Hyller og arbeidsbord..

10 kommentarer om “Hyller og arbeidsbord..”

  1. jeg håpet på en omvisning nå jeg….og ble skuffa…MEN da får jeg smøre meg med tålmodighet, og vente….Høres så flott ut, og gleder meg! Du må kos deg i hobbybula di!

    Liker

  2. Jeg gleder meg<3 hurra for gemalen ig hurra for deg<3 det er nesten ikke tel å tru etter en tid med blid, svette og tårer, noen kløner, mange latterkuler men sist og ikke minst- deres kjærlighet og stå på humør- for å nå målet<3 hylla i lilla er perfekt til et stilig anlegg<3 …snufs… så glad på dine vegne<3 sender en klem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s