Hyller og arbeidsbord..

God søndagskveld der ute =)

Det har blitt en del seine innlegg fra «hobbyhula» mi de disse dagene, det er jo i grunn det som skjer rundt her – og som har tatt og tar våre tanker. Få det ferdig, få det praktisk. Rett å slett få det fint i rommet gemalen har laget til frua si.

Dagen har med andre ord vært effektiv her i brøtte. I går begynte vi å se litt på hyller og mulighetene for å gjøre oss ferdig med arbeidsbordene ut i fra det vi har. Mye en kan finne på med ting en har, bare man kommer på at man faktisk har det i nærheten 😉 He he.

I går løste vi «utfordringen» det egentlig ikke var =)

Så detta har vært en en dag preget av, og rundt hyller, arbeidsbord og bilder på noen vegger. Den nest siste finish – rett og slett.

I fjor kjøpte jeg et lite anlegg som jeg ville ha i «hobbyhula» lot det stå på vent lenge – til jeg en dag for litt siden ville høre på en CD. Men, hømm – det lot seg ikke gjøre å få festa plata i spilleren – eller jo, jeg fikk jo trua den til å sitte fast på det runde hjulet, men jeg skjønte jo at det ikke ville bli noe musikk av den grunn. Plata satt fast og snurra ikke – med andre ord, spilleren var defekt, så i forrige uke fikk jeg bytta det til et annet anlegg – et av typen som virker.

I går lagde gemalen hylle til anlegget – så det står nå på rommet og god Country musikk ljomer ut av det både fra CD og andre medium. Han fikk frie tøyler til den, valget sto mellom fargene som allerede går igjen der oppe, og som du ser gikk gemalen for den lilla. Det blir fint det tror jeg – men da blir alle hyllene lilla. Anlegget er hvitt, og kun 2 lister og en del av døra er lilla fra før. Tenkte det ville bli en fin brytning tross alt – og det ble det. Hurra.

Fra mutter fikk vi med oss en benkeplate og en bordplate ned hit, og med de to platene i garasjen så fikk vi mekket ferdig «hjørnet» på den halte hesteskoen arbeidsstasjonene vil bestå av. Jeg ville ha det sånn for å enkelt kunne trille meg selv rundt omkring og ha alt jeg har rundt meg.

Som før nevnt kjøpte vi for en ukes tid siden fire bord – og to av dem er helt åpne under – og under der skal det bli praktisk oppbevaring av alt stæsj jeg har til kort. Det blir en del med tida kan jeg si. Når det å lage kort sjøl er en hobby så tar en fort vare på alt en kommer over – som kan brukes på kort.

En fin knapp her, en bit snøre der. Skal la seg godt gjøre å få organisert kaoset av pynt, men jeg skal jammen meg gjøre et godt forsøk eller ti.

Det har jeg igjen for seinere kjenner jeg, å enkelt finne igjen ting akkurat når jeg ser at jeg vil ha det. He he. Det begynner å bli bra på rommet nå – det er rett å slett FERDIG! Hurra for det og gemalen min. Nå kan jeg virkelig begynne å flytte inn i arbeidsdelen av «hula» mi ❤ Gleder meg til det så jeg så smått kan begynne på årets julekort. Det begynner faktisk å haste litt – tro det eller ei, men å lage en bunke fine julekort det tar sin tid det, især med litt utfordringer som krever sin plass i hverdagene.

Regner med at det blir enda et par seine oppdateringer fra meg mens jeg holder på i mitt eget lille kjappe tempo – men det blir så bra! Det eneste jeg mangler nå er litt smarte ting, som jeg håper gemalen kan kjøpe inn fra butikken i nærheten av jobben sin i løpet av nattuka hans.

Men nå nærmer det seg veldig her, håper nesten at du gleder deg like mye som meg – til «omvisninga» av rommet kommer på blogg.

#ikkesponset #hobbyrom #hobby #interiør #blogg           

10 kommentarer om “Hyller og arbeidsbord..

  1. jeg håpet på en omvisning nå jeg….og ble skuffa…MEN da får jeg smøre meg med tålmodighet, og vente….Høres så flott ut, og gleder meg! Du må kos deg i hobbybula di!

    Liker

  2. Jeg gleder meg<3 hurra for gemalen ig hurra for deg<3 det er nesten ikke tel å tru etter en tid med blid, svette og tårer, noen kløner, mange latterkuler men sist og ikke minst- deres kjærlighet og stå på humør- for å nå målet<3 hylla i lilla er perfekt til et stilig anlegg<3 …snufs… så glad på dine vegne<3 sender en klem

    Liker

  3. Toini: Off, håper det gikk bra :-)) Jeg holder på å flytte inn nå, så om et par tre dager eller noe sånt kommer en omvisning 🙂 Koselig å flytte inn, men litt av en jobb også 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.