Varm et hjerte, varm en kropp..

// Ikke sponset, ikke samarbeid. Frua deler en varmende utfordring som inneholder linker.

Er du glad i å strikke? Hekle? Har du masse garn til overs som du ikke helt vet hva du skal bruke til? Da har jeg et veldig godt tips til deg, varm et hjerte, varm en annen – i rein og skjær medmenneskelighet. Bli med på strikkedugnad da vel

Årets strikkedugnad for Fattighuset er i gang =)) Fattighuset er en frivillig organisasjon uten særlig støtte, og med det er de avhengig av frivillige bidragsytere og medmenneskelighet. En organisasjon opprettet for å hjelpe mennesker i en vanskelig situasjon, og enten det er mangel på mat – eller klær kan Fattighuset bidra til at mennesker får en bedre hverdag, og lysere øyeblikk.

Les mer om Fattighuset her.. Har du lyst til å bidra i år?

Norske Serier arrangerte i fjor en strikkedugnad for Fattighuset, en dugnad som ga god respons – og med det gjentar de forhåpentligvis suksessen det ble. Alle som bidrar kan i år få en fin håndarbeidsbok hvis du legger ved navn og adresse i din forsendelse.

Har du litt tid å bruke, og garn til overs så heng deg gjerne med på oppfordringen til Norske Serier i høstværet. Jeg er ikke spesielt kreativ innen strikk, det er ikke en av mine store hobbyer så det begrenser seg veldig hva jeg har lært meg og kan, men jeg har tenkt til å bidra! Kan jeg varme en annen – så gjør jeg det, selv om det kanskje ikke blir det fineste eller største plagget – alle monner drar..

Les mer om strikkedugnaden og send gjerne inn ditt eller dine bidrag – til adressen og innen fristen som står i linken.

Jeg tror noen vil sette stor pris på akkurat vår strikk i løpet av vinteren ❤

#ikkesponset #strikk #strikking #håndarbeid #utfordring #medmenneskelighet #varme #bidrag #samfunn #fattighuset #cappelendamm #norskeserier #blogg            

20 kommentarer om “Varm et hjerte, varm en kropp..

  1. Oi… jo… det er så herlig<3 og jeg kan stolt si at jeg har bidratt. Ja, altså ikke strikka noe helt selv.. det kan jeg ikke…men jeg har prøvd et par runder sammen med noen som kan:)) og da har jeg bidratt<3 heldig den som blir varmet av det:) Så bra innlegg fruen, helt toppers:)) heia alle sammen, håper mange tar pinnene fatt<3

    Liker

  2. Ei_heks: Åååh «julepresangen» er en fin vise dæ ama ❤ «Det vil hun sikkert ha, da blir hun sikkert gla – og at det er en nyttig ting kan ingen komme fra..» nå skal je vel nynne på den ei viku ❤ Klem. Hihi

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s