En bryllupsdags morgen…

16 kommentarer om “En bryllupsdags morgen…”

  1. Gratulerer til det fineste, artigste, triveligste, herligste, hjerte på rett plass paret jeg vet om<3 må dere fylle dagen deres med glede, kjærlighet og ta vare på hverandre<3 om en gjør det stille og rolig eller på andre måter er ikke viktig (sånn er det her i huset<3) men at man har hverandre er det som er viktigst<3 god klem fra oss to herfra<3

    Liker

  2. Orkidedatter: Takk for det gode deg ❤ Er så hjertens enig med deg, det spiller ingen rolle hva man gjør ut av dagen – bare det er godt og gledelig og at turnusen gir rom for å være sammen =)) Sånn sett har vi litt bryllupsdag hver eneste dag 🙂 Håper dere får en herlig dag i det dere gjør. Klem klem =))

    Liker

  3. Wenchepia: Takk for det ❤ Han har fått så mange klemmer så han er snart firkanta 😉 he he. Vi blei lurt trill rundt den dagen, rakk ikke skrive det ferdig i kveld. Så det kommer helt plutselig :-))

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s