På detaljnivå..

18 kommentarer om “På detaljnivå..”

 1. Det blir jo sååå fint i hobbyhula di ❤ Formen er ikke helt på topp hos meg om dagene heller :/ Men vi er inne i den "rette" årstiden da, så det er nok en liten forklaring der også 🙂 Ønsker deg en riktig god natt, fine deg ❤ Klem

  Liker

 2. Monica :): Tusen takk for det snille deg ❤ Høsten er nok med oss ja, kroppen min liker ikke høsten når kjøligere kvelder og luftfuktigheten stiger. Men men, skal bli godt å bli ferdig å begynne å nyte rommet ❤ Håper tanna er bedre i dag?! Klem klem 🙂

  Liker

 3. Toini: Helt klart, likte tanken på å få noe opp av kasser og få det mer oversiktelig. Synd at det ikke blei nok magneter med en gang, må kjøpe noen til for å komme i mål – men det blir fint :-)) Håper du har en finfin dag så langt 🙂

  Liker

 4. Så utrolig morsomt, funksjonelt og ikke minst få brukt deler av et rom på den måten. Inspirerende for andre også, det er så koselig og snilt at du deler av deg<3
  Hobbyhula blir helt fenomenal flott<3 spørs om ikke fruen «flytter inn» og nesten ikke kommer tilbake he he he….
  Du er utrolig dyktig<3 håper du tar vare på deg selv nå, vet at kroppen ikke helt spiller på lag…. sender en klem<3 om en god og fin dag akkurat som deg<3

  Liker

 5. Orkidedatter: Deler alt som kan være bra for noen vettu ❤ Veldig greit å kunne bruke skråtaket til noe også, det tar sin bit av rommet så veldig kjekt å kunne bruke det også :-)) Sånn det ser ut akkurat nå så kan jeg muligens komme i mål i morgen 🙂 Håper det og at jeg da kan slå meg til ro litt. Skal bli herlig det. Å da skal du få se om du vil ❤ Håper du har en herlig start på din dag :-)) Klem klem.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s