Bryllupsdagen 2018..

18 kommentarer om “Bryllupsdagen 2018..”

  1. Jeg digger Halvor Bakke selv også<3 og lykta er kjempefin, tenke seg til en mørk høstkveld med lys i den- skjønnere blir det nesten ikke<3
    Håper du og dere hadde en uforglemmelig dag i går og håper dagen idag blir like fin<3 at du er sliten og begynner å «se» saker og ting;)) ja, det skjønner jeg veldig godt. Snart i mål nå vennen og da kan du slenge de søte puselankene dine på bordet med god musikk ut i fra høytalerne, lese, blogge, hobby deg litt eller bare stirre i veggen og gi deg selv et smil og klapp på skulderen<3 Sender deg en varm klem med ønske om en bedre kropp idag<3

    Liker

  2. Orkidedatter: Du gjør det ja ❤ Ja den skal få skinne i løpet av høsten og vinteren – sammen med de to jeg kjøpte selv :-)) Dagen var veldig fin, men den ble bittelitt lang bare, he he. I dag fyker nok resten opp – så er det bare å spre tingene dit det kanskje kan høre hjemme ❤ Håper du har en herlig start på en ny dag ❤ Klem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s