O- store magnet og flyttedag..

Enda en dag i hobby kasus har jaget avsted. I dag har jeg fått bært alt sammen fra «kvadraten» til «hobbyhula» og med det fått «svart belte» i trapper og trappetrening. He he. Gjetter at jeg skal få merke det. Men men. Utover dagen fikk jeg god hjelp både fra gemalen og mutter. Gemalen som mente på å klippe plenen ble heller en håndlanger for frua si der oppe. He he. Men endelig var alt sammen stablet der det nå skal være – og resten av moroa kunne begynne.

Det tar tid å flytte, selv bare fra et rom til et annet. Alt skal pakkes ned (les: legges i plastbaljer) og flyttes, og så omsider få en ny plass. En bedre plass forhåpentligvis. Fordelen er jo naturligvis at alt jeg greide å få plass til på en totalt 4m2 nå kan få bedre plassering på en del flere kvadrater. He he. Så jeg har fått satt på plass en god del allerede. Men det gjenstår en god del «pirk» om jeg kan si det sånn. Blant annet magneter. Min kveld har vært særdeles magnetisk. He he.

Siden jeg har skråtak i arbeidsdelen også ville jeg bruke taket til noe fornuftig, så mens mutter var ute en tur i dag kjøpte hun med en del pakker med magnetskinner til meg. De skal festes i skråtaket så jeg kan feste diesene mine på dem. Smart ikke sant?!

Dies er på en måte en pepperkakeform til papir, ergo en del tynnere. I denne hobbyen blir det fort en del dies, det finnes så utrolig mange fine der ute. Kommer tilbake til alt det i et innlegg fra «hobbyhula» seinere.

På de magnetskinnene mutter kjøpte med var det logo langs hele, denna frua ser ikke behovet for at taket skal se ut som en gedigen reklameplakat. Så gemalen fant frem maskeringsteip som jeg klistra langs hele, så fant jeg en svart tusj og satte i gang!

Totalt 12 magnetskinner er maskert og tusjet nå, men allerede ser jeg nok at jeg muligens vil trenge flere – så får prøve å være litt smart når de skrus opp i mårra. He he. Sånn at det kan bli plass til flere, og at jeg kan nå dem.

Uansett et genialt tips jeg villig deler med andre hobbyentusiaster. På kjøkkenet har vi en sånn til kniver og den er så gull =) slipper å bruke masse plass til kniver i skuffene, men de er altså genialt til mye mer enn det. I garasjen eller på hobbyrommet. De svekkes naturligvis litt med tida – men den på kjøkkenet holder enda etter 6 år. Så håper disse minst gjør det samme før de må byttes ut. En pakke med 3 ulike lengder fås kjøpt for under hundringsen om du skulle lure.

I morgen skal de opp som sakt, og jeg håper å kunne bli mer eller mindre ferdig der oppe i løpet av morgendagen eller onsdag. Får bare se hvor fort ting kan både gå og skje. Stresser langsomt for det skal jo bli bra dette her.

Når det er bra «nok» skal du få «slippe inn» en tur, hvis du vil 😉

#ikkesponset #hobbyrom #magnet #magneter #praktisk #plassbesparende #oppbevaring #interiør #kort #håndlagetkort #scrapping #blogg             

14 kommentarer om “O- store magnet og flyttedag..

 1. MJmettejosteinsdatter: I grunn et smart tips for alle som holder på med noe som helst 😉 Ble noen trappetrinn ut av det ja. Kjenner det godt i dag – men det er verdt det 🙂 Håper din dag har startet godt :-))

  Liker

 2. Gratulerer med svart belte i trappeløping- syns den var så bra jeg fruen:))) Utrolig smart å tenke på taket, så en klok måte og funksjonelt å sette opp magneter. Det kan være et tips til flere av oss, tusen takk for at du deler<3 Jeg er så kry på dine vegne med hula di, helt herlig, klarer nok ikke helt å sette meg inn i den euforiske følelsen, det er ihvertfall sånn jeg tror det er<3 gleder meg til «visning»:))
  Kos deg idag med finish av hula, men ta vare på deg selv<3 må dagen bli like gull som deg<3 klem

  Liker

 3. Orkidedatter: Takk for det du 😉 he he. Smarte tips er fint å dele, noen får alltids bruk for det 🙂 Håper DU har en herlig dag så langt ❤ Og at den fortsetter å smile :-)Jeg henger en smule etter på blogg om dagen, men regner med ting roer seg igjen i løpet av uka ❤ Må nesten bare bli litt kaos innimellom har jeg forstått ❤ Klem klem 🙂

  Liker

 4. Kaos er bra og fixe opp igjen i det er enda bedre<3 den følelsen<3 syns du klarer deg super godt jeg:) og det er nok du som føler mer på det enn hva jeg tenker over ihvertfall:)) neste uke har vi høstferie så da blir jeg etter på bloggen, men det blir fokus på familien da<3 håper dagen er snil med deg<3 klem til herlige deg<3

  Liker

 5. Orkidedatter: Kaoskontroll er fint, så langt alt vél på det området. He he 🙂 En tenker nok mer over det selv ja, når jeg ikke greier å holde det jeg lover etc. Liker overhodet ikke det – men nå måtte jeg bare slå vekk tanken, bloggen kommer på rett spor når jeg har installert meg ferdig på rommet. Får meg nok på rett skinnegang igjen, he he ❤ Det er høstferie hos dere neste uke allerede ja. Tida går så fooooort. Skjønner du prioriterer familietid da ❤ Klem klem.

  Liker

 6. Mye trim i rydding og forflytting ja..hehe.. :)) Smart med di magnetene da…jeg har ikke slike på kjøkkenet.. .kanskje noe vi bør prøve ut :)) Tar gjerne en titt når du er ferdig/fornøyd ja 🙂 Klem ❤

  Liker

 7. annebe: Helt klart :-)) Begynner å kjennes, men det er vel verdt det ❤ Magnetskinne på kjøkkenet er noe av det lureste vi satte opp når vi flytta hit. Få alle store kniver vekk fra skuffer frigjorde masse fin plass :-)) Det blir «omvisning» når jeg har fått rydda meg noenlunde på plass ❤ Håper du har en fin dag så langt. Klem

  Liker

 8. Jeg sitter omtrent å hopper i stolen her av nysgjerrighet på det rommet ditt. 😛
  Selv har jeg 2 stk av oppbevaringskofferten fra ArtBin. Har ikke så mange dies, men jeg liker å stue vekk alt jeg har. Jeg misunner dere som klarer å se på diesene på veggen/i taket. I mitt hode blir det rot, og dermed også mindre lagringsplass. 😛
  Ser så fram til å se løsningene dine for kanskje å «stjele» noen av dem. 😉 Men….. ikke slite deg ut. DET er ikke kos. 🙂
  Lag deg en minnerik kveld. 😀
  (Fikk forresten meldingen fra deg på snap, men den ble borte ett sted underveis. TROOOR jeg fikk sendt svar.)

  Liker

 9. Kristins hverdagsblogg: Så koselig å lese =)) Blir litt overvekt av hobbyrom på bloggen om dagen, men det er jo det som skjer og tar det meste av tiden. Så da må det bli litt sånn =)) Jeg har veldig masse dies, så det ble for få skinner allerede gitt 😉 Sliter meg vel kanskje noenlunde ut på dette her, men desto mer kos skal det bli når jeg kan sette meg der oppe uten å rydde på plass noe mer, bare nyte. Ser så frem til det – å det er så like før da gitt 😉 Tror jeg også så snappen. Snap er gøy ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s