Bordkasus #2

Det blir et rimelig seint innlegg i dag – men så er det akkurat nå jeg gir opp litt. Flatpakker og frua passer overhodet ikke sammen, jeg har funnet min «overmann» jeg visste det for lenge siden, men de siste dagene har jeg virkelig fått kjenne på «flatpakkehelvetet..» he he. La meg skru tiden biiiiittelitt tilbake..

På mandag skrev jeg at vi kjøpte 4 bord på lørdag – og på slutten der la jeg til at jeg ikke ble så veldig fornøyd når jeg på mandag fant ut at 2 av de 4 bordene helt plutselig var på kampanje 2 dager etter vårt kjøp. I går fikk vi inn en samtale på telefonen, og med ett hadde vi fått kampanjeprisen på de 2 – hvilket betydde at frua brått hadde noen kroner til gode i butikken som igjen var ensbetydende med å få i hus det nest siste bordet, og et lite møbel til.. Pakket så flatt som det bare gååår an!

Ett skrivebord til blogge / kontordelen av rommet, samt et skap, reol, hylle… ting… Phuuui.. Eget hobbyrom skulle bli så fint sa både vi og andre, litt usikker akkurat nå?! Jada, neida, jada… Neida…

Så på lørdag kom altså 6 kolli hjem, og mens gemalen var på jobb i går kveld trillet frua avgårde for å hente 4 kolli til. 10 stk flatpakker på 4 dager og bare en av oss som evner å sette dem sammen – kjææære veeene.. Før gemalen reiste på sistetur i dag kom bord nummer 5 av 6 på plass inne på rommet mitt, og vi hadde begynt på det skap, reol møbelet.. Men ja du leste riktig – det mangler enda ett. Ha ha, du skal nok få se hvordan det blir – for det blir slettes ikke så «tullete» som det nå kanskje høres ut.

Uansett, når gemalen reiste så tenkte jeg å fortsette litt, jeg mener – for å vinne må en jo våge – og siden flatpakker og jeg har en veldig dårlig historie sammen og ikke er noe særlig «venner» så tenkte jeg å sjekke «lunta» enda en gang på egenhånd.

Jeg kan vel med en gang slå fast at det ikke gikk så veldig bra?! Jeg er ikke helt «håpløs» jeg er god på å snekre sammen ting uten bruksanvisning, lage sjøl – så er jeg en veldig god håndlanger, og ett og annet skjønner jeg jo i kasus – men å holde på med flatpakker, aleine….det er ikke noe for meg.

Helt ærlig – det går fullstendig i ball. Ikke har jeg tålmodigheten som kreves for det, ikke har jeg nok innsikt i alle de tusen delene som kommer frem fra ulike poser – og ikke skjønner jeg mange av disse tegningene i bruksanvisningene – de jeg liker å kalle «figs» om du har fulgt meg en stund. (Fig 1, 2, 3, 4, 4.1, 4.2 osv osv osssssv…)

Det gikk jo som det måtte gå, frua måtte ødelegge litt..

Jeg liker ikke å ødelegge, især ikke ting som koster, men jeg greide å se alt sammen fra feil ende – å skrudde på hengslene til døra i skrivepulten feil vei. Nå står de ca riktig – men det var jo da jeg kom på at vi hadde bestemt oss for å sløyfe den døra til de hyllene, siden skrivebordet måtte stå sånn og sånn – ville den døra måtte slå i kneveggen. Med ett ble frua veldig glad igjen. Da gjorde det ingenting om jeg ødela litt da jo, men jeg fikk prøvd meg =) Hurra for det. Aldri så galt at det ikke er godt for noe si…

Det skap, reol møbelet står nå sånn ca fem på halv usikkert – midt ute på gulvet. Ut i fra hvor gemalen avsluttet tidligere i dag skjønte jeg hva som var opp og ned på det. La ned plata og begynte å jobbe meg oppover – kom ikke så veldig langt før jeg måtte gi meg der heller, for det sto sånne «treplugger» i ett av to hull på flere plater – joda, gemalen hadde jo kommet et godt stykke han – så jeg skulle vel «bare» klaske detta sammen?! Hamret inn flere sånne «treplugger» men da jeg skulle gjøre det samme på neste plate så var hullene der for små.. Ikke plass til sånne «treplugger» det var jo merkelig, de skulle vel være like disse her. Måtte vel være like for at jeg skulle få det sammen?!

Jeg satte i gang, men for sikkerhets skyld tenkte jeg at jeg fikk nå ringe gemalen på sånn videosamtale å fortelle hva jeg holder på med. Kjedelig om det blir helt feil alt sammen. La frem i det vide og det brede om hva jeg hadde forsøkt og hvordan det ikke hadde fungert…………. Han lo, han lo så det ble en liten stille pause fra frua. De pluggene skulle ikke dit, de måtte jeg prøve å nappe ut igjen for dit skal det skruer, fra undersiden. Den siden jeg ikke kikka på siden jeg hadde lagt den pent ned. Øhm.. – men altså, jeg hadde jo brukt både hammer, makt og kloss for å få dem dit da… De skulle jo dit, det var jeg helt sikker på…. Off..

Vi blei enige om å demontere, og fortsette å sette sammen møbelet sammen – i kveld når han kommer hjem. Slik vi pleier, sammen går flatpakker unna veldig mye bedre enn meg aleine. Men jeg prøvde, det skal jeg jo ha for. He he.

Bord 5 av 6 er altså på plass, det siste bordet vet jeg ikke helt når kan dukke opp. Håpet og ønsket er et hjørnebord som skal runde av den «halte» hesteskoen av arbeidsplasser. Selveste hovedbordet. Kommer ikke til å begynne å innrede før det er på plass – først da ser jeg hvordan alt sammen vil bli =) Men akkurat nå frister det selv ikke meg å få flere flatpakker i hus.. Gemalen fikser flatpakker som bare det, 

Og hvis du nå lurer på om skuffene er på plass?! De skuffene frua satte sammen, men uheldigvis kastet skruene til å få festet i skinnene i skrivebordet – så ligger de oppå skrivebordet enda 😉 he he he.

Det er ikke over før det er over var det en luring som sa en gang…

#ikkesponset #bord #skrivebord #skrivepult #møbelbutikk #flatpakker #blogg            

 

 

14 kommentarer om “Bordkasus #2

  1. Du er jo flink da…..og flott å prøve…og heller gi seg mens leken er god….Det kunne jo hende det plutselig gikk lekende lett…men du får vente på mannen…bedre det en å måtte ta fra hverandre alt etterpå…Lykke til! OG så flott at du fikk bordene til kampanjepris!

    Liker

  2. Toini: Gir meg sjelden før kroppen streiker 😉 he he. Vi fikk det sammen på 0,nix når gemalen kom hjem. Jeg tenkte riktig, men akk så mye vanskeligere enn jeg måtte – derfor ble det krøll 😦 Men men. Nå står det der alt sammen. Kun det siste bordet som mangler. Hoved bordet jeg skal sitte å jobbe mest ved 🙂 Spent på når det kan komme ❤ Ja kjente at jeg ville si i fra om det der, en føler seg fort litt lurt når det er kampanje 2 dager etter. De kunne nevnt det så hadde vi ventet med å kjøpe ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.