O- store magnet og flyttedag..

14 kommentarer om “O- store magnet og flyttedag..”

 1. MJmettejosteinsdatter: I grunn et smart tips for alle som holder på med noe som helst 😉 Ble noen trappetrinn ut av det ja. Kjenner det godt i dag – men det er verdt det 🙂 Håper din dag har startet godt :-))

  Liker

 2. Gratulerer med svart belte i trappeløping- syns den var så bra jeg fruen:))) Utrolig smart å tenke på taket, så en klok måte og funksjonelt å sette opp magneter. Det kan være et tips til flere av oss, tusen takk for at du deler<3 Jeg er så kry på dine vegne med hula di, helt herlig, klarer nok ikke helt å sette meg inn i den euforiske følelsen, det er ihvertfall sånn jeg tror det er<3 gleder meg til «visning»:))
  Kos deg idag med finish av hula, men ta vare på deg selv<3 må dagen bli like gull som deg<3 klem

  Liker

 3. Orkidedatter: Takk for det du 😉 he he. Smarte tips er fint å dele, noen får alltids bruk for det 🙂 Håper DU har en herlig dag så langt ❤ Og at den fortsetter å smile :-)Jeg henger en smule etter på blogg om dagen, men regner med ting roer seg igjen i løpet av uka ❤ Må nesten bare bli litt kaos innimellom har jeg forstått ❤ Klem klem 🙂

  Liker

 4. Kaos er bra og fixe opp igjen i det er enda bedre<3 den følelsen<3 syns du klarer deg super godt jeg:) og det er nok du som føler mer på det enn hva jeg tenker over ihvertfall:)) neste uke har vi høstferie så da blir jeg etter på bloggen, men det blir fokus på familien da<3 håper dagen er snil med deg<3 klem til herlige deg<3

  Liker

 5. Orkidedatter: Kaoskontroll er fint, så langt alt vél på det området. He he 🙂 En tenker nok mer over det selv ja, når jeg ikke greier å holde det jeg lover etc. Liker overhodet ikke det – men nå måtte jeg bare slå vekk tanken, bloggen kommer på rett spor når jeg har installert meg ferdig på rommet. Får meg nok på rett skinnegang igjen, he he ❤ Det er høstferie hos dere neste uke allerede ja. Tida går så fooooort. Skjønner du prioriterer familietid da ❤ Klem klem.

  Liker

 6. Mye trim i rydding og forflytting ja..hehe.. :)) Smart med di magnetene da…jeg har ikke slike på kjøkkenet.. .kanskje noe vi bør prøve ut :)) Tar gjerne en titt når du er ferdig/fornøyd ja 🙂 Klem ❤

  Liker

 7. annebe: Helt klart :-)) Begynner å kjennes, men det er vel verdt det ❤ Magnetskinne på kjøkkenet er noe av det lureste vi satte opp når vi flytta hit. Få alle store kniver vekk fra skuffer frigjorde masse fin plass :-)) Det blir «omvisning» når jeg har fått rydda meg noenlunde på plass ❤ Håper du har en fin dag så langt. Klem

  Liker

 8. Jeg sitter omtrent å hopper i stolen her av nysgjerrighet på det rommet ditt. 😛
  Selv har jeg 2 stk av oppbevaringskofferten fra ArtBin. Har ikke så mange dies, men jeg liker å stue vekk alt jeg har. Jeg misunner dere som klarer å se på diesene på veggen/i taket. I mitt hode blir det rot, og dermed også mindre lagringsplass. 😛
  Ser så fram til å se løsningene dine for kanskje å «stjele» noen av dem. 😉 Men….. ikke slite deg ut. DET er ikke kos. 🙂
  Lag deg en minnerik kveld. 😀
  (Fikk forresten meldingen fra deg på snap, men den ble borte ett sted underveis. TROOOR jeg fikk sendt svar.)

  Liker

 9. Kristins hverdagsblogg: Så koselig å lese =)) Blir litt overvekt av hobbyrom på bloggen om dagen, men det er jo det som skjer og tar det meste av tiden. Så da må det bli litt sånn =)) Jeg har veldig masse dies, så det ble for få skinner allerede gitt 😉 Sliter meg vel kanskje noenlunde ut på dette her, men desto mer kos skal det bli når jeg kan sette meg der oppe uten å rydde på plass noe mer, bare nyte. Ser så frem til det – å det er så like før da gitt 😉 Tror jeg også så snappen. Snap er gøy ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s