Bryllupsdagen 2018..

For ordens skyld // Ikke sponset men inneholder produktbilder =)


Tidligere i dag avslørte jeg at gemalen og jeg har bryllupsdag i dag – og samtidig fortalte jeg at jeg skulle fortelle om vårt bryllup. det skal jeg, men det må jeg få lov til å gjøre seinere, for nå er jeg så sliten at jeg ikke vet opp eller ned på en melkekartong en gang. Så jeg vil i kveld heller fortelle om denne dagen. Den ble akkurat så fin som bestemt

Vår bryllupsdags morgen 2018..

I dag bestemte vi oss for å ta en liten utflukt, og siden gemalen jo skulle avgårde på første nattevakt i kveld så begrensa mulighetene seg noe – med det fant vi ut at vi kunne ta dagen i nabolandet. Som tenkt så gjort, vi reiste tidlig avgårde så vi var fremme til lunsj. Vi reiser alltid tidlig, og unner oss alltid en god lunsj – vi synes den baguetten er himla god i alle fall. Skal ikke mye til for å glede oss. Hehe.

Når den var i magene tuslet vi en runde og handlet det som handles burde. Vi er vel som andre på det området der vil jeg tro – med unntak av at møter vi kjentfolk så stopper vi ikke opp å skravler midt i «trafikken» det har fryktelig mange en tendens til å gjøre veit jeg. He he.

I en butikk fant jeg den perfekte gaven til gemalen i anledning dagen – snekre har han gjort, og snekre vil han nok fortsette med. Enhver staskar burde vel ha en passende kopp?! Han digga den i alle fall ❤

På vei hjem ville jeg for en gangs skyld ta en tur innom fabrikkutsalget til Magnor. Det var vel kanskje den tredje turen innom for min del?! Pleier stort sett å komme på det bittelitt seint.

Der inne var det som gangene før veldig mye fint å kikke på, og jeg fant veldig fort 2 telysestaker til «hobbyhula» mi. Utrolig fine syns jeg, valgte de i grå for at de skulle skli rett inn i fargetemaene på rommet mitt.

Liker du produktene til Halvor Bakke? Jeg digger dem..

Bedre bilder kommer under «omvisninga» av rommet..

På Magnor fikk jeg også se en vase / lykt som jeg har «sikla» på i en god stund faktisk. Bare sett den på nett – og det hjalp ikke stort bedre å se den stå rett foran meg å «glise» frua smelta litt – glad i lykter og lys som jeg er.

Mens jeg kikka etter lys til de 2 jeg skulle kjøpe meg så kjøpte likesågodt gemalen den lykten til meg. Så plutselig hadde vi, som egentlig ikke har noen tradisjon for å bytte flotte gaver med hverandre på bryllupsdagen nettop gjort det. Eller, i alle fall han!

Jeg ble jo som vanlig litt over middels glad.. Jeg fikk denne her 

Vel hjemme i brøtte måtte gemalen legge seg for å makte nattevakta han nå er i full gang med – mens jeg vasket lyktene og fikk de på plass i «hobbyhula» mi. Og mens jeg egentlig var så sliten at jeg kunne lagt meg jeg også, så fortsatte jeg i «hobbyhula» jeg begynte for alvor å flytte inn i kveld.

Akkurat nå har jeg gitt meg for kvelden, og må finne senga mi snart. Ser snart «rosa teddybjørner»

Både innlegg om bryllupet vårt og «omvisning» av hula kommer – bare frua blir ferdig med noe først. He he. Mye på gang i «hula» om dagen, og en skrott som skriker etter hvile. Alt til sin tid som det så fint heter. Noterer meg det bak øret og håper jeg tar det til meg 😉

#ikkesponset #bryllup #bryllupsdag #kjæreste #kjære #oppmerksomhet #magnor #halvorbakke #lys #lyslykt #blogg            

18 kommentarer om “Bryllupsdagen 2018..

  1. Jeg digger Halvor Bakke selv også<3 og lykta er kjempefin, tenke seg til en mørk høstkveld med lys i den- skjønnere blir det nesten ikke<3
    Håper du og dere hadde en uforglemmelig dag i går og håper dagen idag blir like fin<3 at du er sliten og begynner å «se» saker og ting;)) ja, det skjønner jeg veldig godt. Snart i mål nå vennen og da kan du slenge de søte puselankene dine på bordet med god musikk ut i fra høytalerne, lese, blogge, hobby deg litt eller bare stirre i veggen og gi deg selv et smil og klapp på skulderen<3 Sender deg en varm klem med ønske om en bedre kropp idag<3

    Liker

  2. Orkidedatter: Du gjør det ja ❤ Ja den skal få skinne i løpet av høsten og vinteren – sammen med de to jeg kjøpte selv :-)) Dagen var veldig fin, men den ble bittelitt lang bare, he he. I dag fyker nok resten opp – så er det bare å spre tingene dit det kanskje kan høre hjemme ❤ Håper du har en herlig start på en ny dag ❤ Klem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s