Mye vær…

18 kommentarer om “Mye vær…”

 1. Off ja, en kan jo risikere å bli «slått ned av seg sjæl» der ute, av sine egne ting. Godt dere fant de ulike gjenstandene:) uansett vær eller ikke vær så får jeg jo en godfølelse i høstmørket ved å lese innlegget ditt. Det er innmari koselig<3 Ønsker deg en kjempe fin fredag, må den bli fylt med gode tanker og samtaler<3 klem

  Liker

 2. Ja det er jo litt farlig med alt dette som fyker rundt…Her hadde trillebåren flyttet seg mange meter bortover….Jeg hadde gudskjelov ryddet det meste inn til kanter her om dagen..så det meste står på plassene sine…Men så i skogen i går at det har vært mye vær..for trær inne i skogen hadde falt overende…mange! Så bra og høre at du har begynt med kose arbeidet…..Gleder meg til å se!

  Liker

 3. Orkidedatter: He he ja, fort gjort det nå. Så tar en runde etterpå. Nå blåser det ikke – men det er vel kun stille før stormen :-/ der er høst. Sånn er det bare :-)) Håper du har en finfin start på din dag snille ❤ Klem klem

  Liker

 4. Toini: Ja det er mye vær om dagen, tenker mest på det som er spådd i kveld. Det skal bli verre, off. Best å ta en runde å tenke på alt en ikke tenker på ellers 😉 Kose arbeidet er i gang :-)) Har du snap så kan du få sniktitte etterhvert :-)) Ikke funnet ut av video på blogg enda jeg :-/

  Liker

 5. Liker variasjoner i været, men når ting fyker gatelangs kan det bli i meste laget..hehe.. også er det fryktelig der det er så ille at hjem blir ødelagt og det går menneskeliv tapt ! Været er et greit samtaleemne om en ikke kommer på noe annet å prate om, det er jo noe som angår alle.. God helg til deg ❤

  Liker

 6. annebe: Helt enig med deg :-)) Mye kos med og i vær, bare det ikke går ut over liv, helse og hjem ❤ Håper likevel at det ikke blir så ille i kveld som det er spådd, for det lokker ikke akkurat ❤ Fredda-n er det lell – håper du koser deg :-))

  Liker

 7. Huff.. dette været altså 😛 Blåser godt her også om dagen 🙂 Er så glad jeg fikk tatt ned drivhuset mitt før vinden kom 😛 Høststromene har kommet 😛 Håper du får en fin dag, snille deg ❤ Stor klem ❤

  Liker

 8. Det er jammen naturkrefter i ordets rette forstand, og naturkreftene er lunefulle. Tror nok dere har hatt mye mer vind enn det vil har hatt her hos oss. Når blomsterpotter og hagemøbler begynner å flakse gjennom luften snakker vi altså! Det er jo også skummelt at man kan skade seg.
  De gangene vi har hatt kraftig vind eller storm pleier min eldste abyssinerhunnkatt (Nadina) og knurre. Det liker hun ikke.
  Ønsker deg en kjempefin og vindstille fredag, og ei kjempefin og god helg ❤ 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 9. Toril sin hverdag med musikken: Ja det er mye vær – men vi her har jo slettes ikke fått det verst hittil. I kveld derimot er det meldt å bli litt verre enn det var i går – så har bundet fast det vi kan, og tatt inn resten =) Veldig kjedelig når ting flyr avgårde, ikke minst med tanke på skader man kan unngå ❤ Håper det ikke blir så ille som spådd, men merker at det igjen begynner å ta seg opp rundt her. Håper du og pusekattene dine får en veldig fin og værskille kveld uten knurring ❤

  Liker

 10. Monica: Ja det tenker jeg nok, dere har vel fått mer enn oss her, håper dere slipper unna i kveld ❤ Er vel Oslo og hitover som får en liten støyt i kveld – så liker vel ikke spesielt at gemalen er på jobb akkurat i kveld. Må satse på at det blir bedre enn spådd =/ Håper du har en finfin dag så langt, og at helgen blir god ❤ Klem

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s