Ny dusj helst i går..

Ikke sponsa, men lell da!

I går måtte frua helt plutselig ut på shopping. Gikk du glipp av forløperen til kasus så kan du lese deg opp her.. Jeg fikk en liten opplevelse i dusjen som krevde sin tur.

Siden det meste her i huset er etter Svenske dimensjoner så ordnet gemalen en «dings» for sikkerhets skyld, og med den i lomma blei jeg med mutter ut på vift for å kjøpe nytt utstyr til dusjen..

Litt pausemusikk hadde kanskje gjort seg mens du ser på dingsen?! Beklager at lyden mangler 😉

Slentret inn i butikken med stor tro på meg sjøl, hvor vanskelig kunne det nå være å finne en ny slange til dusjen?! Vi trasket, trasket ååå trasket bortover til vi møtte noen dasslokk, dusjhyller og annet kjekt å ha – å ganske riktig, på reolen bak dasslokkene med blomster og motiv av «Eiffeltårnet» og «Big Ben……» var utstyr og opplegg til dusj.

Frua kikka, å kikka – detta var visst ikke riktig så enkelt det eller?! Det viste seg jo fort at det finnes nesten like mye forskjellig slanger til dusj, som det finnes forskjellige varianter av det meste ellers. Jeg hadde lite lyst til å velge feil slange til dusjen så jeg blei stående å måpe litt, som om det var en gedigen sjefsavgjørelse på trappene..

Mutter oppfatta situasjonen innen rimelig tid, jeg er nemlig av det slaget som skal «greie sjøl» så mens jeg sto dypt konsentrert å kikka på slanger, målte «dingsen» med øyemål til «dingsene» i de ulike pakkene – så forsvant mutter lydløst avgårde etter hjelp… En snill mann dukket opp og spurte da høflig som få – hva han kunne bistå denna dama med?! Jeg sto der med «dingsen» i neven, kikka på mannen å så var det hele i gang. Frua prater ikke når hun sprudler – hu tala, og det fosser nærmest utover så en annen «stakkar» blir bittelitt satt ut av iveren, omtrent på samme vis som vannet fosset ut av slangen i går, og alt det som fulgte etter. Hehe.

Jeg tror mannen fikk med seg noe sånt som «slange, diameter, dings, dusj, ødelagt, svie i øye, må passe, helst holde noen uker…» han lo… Nytter jo ikke å komme hjem med noe som ikke passer heller avslutta jeg lattermildt.

«Tjah…. vil du ha 1,5 eller 2 meter?» sa mannen mens han flira. Hømm, hømm hømm… Svarer man til sånt da?! Jeg tenkte aldri over hva som satt der?! Ja for det er foresten fortsatt ingen tvil om at det er dusjslange det er snakk om her.

Jeg må si at her ble det stille et nanosekund. Landet til slutt på at det neppe satt mer enn halvannen meter slange der fra før, men jeg kunne foresten tenkt oss et nytt dusjhode også mens jeg var i gang med å bytte dusj deler. Valgte meg praktisk et, fikk en pakke med halvannen meter slange i neven og surra meg videre innover i butikken.

Likevel var jeg «smart nok» til å sende en snap til gemalen om hva jeg hadde plukket, sånn i tilfelle…

Med raske skritt mot kassa, halvannen meter dusjslange, dusjhode og helt plutselig også en 8kg sekk med solsikkefrø til småpippene var dagen redda tenkte jeg. Men ca 2,5 sekund før jeg slang sekken på båndet i kassa kom svaret på snap-en jeg sendte gemalen.

«2 meter er lurt…»

Typisk som bare det 😉 Det var allerede kø bak meg så det var jo da «bare» å tusle ut av køen å «jogge» helt tilbake til avdeling dusj igjen, finne esken det sto 2 meter på i mylderet av rekker med likesinnede esker – finne igjen og dobbeltsjekke med den snille mannen at det ikke var ulike dingser på de ulike eskene, det var det heldigvis ikke så jeg plukka rett. Kassa….ut..

Det var ca da jeg sto der med en eske og et dusjhode i ene armen, og en papirsekk med 8kg solsikkefrø at jeg kom på at mutter ikke er en del av min Amerikanske familie – som vil si at mutter ser ikke akkurat behovet for å parkere så veldig nærme inngangen når vi kun skal ha småtterier, rettere sakt helt i andre enden av alt sammen er mer likt seg, så også i går..

Akkurat da må jeg innrømme at jeg forbanna den sekken med frø, men fikk slengt den opp – så begynte ferden mot bil, hjem og nesten klæss ny dusj.

Ja sånn rent bortsett fra at mutter ville innom Rusta først da….. Tadamtidam.. Men sånn etter hvert ble både dusj slangen og det nye dusjhodet montert, så nesten like plutselig som det gikk i stykker så er alt igjen såre vél.. Hurra for «dingser» som virker 😉

#ikkesponset #humor #ironi #dusj #shopping #bad #blogg        

18 kommentarer om “Ny dusj helst i går..

 1. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Ja det tvang seg i grunnen frem dette her :-)) Nå er alt bra igjen i brøtte ❤ Håper du har en finfin kveld :-))

  Liker

 2. Toini: Ja det tvang seg frem dette her. He he, ja nei jeg har ikke så mye greie på sånt – men 2 er selvfølgelig smartere når dusjhodet skal festes i den dingsen langt oppå veggen :-)) Helt herlig å vite at ting virker, så får jeg håpe at det holder en god del år igjen :-))

  Liker

 3. Hurra:)) for et gøyalt innlegg. Jeg satte meg riktig så godt til rette for å lese, snurr film. For jeg har nemlig vært med deg og moren din på shopping for å kjøpe slange og dusjhodet, og jammen meg ble jeg med litt sånn på snei inn på Rustad også. Du verden hvor morro det var<3 Tusen takk for turen:)) Jeg håper du skjønner hvor jeg vil med «filmen», du skriver så lekende lett og artig med glimt i øyet, en fornøyelse å åpne bloggen til det her<3 Ønsker deg en super god kveld og natt<3 klem

  Liker

 4. Orkidedatter: Tusen takk snille gode deg ❤ Koselig at du flirer litt med meg av alt som skjer :-)) Og vettu hva. NÅ er «hobbyhula» f e r d i g ❤ Håper du har hatt en finfin dag i alt du har funnet på. Stor klem ❤

  Liker

Kommentarer er stengt.