På detaljnivå..

I går fikk jeg flyttet alt opp på rommet, så i dag har jeg holdt på med å spre ting rundt til der de kan høre hjemme. Hvert fall en stund til jeg kanskje ser at det er mer praktisk å bytte plass på noe. Et sted må en jo begynne, å jeg veit jo hva jeg bruker mest så det går seg nok til.

Det første vi gjorde i dag var å få opp magnetskinnene jeg skrev om i går. Mutter kjøpte med 4 pakker på sin utflukt, i hver av de pakkene var det 3 magnetskinner i ulike lengder. Tenkte det var like lurt som noe annet. De små for små dies, mellomstore på de litt lengre – og da de største på de lengste skinnene. Så langt alt bra – med unntak av at det blei ikke nok magnetskinner. Må ha flere allerede. He he he. Rart med det der.

Fylt opp de som nå er i skråtaket, og detta tror jeg kommer til å fungere veldig bra for meg. Enkelt å se hva jeg har – plukke ned å bruke etter behov og henge de opp igjen. Skråtaket har jeg bak ryggen min når jeg skal jobbe der, så de kommer ikke til å kludre til sidesynet. He he, blir nok fort en vane å ha oversikt uansett.

Mens jeg hengte opp dies begynte gemalen med to hyller, på bildet under skrev jeg stativ – men det blei ikke så bra sa han, så det blei en smalere hylle under vinduet istedenfor. Greit å ha et sted til småflasker. Blir fort en del av dem også med tida – fått det for meg at de er mye bedre å bruke enn å fikle med pinsett, lim og «halvperler» – som er det ordet sier. En perle delt i to for å enkelt kunne limes på kort.

Litt vel internt detta kanskje – men det kommer nok mange, litt mer innholdsrike innlegg fra «hobbyhula» med tida – så forklaringer kommer nok på rams når jeg kan sette meg ned å lage kort der inne =)

Vi er altså på detaljnivå på rommet, begynner virkelig å se en ende på alt sammen så dagene snart kan begynne å normalisere seg igjen. Formen er ikke på topp om dagen, det er den jo aldri – men det blir fort litt ekstra når jeg «girer» meg opp såpass for gode ting. Skal bli herlig å bli ferdig så det bare er å begynne å bruke.

Der oppe har jeg allerede laget meg en sofa / lesekrok, en bloggekrok / kontor – siste delen er altså hobbydelen – som akkurat nå ser ut til å dominere hele rommet aleine. He he. En dag eller to til nå så er det nok sånn noenlunde i orden så jeg kan ta noen fine bilder der oppe =)

Det blir tidsnok rolig igjen så jeg virkelig kan nyte blogg, lese og kreere. Gleder meg.

#ikkesponset #hobbyrom #craftroom #detaljer #dies #scrapping #kort #kortmaker #hobbyer #hobby #blogg              

18 kommentarer om “På detaljnivå..

 1. Det blir jo sååå fint i hobbyhula di ❤ Formen er ikke helt på topp hos meg om dagene heller :/ Men vi er inne i den "rette" årstiden da, så det er nok en liten forklaring der også 🙂 Ønsker deg en riktig god natt, fine deg ❤ Klem

  Liker

 2. Monica :): Tusen takk for det snille deg ❤ Høsten er nok med oss ja, kroppen min liker ikke høsten når kjøligere kvelder og luftfuktigheten stiger. Men men, skal bli godt å bli ferdig å begynne å nyte rommet ❤ Håper tanna er bedre i dag?! Klem klem 🙂

  Liker

 3. Toini: Helt klart, likte tanken på å få noe opp av kasser og få det mer oversiktelig. Synd at det ikke blei nok magneter med en gang, må kjøpe noen til for å komme i mål – men det blir fint :-)) Håper du har en finfin dag så langt 🙂

  Liker

 4. Så utrolig morsomt, funksjonelt og ikke minst få brukt deler av et rom på den måten. Inspirerende for andre også, det er så koselig og snilt at du deler av deg<3
  Hobbyhula blir helt fenomenal flott<3 spørs om ikke fruen «flytter inn» og nesten ikke kommer tilbake he he he….
  Du er utrolig dyktig<3 håper du tar vare på deg selv nå, vet at kroppen ikke helt spiller på lag…. sender en klem<3 om en god og fin dag akkurat som deg<3

  Liker

 5. Orkidedatter: Deler alt som kan være bra for noen vettu ❤ Veldig greit å kunne bruke skråtaket til noe også, det tar sin bit av rommet så veldig kjekt å kunne bruke det også :-)) Sånn det ser ut akkurat nå så kan jeg muligens komme i mål i morgen 🙂 Håper det og at jeg da kan slå meg til ro litt. Skal bli herlig det. Å da skal du få se om du vil ❤ Håper du har en herlig start på din dag :-)) Klem klem.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s