Litt vær, mye hobbyrom..

14 kommentarer om “Litt vær, mye hobbyrom..”

 1. Toini: Blåste godt her også, men har følelsen av at vi fikk den verste runden på torsdag =) Håper sola kan skinne noen dager nå =)) Ja nå jobbes det med noen hyller og arbeidsbord. Morgendagen blir nok fin når ting skal monteres =) Snart ferdig med andre ord ❤ Håper du / dere har en hyggelig kveld også =)

  Liker

 2. Lykke til med mer montering og beising, saging og hamring og det som må tel for å få hyller, men er veldig funksjonelt da å ha hyller på hobbyrommet<3 detta blir så trivelig det så du kommer til å ha mange timer og stunder der oppe<3 ønsker deg en koselig kveld<3

  Liker

 3. Godt når været blir bedre enn fryktet ! I dag er det en finværsdag her hos oss.. litt vind..men ikke mye 🙂 Kjekt å bruke noe en har (eller andre har ) for å få hobbyrommet ferdig..så har en mer penger til «hobbysaker»… Kos deg med kvelden ❤

  Liker

 4. annebe: Det var veldig fint at det ikke blei verre. Nå har vi hatt to fine soldager igjen – håper sola blir hos oss en stund til ❤ I dag har vi jobbet iherdig for å bli ferdige – og det blei vi jammen. Så nå starter moroa ❤ Håper du har hatt en finfin søndag :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s