Bordkasus #2

14 kommentarer om “Bordkasus #2”

 1. Enten går det bra eller så går det over. 😛
  Selv elsker jeg flatpakker og vurderte en gang i tiden å tilby mine tjenester mot litt betaling faktisk. 😉 Snakket med en mann på en møbelbutikk den gangen, som kunne fortelle meg at det så absolutt fantes marked for det.
  Så ny stillingstittel: Flatpakkemontør. 😛 LOL
  Det blir sikkert bra til slutt vet du. 🙂 ❤

  Liker

 2. Kristins hverdagsblogg: He he. Akkurat det jeg pleier å si også :-)) Nå er alt sammen skrudd sammen ❤ Viste seg at denna dama tenkte og gjorde ting litt vanskeligere for seg sjøl enn jeg måtte :-/ tviler ikke på at du hadde fått en del jobb altså 🙂 Jeg ser det ferdig jeg, ikke som flat pakke. He he he

  Liker

 3. Oioi, skal si deg at du ikke gir deg så lett ihvertfall, du skal ha for at du prøvde, som du prøvde<3 jeg hadde gitt opp for lengst… men detta flatpakke greiene er ikke bare å bare- ofte så mangler det noe også…. fy søren du er helt rå<3 selv om resultatet ikke ble helt forventet. Jeg får si som jeg pleide å si i bhg før: det er prosessen som er viktig og ikke resultatet til unga:))
  Jeg er stolt av deg jeg<3 og jeg gleder meg skikkelig til ferdig resultat, for jeg har på følelsen at det blir finfint og bedre enn det også, frua har jo god smak og teft<3 ønsker deg en god torsdag med gode tanker og klemmer<3

  Liker

 4. Kjøper det helst ferdig montert jeg, ikke ofte jeg kjøper på Ikea og sånn. Men aldri si aldri. Jeg liker å skru og mekke jeg asså. Så det er ikke derfor…fint blir det hos fruen 🙂

  Liker

 5. Orkidedatter: Gir meg ca aldri vettu :-)) Vil så mye mer enn jeg får til. Når gemalen kom hjem fikk vi det sammen på veldig kort tid – jeg hadde tenkt riktig men gjort det vanskeligere for meg sjøl enn jeg måtte. Så jeg fikk det ikke til på den måten jeg hadde starta :-)) Nå har jeg lært det, flink pike syndromet har ingenting med flatpakker å gjøre – å følge anvisninga helt til punkt og prikke gjør det vanskelig. Ha ha. Hvor er logikken da?! Men jeg skjønte hva han mente når jeg så det ❤ Mangler bare ett bord nå, men det håper jeg ikke kommer flatt :-)) God klem til deg i vinden :-))

  Liker

 6. solliv: Jeg vil så gjerne, men tenker for vanskelig så jeg lager meg krøll sjøl. Det så jeg fort når gemalen kom hjem. Sammen fikk vi sammen skapet på veldig kort tid :-)) Jeg hadde tenkt riktig, men gjort det vanskelig 🙂 Likevel er det greit å være to når det er ukurante arbeidsstillinger å få det sammen 🙂

  Liker

 7. Du er jo flink da…..og flott å prøve…og heller gi seg mens leken er god….Det kunne jo hende det plutselig gikk lekende lett…men du får vente på mannen…bedre det en å måtte ta fra hverandre alt etterpå…Lykke til! OG så flott at du fikk bordene til kampanjepris!

  Liker

 8. Toini: Gir meg sjelden før kroppen streiker 😉 he he. Vi fikk det sammen på 0,nix når gemalen kom hjem. Jeg tenkte riktig, men akk så mye vanskeligere enn jeg måtte – derfor ble det krøll 😦 Men men. Nå står det der alt sammen. Kun det siste bordet som mangler. Hoved bordet jeg skal sitte å jobbe mest ved 🙂 Spent på når det kan komme ❤ Ja kjente at jeg ville si i fra om det der, en føler seg fort litt lurt når det er kampanje 2 dager etter. De kunne nevnt det så hadde vi ventet med å kjøpe ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s