg meg til ytterpunktene når noe skulle gjøres, sto på til jeg så «rosa teddybjørner» Når jeg nå sier kan ikke så mener jeg kan ikke. Mine muskel og senefester stivner helt når de brukes. Etter noen minutter når kroppen / musklene begynner å bli varme så stivner de som sveisa stålbjelker. Umulig å rikke – og har jeg kjørt på å kommet dithen så har jeg det sånn og med ditto smerter minst ei uke, for sånt blir det betennelser av. Moro med en kropp som angriper seg selv….

Så min misjon i alt detta har vært å holde førsteetasjen rein, traktet kaffe, laget mat og vært håndlanger der jeg har kunnet. Heldigvis er det også ting som må gjøres så jeg kan føle meg til nytte.

Ville bare nevne litt, og litt om hvorfor…. Uuuansett, i dag kommer listene i tak og vegger på plass, vi skal bort på middag – men vi planlegger å begynne med gulvet i ettermiddag eller i kveldinga.

Skal se det er et rom i løpet av morgendagen. Jeg tenker at det kommer enda flere innlegg fra «hobbyhula a-å» Håper du liker det, å at du kanskje til og med blir inspirert og kreativ til sinns. He he. Neste innlegg kommer når det er et ferdig rom ツ

#ikkesponset #diy #hobbyrom #snekre #bygge #interiørbeis #interiørmaling #jotunlady #oppussing #kreativ #craftroom #blogg              

16 kommentarer om “Et hobbyrom blir til #4

  1. karidansen: Helt klart enig med deg i alt sammen :-)) Det blir veldig bra alt sammen, men å si at det ikke tar på er reinspikka jug 😉 Det har tatt litt mer enn forespeila det her 🙂 snart ferdig, snart ferdig 😉

    Liker

Kommentarer er stengt.