På detaljnivå..

I går fikk jeg flyttet alt opp på rommet, så i dag har jeg holdt på med å spre ting rundt til der de kan høre hjemme. Hvert fall en stund til jeg kanskje ser at det er mer praktisk å bytte plass på noe. Et sted må en jo begynne, å jeg veit jo hva jeg bruker mest så det går seg nok til.

Det første vi gjorde i dag var å få opp magnetskinnene jeg skrev om i går. Mutter kjøpte med 4 pakker på sin utflukt, i hver av de pakkene var det 3 magnetskinner i ulike lengder. Tenkte det var like lurt som noe annet. De små for små dies, mellomstore på de litt lengre – og da de største på de lengste skinnene. Så langt alt bra – med unntak av at det blei ikke nok magnetskinner. Må ha flere allerede. He he he. Rart med det der.

Fylt opp de som nå er i skråtaket, og detta tror jeg kommer til å fungere veldig bra for meg. Enkelt å se hva jeg har – plukke ned å bruke etter behov og henge de opp igjen. Skråtaket har jeg bak ryggen min når jeg skal jobbe der, så de kommer ikke til å kludre til sidesynet. He he, blir nok fort en vane å ha oversikt uansett.

Mens jeg hengte opp dies begynte gemalen med to hyller, på bildet under skrev jeg stativ – men det blei ikke så bra sa han, så det blei en smalere hylle under vinduet istedenfor. Greit å ha et sted til småflasker. Blir fort en del av dem også med tida – fått det for meg at de er mye bedre å bruke enn å fikle med pinsett, lim og «halvperler» – som er det ordet sier. En perle delt i to for å enkelt kunne limes på kort.

Litt vel internt detta kanskje – men det kommer nok mange, litt mer innholdsrike innlegg fra «hobbyhula» med tida – så forklaringer kommer nok på rams når jeg kan sette meg ned å lage kort der inne =)

Vi er altså på detaljnivå på rommet, begynner virkelig å se en ende på alt sammen så dagene snart kan begynne å normalisere seg igjen. Formen er ikke på topp om dagen, det er den jo aldri – men det blir fort litt ekstra når jeg «girer» meg opp såpass for gode ting. Skal bli herlig å bli ferdig så det bare er å begynne å bruke.

Der oppe har jeg allerede laget meg en sofa / lesekrok, en bloggekrok / kontor – siste delen er altså hobbydelen – som akkurat nå ser ut til å dominere hele rommet aleine. He he. En dag eller to til nå så er det nok sånn noenlunde i orden så jeg kan ta noen fine bilder der oppe =)

Det blir tidsnok rolig igjen så jeg virkelig kan nyte blogg, lese og kreere. Gleder meg.

#ikkesponset #hobbyrom #craftroom #detaljer #dies #scrapping #kort #kortmaker #hobbyer #hobby #blogg              

18 kommentarer om “På detaljnivå..

  1. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Tusen takk for det. Veldig koselig å lese ❤ Håper du har hatt og har fine dager, henger dessverre litt etter med å lese blogger om dagen 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.